- 17 Ağustos 2023
- 7.684
- 22.179
- 268
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #3.561
Konu dışı konuşmadan almıştım biraz kaynatmışdık acceslehadi yaa sen neden ceza almıştın
Sagol abla ugra ara sira özletme kendiniÇok alışkanlık olmadı bana nedense,baktım şimdi uğrarım fırsat buldukça maşallahamıda ilettim sayfana çok tatlı çok güzel
Gelirim mutlaka çok sağol,çok alışkanlık olmadı bende oraya gelmek bazen kavga çıktımı okuyordumSagol abla ugra ara sira özletme kendinibazen vakit olmuyor gruba girmeye ama orda hep aktifiz
Oranin kavga kaosuda bolGelirim mutlaka çok sağol,çok alışkanlık olmadı bende oraya gelmek bazen kavga çıktımı okuyordum
Hır gürü çok nasılsa daha geçenlerde denk geldiöyle okudum hatta kıyafet önerisi vermiş birisiOranin kavga kaosuda bolkonulara girmeye gerek kalmıyor
Her türden olay varHır gürü çok nasılsa daha geçenlerde denk geldiöyle okudum hatta kıyafet önerisi vermiş birisi
Valla geneli böyle galiba ahretlik, sizdekiler nasıl bilmiyorum da, bizdekiler annem babam ölünce çıkardı tırnaklarını, ondan önce sinsi meleklerdendiler, bazı şeyleri bekliyordum ama mal mülk için küçüleceklerini ben dahi tasavvur edemezdim, hepimiz öleceğiz ya, bu kadar küçülmeye ne gerek var, kavga ederken kendimden tiksindim, tek ben olsam neyse de kardeşim sessizdir onu yemeye kalktılar işte o zaman delirdim, beni biliyorlar da he, o yüzden de bazı şeyleri ben şehirdışındayken yapmışlar tırsıdan, geri dönünce hesap soracağımı akıl etmemişler.Kebablar tatlılar filan olunca gelde yeme şimdi yani.
Genelde polemikten gittim,bazılarıda bel altı laflar onların ki direk terbiyesizlik zaten.
Ben genelde kavga etmiyorum sakin dururum sonra hallederim ,akrabalar hep mi böyle yani bir dursalar keşke sussalar azıcık.
Başınıza ne geliyorsa akıştan geliyor biliyorsun değil miHer türden olay varİnş buralari Mune abla okumaz
Bu bir dramdır
Nasil hemen gördün yaBaşınıza ne geliyorsa akıştan geliyor biliyorsun değil mi
Bizde olmadı hiç ne annmde ne babamda,sadece halam vefat ettiğinde mal paylaşımında olmuş birazcık onunda çocuğu filan yoktu.Valla geneli böyle galiba ahretlik, sizdekiler nasıl bilmiyorum da, bizdekiler annem babam ölünce çıkardı tırnaklarını, ondan önce sinsi meleklerdendiler, bazı şeyleri bekliyordum ama mal mülk için küçüleceklerini ben dahi tasavvur edemezdim, hepimiz öleceğiz ya, bu kadar küçülmeye ne gerek var, kavga ederken kendimden tiksindim, tek ben olsam neyse de kardeşim sessizdir onu yemeye kalktılar işte o zaman delirdim, beni biliyorlar da he, o yüzden de bazı şeyleri ben şehirdışındayken yapmışlar tırsıdan, geri dönünce hesap soracağımı akıl etmemişler.
Annemin vefatında da sessiz boykot vardı bana :)) babamın ölümü sonrası nasıl delirdiğimi bildiklerinden kavga çıkaramadılar ama dur bakalım, kuyruğuma basmasınlar herkes kendi çöplüğünde yaşasın gitsin
Aman neyse ya, bitmez bu konular
Bak ben ne kadar masumum demiahretlik emekli ettim kendimi artıkınBaşınıza ne geliyorsa akıştan geliyor biliyorsun değil mi
Geçmiş oldun ablacımMune abla güncel halim şu . Sabah beri başım ağrıyor gözümü açamıyorum. Ben şimdi 55.5 kilo muyum 54 kilo muyum
akış neresi?Başınıza ne geliyorsa akıştan geliyor biliyorsun değil mi
bence 54 kilosunMune abla güncel halim şu . Sabah beri başım ağrıyor gözümü açamıyorum. Ben şimdi 55.5 kilo muyum 54 kilo muyum
Profil mesajları varya orası.akış neresi?
bence 54 kilosun
aksiyon arayıp başını belaya sokmak isteyenlerin takıldığı yere akış diyoruzakış neresi?
Kolay gelsin sanada ahretlik
bakıyorum teşekkür ederim
Abla müsaitliğim hiç yoktartı vermeyenler
gelengiden
@yosunlupapatya
COLIN
ARZELYAA
——-
yosunlupapatya fırsat bulunca tartı verecek.
COLIN 14 Aralık’tan beri siteye girmiyor.
@accessdenied’i sormuşsunuz, onun aktif olma tarihi 15 Ocak.
Yazdığım bile yarım kalmış abla eve döndük biz çok karışığım aşı vurdurduk oğlana yarın müsait olursam tartılacak bir yer bulacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?