- Konu Sahibi accessdenied
-
- #3.801
afiyet olsun o zaman iyi eğlenceler sizeBugün yokum apartman günümüz var ona gideceğimfazla bişil yapılmıyor bizde 3 çeşit oluyor 1tatlı 2 salata bir börek sadece.
Teşekkürler sağol güzel geçiyor günümüzdeafiyet olsun o zaman iyi eğlenceler size
Evet öyle her gün değil de hafta 3 4 yapsam iyi olur ama. Bakalım havalar biraz düzelsin de yaparımBahane demeyelimde öncelikler diyelim bence. bende çalışıyorum ve malesef gerçekten bazen zaman olmuyor spor yapmaya. ve insanız sonuçta dinlenmekte istiyoruz.
herkes paylaşmıyor malesef ne yediğini ama siz paylaşın yinede güzel fikir olur bizede. bende unutmadıkça paylaşıyorum
günaydınlaaaaaarrrrr
Günaydın ablaGünaydınlar
Günaydın bitanemMinik Duduklu Tencere gelengiden tarti günü dündü unutdum bende bugun attim sizde atin heyooo nerdesiniz
GünaydınlarGünaydın abla
Günaydınlar efenimmmmGünaydınlar
Iyi o zaman canımGünaydın bitanem
Ben tartıyı diyetisyene gidince vereceğim bugün randevum var
Nasılsın ablam buraya uğrayamiyorum oğlan bu haftadan kreşe gidiyor onunla kafam karışıkGünaydınlar
Ne zaman yemek yediğimi hatırlamıyorum sen düşün ama sürekli tatlı sürekli tatlı alıkoyamıyorum kendimiIyi o zaman canımnasil gidiyor diyet bende artık mecbur boğazımı tutucam şubatda düğün var 4 kilo vermem lazım
Günaydınlar olsun sabah şeriflerin hayırlı olsunGünaydınlar efenimmmm
İyiyim sağol yemk işini hallettim şimdi bugün apartman günümüz var ona gideceğim,kreşe yeni mibaşladı yoksaNasılsın ablam buraya uğrayamiyorum oğlan bu haftadan kreşe gidiyor onunla kafam karışık
Canım tatli istiyorsan birazdan birşey olmaz önemli olan dozunu kaçırmaman ben günlük birazda olsa tatlimi ekmegimi yiyorum 3 gündür dikkat ediyorum artık yoksa ayni kiloda duruyordum hep yemeyi birdefaya düşürdümNe zaman yemek yediğimi hatırlamıyorum sen düşün ama sürekli tatlı sürekli tatlı alıkoyamıyorum kendimi
Evet abla 4 gündür gidiyor 2gün ben götürdum artık servisle gidiyor ama işte erken kalk onu hazirla bebegin uykusu bozuldu bu arada o erken kalkmazdi işte böyle bu aralar durum karışıkGünaydınlar olsun sabah şeriflerin hayırlı olsun
İyiyim sağol yemk işini hallettim şimdi bugün apartman günümüz var ona gideceğim,kreşe yeni mibaşladı yoksa
Benimde basen üstüm 40 -42 altım 46 beCanım tatli istiyorsan birazdan birşey olmaz önemli olan dozunu kaçırmaman ben günlük birazda olsa tatlimi ekmegimi yiyorum 3 gündür dikkat ediyorum artık yoksa ayni kiloda duruyordum hep yemeyi birdefaya düşürdümbakalim ne kadar dayana bilicem bende kilo popoya gidiyor en çok
Kreşe gitmesi iyi olmuş en azından yaşıt arkadaş grubu olacak,oyunlar filan daha iyi evde bazen yetişemiyorsun .Evet abla 4 gündür gidiyor 2gün ben götürdum artık servisle gidiyor ama işte erken kalk onu hazirla bebegin uykusu bozuldu bu arada o erken kalkmazdi işte böyle bu aralar durum karışık
benimde alt fazla üst 38 alt 40 :/Benimde basen üstüm 40 -42 altım 46 be
evet soğuklarında çok etkisi var bende sabahları 15-20 dk erken kalkıp egzersiz yapıyodum ama bu aralar hiç kalkamıyorum yataktan tam tersi 15-20 dk geç kalkıyorumEvet öyle her gün değil de hafta 3 4 yapsam iyi olur ama. Bakalım havalar biraz düzelsin de yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?