Diyetin Sultanları 😎

Valla geneli böyle galiba ahretlik, sizdekiler nasıl bilmiyorum da, bizdekiler annem babam ölünce çıkardı tırnaklarını, ondan önce sinsi meleklerdendiler, bazı şeyleri bekliyordum ama mal mülk için küçüleceklerini ben dahi tasavvur edemezdim, hepimiz öleceğiz ya, bu kadar küçülmeye ne gerek var, kavga ederken kendimden tiksindim, tek ben olsam neyse de kardeşim sessizdir onu yemeye kalktılar işte o zaman delirdim, beni biliyorlar da he, o yüzden de bazı şeyleri ben şehirdışındayken yapmışlar tırsıdan, geri dönünce hesap soracağımı akıl etmemişler.

Annemin vefatında da sessiz boykot vardı bana :)) babamın ölümü sonrası nasıl delirdiğimi bildiklerinden kavga çıkaramadılar ama dur bakalım, kuyruğuma basmasınlar herkes kendi çöplüğünde yaşasın gitsin

Aman neyse ya, bitmez bu konular

Bizde olmadı hiç ne annmde ne babamda,sadece halam vefat ettiğinde mal paylaşımında olmuş birazcık onunda çocuğu filan yoktu.
Ne anlıyorlar bu mal derdinden kime ne kalacaksa kalsın öncelik evladındır zaten,başka kimsede karışmasın buna.

Aile diyorsun birde etmediklerini bırkmıyorlar ne anlıyorlarsa artık..

Ahretlik demin kib yaptım bilgine hcı hoca işi.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla güncel halim şu . Sabah beri başım ağrıyor gözümü açamıyorum. Ben şimdi 55.5 kilo muyum 54 kilo muyum
Geçmiş oldun ablacım
Bu son kg yeni mi tartıldın? Sabah attığın kalkınca kahvaltı öncesi miydi? İkisi arasında bariz fark var, neden farklı onu bir anlayalım, ona göre karar verelim

Abla müsaitliğim hiç yok
Sultanlar ben bir çıkayım gece görüşürüz.
O arada gelengiden COLIN ARZELYAA bir siz kaldınız.
Yazdığım bile yarım kalmış abla eve döndük biz çok karışığım aşı vurdurduk oğlana yarın müsait olursam tartılacak bir yer bulacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…