Diyetin Sultanları 😎

teşekkür ederim paylaştığın için ama biraz bizim menülere uzak gibi bide uğraştırıcı ben çalıştığım daha çok pratik şeylere kaçıyorum
Kiz Max 15 dk.
Bende calisiyorum vakit almiyor.

Ornek bugun karnibahar pirinci yapacagim. Karnibahar rendeleyip haslanacak.
Yanina tavuk haslama ve salata..istersem patatesde ekleyebilirim,listede var

Bundan mi yapsam acaba

Tamam bi dusuneyyim bunu ariyeti sen ne zaman dondun bu arada bacimsu?
Guzel soru.
Hatirlamiyorum cunku pek girmedim.
Galiba bugun en aktif gunum

Bu arada benim oglan yuruyus icin motive ediyor beni. Bugun izinli oldugum icin pek adim atmamistim. Okuldan geldi hadi cikalim anne diyip -4 derecede 30dk yuruduk geldik.
Simdi kizi dansa birakacagim. 45dk onu beklemek yerine spor salonuna gidecegim.

Hey masallah

Şeker derken diyabetli misin WOMAN?
insülin direnci mi var sende ?

Yok ciddi ciddi diyabetliyim ben, 10 seneden fazladir diyabete ragmen cogunlukla sakinim bak, sasirdin sen de di mi
Bunu bilmiyordum, diyabetli olduğunu nasıl atlamışım bilmiyorum doktorun sana bir beslenme listesi vermiştir o yüzden ben ukala gibi yazmayayım ama aldığın karbonhidratların ve yağların sağlıklı ve nitelikli olması önemli biliyorsun, aslında hepimiz bunlara dikkat etmeliyiz, mesela beyaz unla yapılan ekmek hepimize zararlı ve doyurmuyor kandaki şekeri tavan yaptırıyor aslında ve bol gluten alıyoruz onun yüzünden, onun yerine 1 dilimin 4’te 1’yle bile doyuracak nitelikteki unlardan yapılmış ekmek yemeliyiz, ne kadar kaliteli un ne kadar kaliteli mayalanmış ekmek o kadar sağlık demek.

Hep gökyüzündenmiş gitmeyin geçecek bu günler burcum o değil diyorsanız da yükselen alçalan zıplayan biri bunlardandır muhtemelen. Eki Görüntüle 3536166
Koç’um yükselenim Aslan ama yediğim tatlıyı kenara bırakamıyorum, suçlusu retro metro merkür venüs mars hepsi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…