• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Bahane demeyelimde öncelikler diyelim bence. bende çalışıyorum ve malesef gerçekten bazen zaman olmuyor spor yapmaya. ve insanız sonuçta dinlenmekte istiyoruz.

herkes paylaşmıyor malesef ne yediğini ama siz paylaşın yinede güzel fikir olur bizede. bende unutmadıkça paylaşıyorum

günaydınlaaaaaarrrrr:KK200:
Evet öyle her gün değil de hafta 3 4 yapsam iyi olur ama. Bakalım havalar biraz düzelsin de yaparım 🫠

Günaydinn
Sonunda vermişim🥹🤣
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. accessdenied accessdenied
1000069624.jpg

Ne zaman yemek yediğimi hatırlamıyorum sen düşün ama sürekli tatlı sürekli tatlı alıkoyamıyorum kendimi
Canım tatli istiyorsan birazdan birşey olmaz önemli olan dozunu kaçırmaman ben günlük birazda olsa tatlimi ekmegimi yiyorum 3 gündür dikkat ediyorum artık yoksa ayni kiloda duruyordum hep yemeyi birdefaya düşürdüm🥲bakalim ne kadar dayana bilicem bende kilo popoya gidiyor en çok🙄

Günaydınlar olsun sabah şeriflerin hayırlı olsun :KK200:

İyiyim sağol yemk işini hallettim şimdi bugün apartman günümüz var ona gideceğim,kreşe yeni mibaşladı yoksa :KK200:
Evet abla 4 gündür gidiyor 2gün ben götürdum artık servisle gidiyor ama işte erken kalk onu hazirla bebegin uykusu bozuldu bu arada o erken kalkmazdi işte böyle bu aralar durum karışık

Canım tatli istiyorsan birazdan birşey olmaz önemli olan dozunu kaçırmaman ben günlük birazda olsa tatlimi ekmegimi yiyorum 3 gündür dikkat ediyorum artık yoksa ayni kiloda duruyordum hep yemeyi birdefaya düşürdüm🥲bakalim ne kadar dayana bilicem bende kilo popoya gidiyor en çok🙄
Benimde basen üstüm 40 -42 altım 46 be🥹

Evet abla 4 gündür gidiyor 2gün ben götürdum artık servisle gidiyor ama işte erken kalk onu hazirla bebegin uykusu bozuldu bu arada o erken kalkmazdi işte böyle bu aralar durum karışık
Kreşe gitmesi iyi olmuş en azından yaşıt arkadaş grubu olacak,oyunlar filan daha iyi evde bazen yetişemiyorsun .
Düzene girer merak etme.

Evet öyle her gün değil de hafta 3 4 yapsam iyi olur ama. Bakalım havalar biraz düzelsin de yaparım 🫠
evet soğuklarında çok etkisi var bende sabahları 15-20 dk erken kalkıp egzersiz yapıyodum ama bu aralar hiç kalkamıyorum yataktan tam tersi 15-20 dk geç kalkıyorum:-)yatak sıcacık çünkü :-)

Back