- 31 Ağustos 2012
- 51
- 0
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
Kızlar ben geldim.
Bugünkü menümü bende yazayım, hemde kalorileriyle.
Sabah yürüyüşten önce;
1 dilim ekmek = 65 kalori
Sonrasında 45 dakika yürüyüş = -252 kalori
5 dakika bisiklet = -28.7
Öğlen;
1 avuç leblebi = 20 kalori
Bol bol su.
Akşam;
0.5 porsiyon patates yemeği = 125 kalori
0.5 porsiyon pirinç pilavı = 163 kalori
25 gram kavun = 8.25 kalori
Yediklerimin kattığı kalori ve yürüyüş sayesinde kaybettiğim kalori toplamında bugünkü aldığım kalori = 100.55
Kurban bayramına kadar istediğim kiloya inmem için günlük 210 kalori almam lazım. Çıkan sonuca bakacak olursak bugünkü kalorim gayet iyi. Kendime ve size kocaman bi alkış.
ayy kilo almak için miikilo almaktan kolay ne varr :)
HAnımlar hepinizin hızlı kilo vermek istediğini biliyorum ama bu şekilde az kalori alarak kilo vermeye çalışmak inanın metabolizmanız için çok sağlıksız, bence dikkat edin derim..
işte o alamıyor kilove bende yanında kilolu kalınca çok moralim bozuluyor uzakta o benden bazen deli gibi özlememe rağmen yanına bile gitmek istemiyorum ama artık gidicem :) böyle inceldikçe daha sık görüşücem sevdiceğimle :) onun metabolizması çok çok hızlı :) o yüzden alamıyor kilo
evet canım :) haftada 1 kilo en idealisporu ihmal etmeden istediğimizi yiyip içerek ama abartmadan güzelce kurtulabiliriz kilolarımızdan. tabi zayıflayacağız diyerekten sağlığıda bırakmak olmaz sonra ilaçlar yüzünden verdiğim kiloları geri almak istemiyorum :)
flash flash uzun süredir hem zayıflar hem de geyik yaparız topğinde rastlanmayan büşranın izine yen iaçtığı topikte rastlandı.benden kaçmaz ekibi kardelenve papatya büşranın izini buldu..
şaka biyana hayırlı olsun topiğin ..ben de bu aralar saldım kendimi oğluşa pudingli bisküvi pastası yapıyorum oğluştan çok ben yiyorum önceden kalori hesaplıyordum kalori sepetinden faydası oluyordu sabah sporlarını da yapamıyorum biri beni durdursun eski istikrarlı halime dönmeliyim geç olmadan
O kadar hırs yaptım ki haftada 10 kilo vermeyi bile düşündüm bi ara.
Bsrmhmmt'in dediği gibi haftada 1 kilo en ideali.. Zaten bi müddet sonra mide küçülüyor, yemeye yer kalmıyor.
inşallah sen verirsin o da alır o zaman, orta yolda buluşursunuz canım :))
Aynen dediğin gibi haftada 1 kilo, ayda en sağlıklısı en fazla 4 kilo vermek diyor zaten diyetisyenler de. Yavaş ama kalıcı :)
Bakkk sen bizim Büşbüş burdamıymııışşşşş
Ben de bu topikteyim artıkkk 23 yaşındayım bekarım düzensiz diyetle ve kaçamaklarla aylardır sadece 3 kilo verebildim şuan ki kilom 65
Bugün yediklerimi yazıorum;
Sabah: 1 zeytin
çok az peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
Öğlen:1 tabak yeşil mercimek
2 dilim tam buğday ekmeği
Şuanda da nescafe içiyorum acıkmaya başladım
Böyle yapmakta sakıncalı aslında.
Kalori sepeti diye bi site var, oraya üye olun ve her gün yediklerinizin kalorisini öğrenin. Kalorimetreyi kullanarak günde kaç kalori almanız gerektiğinide anlarsınız.
Bu kadar aç kalınarak kilo verilmez.
Ama ben aç kalmıyorumm üstelik doyduğumu ve fazla yediğimi düşünüyorum ekmek mesela yemekte 1 dilim yeterli olmalı ama ben 2 dilim yiyorum.Neden sakıncalı anlamadım benim gözüme fazla geliyo yediklerim
mrb, bende bu gruba katılıp zayıfayan arkadaşlardan destek alıp zayıflamak istiyorum.
böle bi konu açtığınız için tşkler :)
Bakkk sen bizim Büşbüş burdamıymııışşşşş
Ben de bu topikteyim artıkkk 23 yaşındayım bekarım düzensiz diyetle ve kaçamaklarla aylardır sadece 3 kilo verebildim şuan ki kilom 65
Bugün yediklerimi yazıorum;
Sabah: 1 zeytin
çok az peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
Öğlen:1 tabak yeşil mercimek
2 dilim tam buğday ekmeği
Şuanda da nescafe içiyorum acıkmaya başladım
kızlar merhaba tekrardan :) tekrardan diyorum çünkü uzun süredir giremiyordum okuldu tatil dönüşü ev temizliğiydi derken pek müsait olamadım. ben gecen hafta 5i 1 yerde çaylardan içiyordum 2.gün benim başım fena dönmeye başladı bide ben günde 1 kere içiyodum sadece aktardaki kadın günde 3 öğün içmen lazım demişti 3 kez içsem ölcekmişim demek ki :S baş dönmemin çaydan olduğunu hiç düşünmemiştim bi 3-4 gün daha kullandım başım hala dönüyo falan bi anda gözüm kararıyo arkadaşım çaydan olabilir dedi çayı kestim bugün 4.gündü sanırım çok şükür yavaş yavaş topladım kendimii :)