• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

ilk 2 gün bacaklarınızda et kesiği gibi ağrılar olabilir ama 3. günden sonra geçiyor alışıyorsunuz.
Spora ısınarak başlayıp soğuyara bitirirlerse (esneme) ağrı olmaz. O ağrı benim çok hoşuma gidiyor 😬 emek verdiğimi hissediyorum her adımda.
Isınma soğuma hareketlerine muhakkak bakın, sakatlanmayı engeller
 
merhaba keşke bırakmasaydınız. çünkü insan bırakınca daha çok kilo alıyor malesef. en azından devam etseniz kilonuzu korumuş olurdunuz. ama tabi sizin kararınız. umarım bu kararınızdan bi gün döner ve istediğiniz ideal kiloya ulaşırsınız :dua:
Açıkçası burada kendimi biras mahcup da hissediyorum kilo veremedikçe
 
Açıkçası burada kendimi biras mahcup da hissediyorum kilo veremedikçe
azıcık da olsun durduran bir güçse bence burayı bırakma. Sabah çok aç kalkmakta, kalkınca ağza şeker atmakta bir problem yok. Sen annesin bebeğin var, mükemmel bir düzen oturtmanı kendinden beklememekle başla diyete, ama mümkün mertebe olduğu kadar da sınırla. Misal sabah uyandıktan sonra bi yumurta koy haşlansın, çok aç olunca onu peynir zeytinle bol yeşillik biber ne varsa tüket. İstersen lavaş bile ye. Sağlam bir kahvaltı seni dinç tutar. Sabah açlığını uzatabilirsen ne iyi olur. Sonra da bol su iç.
Akşama da çok erken kapatma (annelik) 8 gibi akşam yemeği ye. Sabah öğlene doğru kahvaltı et. Arada da fındık badem elma tarzı şeyler yesen mis gibi iki öğün. Çocuk peşinde bütün gün koşmak egzersiz sayılır. Zayıflarsın ya olur
 
Back