- Konu Sahibi accessdenied
- #3.721
Bende dolanmak istiyorum o civarlardaAhahah aşkolsun ballikom takımlardayim ya bendeee şimdilik 48 49dolaniyorum yeaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dolanmak istiyorum o civarlardaAhahah aşkolsun ballikom takımlardayim ya bendeee şimdilik 48 49dolaniyorum yeaaa
Ayy hadi inşallahBende dolanmak istiyorum o civarlarda
Benim tum ailem diyabetli sevgili mune. Kendimi bildim bileli beyaz ekmek, kontrolsuz meyve veya cok fazla tatli yemem.Bunu bilmiyordum, diyabetli olduğunu nasıl atlamışım bilmiyorum doktorun sana bir beslenme listesi vermiştir o yüzden ben ukala gibi yazmayayım ama aldığın karbonhidratların ve yağların sağlıklı ve nitelikli olması önemli biliyorsun, aslında hepimiz bunlara dikkat etmeliyiz, mesela beyaz unla yapılan ekmek hepimize zararlı ve doyurmuyor kandaki şekeri tavan yaptırıyor aslında ve bol gluten alıyoruz onun yüzünden, onun yerine 1 dilimin 4’te 1’yle bile doyuracak nitelikteki unlardan yapılmış ekmek yemeliyiz, ne kadar kaliteli un ne kadar kaliteli mayalanmış ekmek o kadar sağlık demek.
Geçen sene bu zamanlar kaç kiloydun söyle de kızlar gaza gelsin şekerimAhahah aşkolsun ballikom takımlardayim ya bendeee şimdilik 48 49dolaniyorum yeaaa
Inşallah Masallah ile olmuyor kiiAyy hadi inşallah
Ben de aslanım ablacım, tatlığğğğ diye delirme geliyor iki gündür. Geçen ay da öyle oldu bir hafta erken gördüm. Yine öyle olursa bi kadın doğuma gitmem lazım. Hayatım boyunca düzenli düzenli gelen şey bana alarm veriyor olabilir.Koç’um yükselenim Aslan ama yediğim tatlıyı kenara bırakamıyorum, suçlusu retro metro merkür venüs mars hepsi olabilir
68Geçen sene bu zamanlar kaç kiloydun söyle de kızlar gaza gelsin şekerim
Olur olur inşallah başla sen devamı gelirInşallah Masallah ile olmuyor kii
Bol su içiyorum da demiştin, o vakit senin sıkıntı aldığın kaloriyi yakacak kadar hareket etmiyorsun, hareketlisindir ama yetersizdir.Benim tum ailem diyabetli sevgili mune. Kendimi bildim bileli beyaz ekmek, kontrolsuz meyve veya cok fazla tatli yemem.
Beslenme seklim haftalik protein, sebze agirlikli, cok az karbonhidrat var icinde ve haftalik dagilimi dengeli. Cocuklar da benim gibi besleniyor.
Kullandigim yaglarin tamami saglikli ve uretildigi yerden geliyor, ornek veriyorum ayvaliktan zeytinyagi, rizeden yayla tereyagi vb.
Cok tadir tatli yerim, tatliyi cok seviyorum aslinda ama 2 ayda 1, 1 porsiyon ancak tuketirim. Sabahlari bal kaymak cok sevmeme ragmen yemem vs vs.
Aslinda cok saglikli besleniyormusum ben yaaa
Anliyorum haklisin. Benim yaglari ben tanidiktan aliyorum ama, guzel yaglar yaniBol su içiyorum da demiştin, o vakit senin sıkıntı aldığın kaloriyi yakacak kadar hareket etmiyorsun, hareketlisindir ama yetersizdir.
Bu arada yine çenemi tutamayacağım, biri ağzıma vursun yerinden geliyor diye güvenmeyin tağşiş de başı çekiyor Ayvalık zeytinyağı diye satılan yağlar.
Sahte zeytinyağında “Ayvalık” markası ilk sırada
Balıkesir'in ünlü firmaları Aydeniz Et ile Onur Süt ile Özışık Süt Ürünleri'nin de yer aldığı Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesinde "Ayvalık" adıyla üretilen zeytinyağları ilk sırada yer aldı. Listede, Ayvalık adıyla üretilen 60...www.balikesirim.net
Aydın’da 8 ton sahte zeytinyağ yakalandı, bu da yakalanan yani, yakalanmayanlar sezonda turistlere öz hakiki en doğal zeytinyağı diye
Çok mersi çaysızda olmaz yaniOhhh mis ellerine sağlık bende çay içiyorum karşılıklı icelim afiyet olsun
Bşr daha yapmam toz içideydi her yer el atayım dedim ahretliğimAhretliğim sen de olmasan ne yaparız biz
Rica ederim, artık listedesiniz aramıza hoşgeldiniz
İnşallah istediğiniz kiloya düşersiniz ama çikolata yemek istediğinizde abartmadan sadece bitter yemelisiniz
Tekrar çok geçmiş olsun Evet maalesef havalar bir sıcak bir soğuk olunca herkes hasta oldu, aciller dolu diyorlar artık virüslerde dirençli bir yakaladılar mı haftalarca bırakmıyorlar.
Terki diyar etti baya bi kisi sanki dunNerde bu millet nerde bu devlet huuuuuuuu nerdesiniz gene ıssız kalmış buralar.
4 arkadaş banlı zatenTerki diyar etti baya bi kisi sanki dun