Diyetin Sultanları 😎

Benim tum ailem diyabetli sevgili mune. Kendimi bildim bileli beyaz ekmek, kontrolsuz meyve veya cok fazla tatli yemem.

Beslenme seklim haftalik protein, sebze agirlikli, cok az karbonhidrat var icinde ve haftalik dagilimi dengeli. Cocuklar da benim gibi besleniyor.

Kullandigim yaglarin tamami saglikli ve uretildigi yerden geliyor, ornek veriyorum ayvaliktan zeytinyagi, rizeden yayla tereyagi vb.

Cok tadir tatli yerim, tatliyi cok seviyorum aslinda ama 2 ayda 1, 1 porsiyon ancak tuketirim. Sabahlari bal kaymak cok sevmeme ragmen yemem vs vs.

Aslinda cok saglikli besleniyormusum ben yaaa

Koç’um yükselenim Aslan ama yediğim tatlıyı kenara bırakamıyorum, suçlusu retro metro merkür venüs mars hepsi olabilir
Ben de aslanım ablacım, tatlığğğğ diye delirme geliyor iki gündür. Geçen ay da öyle oldu bir hafta erken gördüm. Yine öyle olursa bi kadın doğuma gitmem lazım. Hayatım boyunca düzenli düzenli gelen şey bana alarm veriyor olabilir.
Yemedim ama. Direne direne

Bol su içiyorum da demiştin, o vakit senin sıkıntı aldığın kaloriyi yakacak kadar hareket etmiyorsun, hareketlisindir ama yetersizdir.

Bu arada yine çenemi tutamayacağım, biri ağzıma vursun yerinden geliyor diye güvenmeyin tağşiş de başı çekiyor Ayvalık zeytinyağı diye satılan yağlar.

Aydın’da 8 ton sahte zeytinyağ yakalandı, bu da yakalanan yani, yakalanmayanlar sezonda turistlere öz hakiki en doğal zeytinyağı diye

Anliyorum haklisin. Benim yaglari ben tanidiktan aliyorum ama, guzel yaglar yani

Ohhh mis ellerine sağlık bende çay içiyorum karşılıklı icelim afiyet olsun
Çok mersi çaysızda olmaz yani

Bşr daha yapmam toz içideydi her yer el atayım dedim ahretliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…