Diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

HAnımlar hepinizin hızlı kilo vermek istediğini biliyorum ama bu şekilde az kalori alarak kilo vermeye çalışmak inanın metabolizmanız için çok sağlıksız, bence dikkat edin derim..

ayy kilo almak için mii kilo almaktan kolay ne varr :)

işte o alamıyor kilo ve bende yanında kilolu kalınca çok moralim bozuluyor uzakta o benden bazen deli gibi özlememe rağmen yanına bile gitmek istemiyorum ama artık gidicem :) böyle inceldikçe daha sık görüşücem sevdiceğimle :) onun metabolizması çok çok hızlı :) o yüzden alamıyor kilo

HAnımlar hepinizin hızlı kilo vermek istediğini biliyorum ama bu şekilde az kalori alarak kilo vermeye çalışmak inanın metabolizmanız için çok sağlıksız, bence dikkat edin derim..

evet canım :) haftada 1 kilo en ideali sporu ihmal etmeden istediğimizi yiyip içerek ama abartmadan güzelce kurtulabiliriz kilolarımızdan. tabi zayıflayacağız diyerekten sağlığıda bırakmak olmaz sonra ilaçlar yüzünden verdiğim kiloları geri almak istemiyorum :)

flash flash uzun süredir hem zayıflar hem de geyik yaparız topğinde rastlanmayan büşranın izine yen iaçtığı topikte rastlandı.benden kaçmaz ekibi kardelenve papatya büşranın izini buldu..
şaka biyana hayırlı olsun topiğin ..ben de bu aralar saldım kendimi oğluşa pudingli bisküvi pastası yapıyorum oğluştan çok ben yiyorum önceden kalori hesaplıyordum kalori sepetinden faydası oluyordu sabah sporlarını da yapamıyorum biri beni durdursun eski istikrarlı halime dönmeliyim geç olmadan

O kadar hırs yaptım ki haftada 10 kilo vermeyi bile düşündüm bi ara.
Bsrmhmmt'in dediği gibi haftada 1 kilo en ideali.. Zaten bi müddet sonra mide küçülüyor, yemeye yer kalmıyor.

inşallah sen verirsin o da alır o zaman, orta yolda buluşursunuz canım :))
Aynen dediğin gibi haftada 1 kilo, ayda en sağlıklısı en fazla 4 kilo vermek diyor zaten diyetisyenler de. Yavaş ama kalıcı :)

Bir hafta boyunca her gün 1100 kalori daha az alındığında haftada 1 kilo verilir.
Haftada 1 kilo almak için de günde 1100 kalori fazladan almak gereklidir.
Fakat günlük 1200 kaloriden daha az kalori almak önerilmemektedir ve aynı şekilde haftada 1 kilodan fazla kilo kaybı da önerilmemektedir.
Daha dengeli bir yaklaşım izleyerek haftada yaklaşık yarım kilo (1 pound) kaybetmek için, aktivite seviyenizi arttırın.
Günde 250 kalori daha az alarak ve bir 250 kaloriyi de egzersiz ile yakarak haftada yaklaşık yarım kilo (450gr.) verebilirsiniz.
Bu yaklaşım metabolizma hızınızın düşmesini önler ve yağsız kas gelişimini destekler.

eyyyvahhh yakalandım :) :26::26: sadece arkadaşız :) yok dur o başka bi şeyin bahanesiydi.. şey eee ocakta yemeğim vardı gel buyur bizimle takıl canım :) ama ben 2 gün yani cuma gecesine kadar yokum buralarda :) sevdiğimin yanına gidiyorum afyonaaa :) bende bugün abarttım biraz ama kalori sepetine göre gayet iyiymişim yani sporumuda yaptım bir güzel :) üstelik bu saatte :) sende bir an önce başla canım :) bak gitsin kilocuklar :)
O kadar hırs yaptım ki haftada 10 kilo vermeyi bile düşündüm bi ara.
Bsrmhmmt'in dediği gibi haftada 1 kilo en ideali.. Zaten bi müddet sonra mide küçülüyor, yemeye yer kalmıyor.

