- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.932
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #3.541
Ben bir ara bırakmıştım 2-5 ay kadar sonrs gene başladım,eşimde gel bırakalım diyorda bende çok tınlamıyorum yani.Benim niyetim yok ahretlikbenim adam Nisan ayında bıraktı 9 aydır içmiyor bana da diyor ama hemen hırlamaya başlıyorum sitede öfkemin binde birini görüyorlar denk geldiklerinde ama evdekiler bilir beni, çıldırdım mı tozu dumana katarım, kötü bir şey ama sigara öfkemi frenliyor paket paket içmiyorum ama yine de içiyorum sonuçta.
Birdaha tekrarlamadimİlk olunca sanki milli olmuş gibi oluyorsun heyecan oluyorbende genelde hep bdv ve siyasetten gittim
Ne güzelmiş öyle bende de 40 filan oldu herhaldeBirdaha tekrarlamadim
Valla vakit yok ikinci bebeden sonra ortamlara çok dahil olamiyorum zatenNe güzelmiş öyle bende de 40 filan oldu herhalde
Çocuklar olunca zor tabi vakitte kalmıyor artık.Valla vakit yok ikinci bebeden sonra ortamlara çok dahil olamiyorum zaten
Öyle abla gün nerden geliyor nereye gidiyor anlamıyorumÇocuklar olunca zor tabi vakitte kalmıyor artık.
Zaman çabuk geçiyorda ondan gün yetmiyor aertık.Öyle abla gün nerden geliyor nereye gidiyor anlamıyorum
abla niye akışta hic gözükmuyorsun orayada uğrasana herkes ordaZaman çabuk geçiyorda ondan gün yetmiyor aertık.
Ben bırakmayı hiç denemedim, bahane değil savunma da değil lakin önce babamın vefatı sonra annemin, derken akraba sandığım herkesin gerçek yüzünü görüp gırtlak gırtlağa geldiğimiz kavgaların içinde buldum kendimi, kendimden korktum ahretlik, yani o kavgalara esnasında bir es verip sigara içmesem yapabileceklerimden korktum çok korkunç şeyler geçti aklımdan o kadar üzerime geldiler ki delirttiler sonra delirttikleri kadından korktu kadını da erkeği de, sinirlenince çok gözüm dönüyor benim, inan ki burada çok daha sakinim kırıyorum belki ama frenleyerek yapıyorum bunu, bu yüzden hiç niyetlenemiyorum yürüyüşü yapma sebeplerimden biri de kendimi kontrol altında tutabilmek, sinirlenince de öfke kontrolü sağlamak için yürüyorum.Ben bir ara bırakmıştım 2-5 ay kadar sonrs gene başladım,eşimde gel bırakalım diyorda bende çok tınlamıyorum yani.
Kafada bitmedikçe bu iş zor artık bende istiyorum da olmuyor işte sevin üzül ağla her şartta içiliyor bu merette.
3. Haftaya göre vermiş görünüyorsun, o yüzden yürüyüş cezasına gerek yok
Profil mesajlarında demi,kimin sayfasındasınız.abla niye akışta hic gözükmuyorsun orayada uğrasana herkes orda
Benimde bir anlık oldu hadi deneyim dedim zorlandım biraz birde tam diyet zamanında düşün yani mide boş wc derdi bide epey zorlanmıştım o döenmlerde.Ben bırakmayı hiç denemedim, bahane değil savunma da değil lakin önce babamın vefatı sonra annemin, derken akraba sandığım herkesin gerçek yüzünü görüp gırtlak gırtlağa geldiğimiz kavgaların içinde buldum kendimi, kendimden korktum ahretlik, yani o kavgalara esnasında bir es verip sigara içmesem yapabileceklerimden korktum çok korkunç şeyler geçti aklımdan o kadar üzerime geldiler ki delirttiler sonra delirttikleri kadından korktu kadını da erkeği de, sinirlenince çok gözüm dönüyor benim, inan ki burada çok daha sakinim kırıyorum belki ama frenleyerek yapıyorum bunu, bu yüzden hiç niyetlenemiyorum yürüyüşü yapma sebeplerimden biri de kendimi kontrol altında tutabilmek, sinirlenince de öfke kontrolü sağlamak için yürüyorum.
Sinirlenince tek artım midem hiçbir şey almaz, kimi sinirlenince yemeğe vurur kendini bende tam tersi sinir yemek isteğimi köreltiyor
Evet abla profil mesajlarıni diyorum seni hiç göremiyorum ordaProfil mesajlarında demi,kimin sayfasındasınız
çok bişicik değil yaa ben zaten günlük 10bin tamamlamaya çalışıyorum yinede atim akşam3. Haftaya göre vermiş görünüyorsun, o yüzden yürüyüş cezasına gerek yok
Çok alışkanlık olmadı bana nedense,baktım şimdi uğrarım fırsat buldukça maşallahamıda ilettim sayfana çok tatlı çok güzelEvet abla profil mesajlarıni diyorum seni hiç göremiyorum orda
Olsun olur arada öyleO kadarda olur ahretlik arada düzen filan bozuluyor,şimdi 7500 adım atacan demigerçi sen her gün yürüyüş yapıyorsun telafi edersin nasılsa
Kızımın yanına gidince dengem bozuluyor orada yiyip eve gelince yulaflı omlet yiyiorum
Bazılarıda süresiz ceza oluyor 2 yıla yakın olan bile var.
,bir cezanın bitiş süresi 3 ay oluyor ki,cezan 0 puan olsun
hadi yaa sen neden ceza almıştın?Ben bir kez aldim oda 1gun sürmüştu galiba dogumdaydim o an
Offf valla ben kocaya kızsam iyi, kavga ederiz deşarj olurum biter ama beni akrabalar delirtiyor baba tarafından olanları hakladım, anne tarafındakiler de korkak çıktı yüzüme bir şey diyemiyorlar.Profil mesajlarında demi,kimin sayfasındasınız.
Benimde bir anlık oldu hadi deneyim dedim zorlandım biraz birde tam diyet zamanında düşün yani mide boş wc derdi bide epey zorlanmıştım o döenmlerde.
Aile dertleri maalesef insanın canını sıkıyor bişi desen kavga çıkıyor sussan senin moralin bozuluyor sakin kalmakta zor zaten iyi bir d,renç sağlamak gerekiyor.Burada bende sakin duruyorum arada gözüm dönüyor tutamıyorum kendimi .
Dışarda gözüm görmez direk kavgaya girerim deli tarafım da çoktur.
Dediğinden bend eöyleyim kendimi kilitliyorum genelde çok aramam yemeği,çok daraldıysam kocaya kızdıysam evde alkol varsa içerim sarhoş olurum.
Ne kadar disiplinli bir sultançok bişicik değil yaa ben zaten günlük 10bin tamamlamaya çalışıyorum yinede atim akşam
Kebablar tatlılar filan olunca gelde yeme şimdi yani.Olsun olur arada öyle
ooo baya cezalar varmış neden ceza alıyor insanlar bileyimde ona göre davranayım
hadi yaa sen neden ceza almıştın?
Ben genelde kavga etmiyorum sakin dururum sonra hallederim ,akrabalar hep mi böyle yani bir dursalar keşke sussalar azıcık.Offf valla ben kocaya kızsam iyi, kavga ederiz deşarj olurum biter ama beni akrabalar delirtiyor baba tarafından olanları hakladım, anne tarafındakiler de korkak çıktı yüzüme bir şey diyemiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?