• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla ben sali sabahdan cekildigim tarti fotosunu atarim yine. 4 gunluk tatile cikacagim cocuklar ile.
Otelde spor salonu var neyseki
Anlaştık, şimdiden iyi tatiller🥰
Haydi bakalım yeni nickcaazımla aranıza döndüm, benim ben kısa ve balık etli olan kadın
Eski kullanıcı adına dilimiz dönmezken yenisi anlamını bile bilmediğimiz bir nick :KK70: Özel değilse var mı kişisel bir manası?

Listeyi güncelledim, ARZELYAA ARZELYAA ve B beyazcicek1997 dışında çünkü onlar tartı vermedi, yeni kullanıcı adıyla muktesebat muktesebat da kilo almadıysa, bir tek yosunlupapatya yosunlupapatya dışında herkes kilo vermiş, şaka maka iyi gidiyorsunuz, aynen devam :cool:
artı çıktım spor dün de yaptım adım sayım 10binlerdeydi atamadım akşam yoğunluktan bugünde yaptım ama şuan 7000 adımdayım akşama 10bin olarak atarım

Adim yarisi filan mi yapsak

Yada Challenge?
Ben gaz ile calisan insanim 🤣

Ne bilim squat ,plank,wall sit.
Hava soguk,yagmur var,kar var,gec eve geliyorum,kucuk cocugum var diyorsaniz evde yapacagimiz 2 basit egzersiz secebiliriz

Adim yarisi filan mi yapsak

Yada Challenge?
Ben gaz ile calisan insanim 🤣

Ne bilim squat ,plank,wall sit.
Hava soguk,yagmur var,kar var,gec eve geliyorum,kucuk cocugum var diyorsaniz evde yapacagimiz 2 basit egzersiz secebiliriz
Siz karar verin, bazı arkadaşlarımız yeni doğum yaptı egzersiz zorlar mı diye düşünüp evde de olsa 7500 adım diye karar alınmıştı ama maksat kilo verirken spor da yapmak olduğu için aranızda karar verin, tabii ceza olarak da hepinize en makul olanı söyleyin içeriğe girelim 👍

Anlaştık, şimdiden iyi tatiller🥰

Eski kullanıcı adına dilimiz dönmezken yenisi anlamını bile bilmediğimiz bir nick
:KK70: Özel değilse var mı kişisel bir manası?
O yöntemler demekti bu da kazanılmış tecrübeyle edilmiş bilgi demek 😄 o o zaman estiği an alınmıştı bu da şimdi esti çat diye düşünmeden yaptım 🥶 hiçbir özel sebebi yok

Listeyi güncelledim, ARZELYAA ARZELYAA ve B beyazcicek1997 dışında çünkü onlar tartı vermedi, yeni kullanıcı adıyla muktesebat muktesebat da kilo almadıysa, bir tek yosunlupapatya yosunlupapatya dışında herkes kilo vermiş, şaka maka iyi gidiyorsunuz, aynen devam :cool:
Merhaba beni gruptan çıkarabilirsiniz.
Açık konuşacağım istisnasız her sabah bugün yapacağım diye uyanıyorum. Ya çok aç kalıyorum ya sabah sabah ağzıma bir lokum bir şeker bişi atıp içine ediyorum günün. Ya gece kendimi ufacıkta olsa peynir ekmek yerken buluyorum aniden tatlı krizim geliyor bir avuç lokum yiyorum. Yok yapamıyorum. Çekmecede sağlıklı şeyler de var ama ben zararlıya gidiyorum. Bir insan kendine nasıl değer vermezse aynen öyle yapıyorum bende. Çok üzgünüm. Evet süper devasa kilolu değilim ama eski halime göre kiloluyum baya baya. Kızımın yanında faha fit daha güzel bir anne olarak gözükmek istiyorum ama yapamıyorum her gün aynı şeyler. Mart’ta doğum günüm kaç doğum günüm böyle geçti ha seneye zayıf ha öbür sene derken bu sene yine aynı gözükeceğim. Belkide şuan ruh halim müsade etmiyor sağlıklı beslenmeme bilemiyorum. İlk diyet grubunda gayet iyi gidiyordum fakat aldığım kötü bir haberle malesef yemeye başladım yine.
Gruptaki herkese başarılar ben elendim..

Merhaba beni gruptan çıkarabilirsiniz.
Açık konuşacağım istisnasız her sabah bugün yapacağım diye uyanıyorum. Ya çok aç kalıyorum ya sabah sabah ağzıma bir lokum bir şeker bişi atıp içine ediyorum günün. Ya gece kendimi ufacıkta olsa peynir ekmek yerken buluyorum aniden tatlı krizim geliyor bir avuç lokum yiyorum. Yok yapamıyorum. Çekmecede sağlıklı şeyler de var ama ben zararlıya gidiyorum. Bir insan kendine nasıl değer vermezse aynen öyle yapıyorum bende. Çok üzgünüm. Evet süper devasa kilolu değilim ama eski halime göre kiloluyum baya baya. Kızımın yanında faha fit daha güzel bir anne olarak gözükmek istiyorum ama yapamıyorum her gün aynı şeyler. Mart’ta doğum günüm kaç doğum günüm böyle geçti ha seneye zayıf ha öbür sene derken bu sene yine aynı gözükeceğim. Belkide şuan ruh halim müsade etmiyor sağlıklı beslenmeme bilemiyorum. İlk diyet grubunda gayet iyi gidiyordum fakat aldığım kötü bir haberle malesef yemeye başladım yine.
Gruptaki herkese başarılar ben elendim..
merhaba keşke bırakmasaydınız. çünkü insan bırakınca daha çok kilo alıyor malesef. en azından devam etseniz kilonuzu korumuş olurdunuz. ama tabi sizin kararınız. umarım bu kararınızdan bi gün döner ve istediğiniz ideal kiloya ulaşırsınız :dua:

selam kızlar nasıl gidiyor diyetler:KK8:
diyetler belki bişekilde gidiyordurda asıl sporlar nasıl gidiyor. yaza ne kaldı şurda yakınca ince ince giyinmeye başlayacağız. bazılarımız mayo bikinide giymeye başlayacak hazırmı vücutlarımız bu durumlara :rolleyes:
ben 5 gündür her akşam 30 dk tk500 videomu yapıyorum. en güzel iç bacaklarıma ve karın bölgeme etki etti. pantalonlarımın belleri artık çok sıkmıyor ve simitlerim yanardan taşmıyor :21:
atayım sizde videoyu gerçekten vücudumu en iyi şekillendirebildiğim aktivite
30 dakikada tam 500 kalori harcıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back