• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende 10 gündür çok düzenli gidiyorum spor konusunda. ve uzun zamandır ilk defa hergün tartılmıyorum. hatta geçen çarşambadan beri hiç tartıya çıkmadım. yarın banada süpriz olucak.
ama spordan kaynaklı bi inceldim. karın kısmım indi göbeğim söndü ama tabi daha toparlanmak istiyor. iç bacaklarımda gözle görülür incelmeye başladı.
ip atlamayı bende çok seviyorum. hatta evdede atlayabiliyorum. çünkü alt katımda oturan yok. hatta ben bu akşam ip atlamayada başlayayım. iyiki hatırlattın :KK68:
Büyük konfor zıpla zıplayabildiğin kadar, benim alttakiler yazlığa gidince bile daha alta ses gider diye korkumdan evde çok hoplamıyorum o limiti çocuğum kullanıyor çünkü 😁 sitenin kapalı spor alanı almasını çok isterdim. Spor salonu, büyük bahçesi kapalı otoparkı, havuzu (neden olmasın) saunası (bak bak), yerden ısıtması, bahçevanı, çalışanları olan kocaman bir ev manifestledim hadi bakalım 😄
Hayalse neden kısıtlayalım arkadaş asansörü de olsun bineriz. Hatta helikopter pisti de oldum olmuşken helikopterim de olsun, golf alanım da olsun.
Neyse gidip spor yapayım da baklavalı karnım olsun

Büyük konfor zıpla zıplayabildiğin kadar, benim alttakiler yazlığa gidince bile daha alta ses gider diye korkumdan evde çok hoplamıyorum o limiti çocuğum kullanıyor çünkü 😁 sitenin kapalı spor alanı almasını çok isterdim. Spor salonu, büyük bahçesi kapalı otoparkı, havuzu (neden olmasın) saunası (bak bak), yerden ısıtması, bahçevanı, çalışanları olan kocaman bir ev manifestledim hadi bakalım 😄
Hayalse neden kısıtlayalım arkadaş asansörü de olsun bineriz. Hatta helikopter pisti de oldum olmuşken helikopterim de olsun, golf alanım da olsun.
Neyse gidip spor yapayım da baklavalı karnım olsun
Güzel manifest neden olmasın :KK9:

prensesss016 prensesss016 muktesebat muktesebat
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Bir yerden ciddi anlamda başlamam lazım bu akşam eşim mesaj attı sabah bizi kızımla uyurken fotoğraf çekmiş aman Allahım yüzüm mayalı hamur gibi utandım resmen. İrade duası mı diyim ne diyim nasıl çıkıcam bu işin içinden ben bilemedim ki önceden herkes imrenirdi eşim pizza yerdi ben diyetteyken bir dilim yemezdim gidip yumurta haşlardım kendime onu yerdim karşısında ama şuan bu neyin rahatlığı bilmiyorum öf
Siz bilirsiniz istiyorsanız gruptan çıkarırım ama haftada 50 gram verebiliyor olsanız bile biraz daha deneyin kendinizi derim, iyice bir düşünün hala gruptan çıkma niyetindeyseniz çıkarsınız 😌

Günaydınn herkese🫠
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hazır gibiyim🥹😁
1000084684.jpg

Geçmiş olsun çocuklar için balgamı çıkarmak zor oluyor söktürücü gibi ilaç filan verdimi doktor,bol su içsin bu arada .
Evet abla verdi ilaç veriyorum 3gündür su da veriyorum dün biraz kustu balgam gibi ama devam ediyor işte fena grip olduk zaten hepimiz bu ay hala tam olarak atlatdik sayilmaz annemler abimlee hepsi onlarda grip olmuş nerdeyse çevre de grip olmayan yok ya

Infinite Soul Infinite Soul
Cledyana Cledyana
B beyazcicek1997
HepmigencizHepmiguzel HepmigencizHepmiguzel
muktesebat muktesebat
gelengiden gelengiden
prensesss016 prensesss016
Orenda Orenda
yosunlupapatya yosunlupapatya
Arrietty_ Arrietty_ (Mazeretli)

Bu haftanın tartısını vermeye hazır mısınız?

Bu arada aranızda çalışanlar var, diyetisyene gidip tartısı sarkanlar var, istiyorsanız tartı gününü hafta sonuna da çekebiliriz.
ben izninizi istiyorum ablacım belki başka zaman yine gelirim şu sıralar çok yoğun çalışıyoruz haliyle yeme isteği stres ile tavan oluyor spora da vakit kalmıyor inanki

Evet abla verdi ilaç veriyorum 3gündür su da veriyorum dün biraz kustu balgam gibi ama devam ediyor işte fena grip olduk zaten hepimiz bu ay hala tam olarak atlatdik sayilmaz annemler abimlee hepsi onlarda grip olmuş nerdeyse çevre de grip olmayan yok ya
Kusarak atar birazını o bile rahatatır,grip acayiğ salgın birde herkeslar hasta dikkat etmek lazım gelip vuruyor hasta ediyor hep.
Günaydın herkeşlere 😍
Günaydınlar
Günaydınlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back