- 17 Şubat 2015
- 8.099
- 21.865
- 548
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.801
Haydi bakalım yeni nickcaazımla aranıza döndüm, benim ben kısa ve balık etli olan kadın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim kuzum şükür halimizeNasılsın minyonum her şey yolunda mı
ben attım dünnn etiketledim hemde seni ablaListeyi güncelledim,ARZELYAA ve B beyazcicek1997 dışında çünkü onlar tartı vermedi, yeni kullanıcı adıyla
muktesebat da kilo almadıysa, bir tek
yosunlupapatya dışında herkes kilo vermiş, şaka maka iyi gidiyorsunuz, aynen devam
![]()
Anlaştık, şimdiden iyi tatillerMune abla ben sali sabahdan cekildigim tarti fotosunu atarim yine. 4 gunluk tatile cikacagim cocuklar ile.
Otelde spor salonu var neyseki
Eski kullanıcı adına dilimiz dönmezken yenisi anlamını bile bilmediğimiz bir nickHaydi bakalım yeni nickcaazımla aranıza döndüm, benim ben kısa ve balık etli olan kadın
artı çıktım spor dün de yaptım adım sayım 10binlerdeydi atamadım akşam yoğunluktan bugünde yaptım ama şuan 7000 adımdayım akşama 10bin olarak atarımListeyi güncelledim,ARZELYAA ve B beyazcicek1997 dışında çünkü onlar tartı vermedi, yeni kullanıcı adıyla
yosunlupapatya dışında herkes kilo vermiş, şaka maka iyi gidiyorsunuz, aynen devam
![]()
İyiyim çiçeğim ne olsun çoluk çocuk diyetİyiyim kuzum şükür halimizesen nasılsın?
Kilonu attın ablacım onu girdim zaten, 7500 adım cezasını diyorsan onu görmedimben attım dünnn etiketledim hemde seni abla![]()
aa etiket değil alıntılama yapmışımmAslında uzun saatler yemiyorum oruç sebebi ile sahur dahi yapamiyorum yorgunluktan ama akşamları biraz abartiyorum sanırım cezamı akşam atarım![]()
Siz karar verin, bazı arkadaşlarımız yeni doğum yaptı egzersiz zorlar mı diye düşünüp evde de olsa 7500 adım diye karar alınmıştı ama maksat kilo verirken spor da yapmak olduğu için aranızda karar verin, tabii ceza olarak da hepinize en makul olanı söyleyin içeriğe girelimAdim yarisi filan mi yapsak
Yada Challenge?
Ben gaz ile calisan insanim
Ne bilim squat ,plank,wall sit.
Hava soguk,yagmur var,kar var,gec eve geliyorum,kucuk cocugum var diyorsaniz evde yapacagimiz 2 basit egzersiz secebiliriz
O yöntemler demekti bu da kazanılmış tecrübeyle edilmiş bilgi demekAnlaştık, şimdiden iyi tatiller
Eski kullanıcı adına dilimiz dönmezken yenisi anlamını bile bilmediğimiz bir nickÖzel değilse var mı kişisel bir manası?
Eserek alınmış bile olsa güzel seçimlerO yöntemler demekti bu da kazanılmış tecrübeyle edilmiş bilgi demeko o zaman estiği an alınmıştı bu da şimdi esti çat diye düşünmeden yaptım
hiçbir özel sebebi yok
Diyet işlerine kafadan ara vermişim heralde bu grubu unuttum benİyiyim çiçeğim ne olsun çoluk çocuk diyetiyi olmana sevindim yoksun sanki fazla
Sen unut zaten kilosu olan düşünsün yani bneDiyet işlerine kafadan ara vermişim heralde bu grubu unuttum benyapmıyor da değilim aslında arada kaçırsam da
Merhaba beni gruptan çıkarabilirsiniz.Listeyi güncelledim,ARZELYAA ve B beyazcicek1997 dışında çünkü onlar tartı vermedi, yeni kullanıcı adıyla
![]()
merhaba keşke bırakmasaydınız. çünkü insan bırakınca daha çok kilo alıyor malesef. en azından devam etseniz kilonuzu korumuş olurdunuz. ama tabi sizin kararınız. umarım bu kararınızdan bi gün döner ve istediğiniz ideal kiloya ulaşırsınızMerhaba beni gruptan çıkarabilirsiniz.
Açık konuşacağım istisnasız her sabah bugün yapacağım diye uyanıyorum. Ya çok aç kalıyorum ya sabah sabah ağzıma bir lokum bir şeker bişi atıp içine ediyorum günün. Ya gece kendimi ufacıkta olsa peynir ekmek yerken buluyorum aniden tatlı krizim geliyor bir avuç lokum yiyorum. Yok yapamıyorum. Çekmecede sağlıklı şeyler de var ama ben zararlıya gidiyorum. Bir insan kendine nasıl değer vermezse aynen öyle yapıyorum bende. Çok üzgünüm. Evet süper devasa kilolu değilim ama eski halime göre kiloluyum baya baya. Kızımın yanında faha fit daha güzel bir anne olarak gözükmek istiyorum ama yapamıyorum her gün aynı şeyler. Mart’ta doğum günüm kaç doğum günüm böyle geçti ha seneye zayıf ha öbür sene derken bu sene yine aynı gözükeceğim. Belkide şuan ruh halim müsade etmiyor sağlıklı beslenmeme bilemiyorum. İlk diyet grubunda gayet iyi gidiyordum fakat aldığım kötü bir haberle malesef yemeye başladım yine.
Gruptaki herkese başarılar ben elendim..