aynen öyle canım. sağlıklı olsun kalıcı olsun. niye verdiğimi fazla fazla almak gibi bir riske gireyimki.. sonunda zafer gelecekse eğer yolun uzunluğu değiştirmesin birşeyi.. bende kalori hesabı yaparak yemeye başladım canım bu aradalar 2 gündür iyi gidiyorum sporumuda yapıyorum ama 2 gün yokum cuma akşamı döneceğim buraya. sevdiğimin yamacında kilo almadan dönerim inşallah :) sabah akşam yürüyüşe çıkacağım oradada :) söz

inşallah sen verirsin o da alır o zaman, orta yolda buluşursunuz canım :))
Aynen dediğin gibi haftada 1 kilo, ayda en sağlıklısı en fazla 4 kilo vermek diyor zaten diyetisyenler de. Yavaş ama kalıcı :)

aynen canım üstte de dedim zaten :) sonra kat kat döneceğini biliyorsam isterse 1 günde olsun 10 kilo vermek istemeyi bile bıraktım :) artık az ama sağlıklı besleniyorum :) sporumu da yapıyorum zayıflarken inceliyorum ve sarkmaları önlüyorum :) benim yöntemim şu haftalık hedef belirliyorum mesela 5 ayda 20 kilo dediğim de gözüme çok geliyor ancak bu hafta 1 kilo vermem lazım demek daha ufak bir hedef ve ulaşılması kolay olduğu için daha azmettirici oluyor benim için :) var mı sizinde böyle orijinal fikirleriniz??

kızlarrr... öncelikle şunu söyleyeyim yarın sevdiğimin yanına gidiyorum cuma günü geç yapabilirim bildirim.. orada internet yok cumaya kadarda açılacağını sanmıyorum. yinede girip yazmaya çalışırım :)
hemen menümü yazayım bugün ki :

sabah:
1 bardak yeşil çay (0 kalori)
domates salatalık (6.25 kalori)
3 erik (24 kalori)

ara:
1/2 pingui (92.4 kalori)

öğlen:
çipura balık 1 tane (360 kalori)
mevsim salata (45 kalori)

ara:
2 erik (16 kalori)

akşam:
1 porsiyon kuzu şiş (295 kalori)
3 y.k. pirinç pilavı (163 kalori)

ara:
10 adet badem (57 kalori)

spor:
öğlen alışveriş için 1.5 saat kadar yürüdüm ancak duraksadığım için 1 saat sayıyorum (303 kalori)
koşu bandı ile karışık tempoda 30 dakika (184 kalori / koşu bandında 450 gösteriyordu:44::44: )
mekik 50 tane (31 kalori)
çeşitli spor hareketleri 15 dakika (100 kalori)

toplamda kalan: (439 kalori)

mrb, bende bu gruba katılıp zayıfayan arkadaşlardan destek alıp zayıflamak istiyorum.
böle bi konu açtığınız için tşkler :)

öğle yemeğim yayla çorbası keşkül beykoz kebabı diye bir yemek vardı canım istemedi
az öncede pul biberli yoğurtla 1,5 dilim ewkmek yedim birde 2-3 tane siyah erik

Bakkk sen bizim Büşbüş burdamıymııışşşşş

Ben de bu topikteyim artıkkk 23 yaşındayım bekarım düzensiz diyetle ve kaçamaklarla aylardır sadece 3 kilo verebildim şuan ki kilom 65

Bugün yediklerimi yazıorum;

Sabah: 1 zeytin
çok az peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay

Öğlen:1 tabak yeşil mercimek
2 dilim tam buğday ekmeği

Şuanda da nescafe içiyorum acıkmaya başladım

Böyle yapmakta sakıncalı aslında.
Kalori sepeti diye bi site var, oraya üye olun ve her gün yediklerinizin kalorisini öğrenin. Kalorimetreyi kullanarak günde kaç kalori almanız gerektiğinide anlarsınız.
Bu kadar aç kalınarak kilo verilmez.

Ama ben aç kalmıyorumm üstelik doyduğumu ve fazla yediğimi düşünüyorum ekmek mesela yemekte 1 dilim yeterli olmalı ama ben 2 dilim yiyorum.Neden sakıncalı anlamadım benim gözüme fazla geliyo yediklerim

Ama ben aç kalmıyorumm üstelik doyduğumu ve fazla yediğimi düşünüyorum ekmek mesela yemekte 1 dilim yeterli olmalı ama ben 2 dilim yiyorum.Neden sakıncalı anlamadım benim gözüme fazla geliyo yediklerim

Bana menünüz çok az gibi geldi de o yüzden sakıncalı olabilir dedim.
Sizin için sorun yoksa ben bişey diyemem tabi.

mrb, bende bu gruba katılıp zayıfayan arkadaşlardan destek alıp zayıflamak istiyorum.
böle bi konu açtığınız için tşkler :)

hoşgeldin aeramıza kusur abakma biraz geç cevap verdim sanırım ama 2.5 gündğr bakamıyorum nete nişanlımın yanına gitmiştim de :) her gece yazıyorum ben mutlaka. sende neler yediğini yazarsan bizde sana fazla yada az yada şöyle böyle daha iyi diyerek destek oluruz elimizden geldiğince :)

hoşgeldin canım :) evet buralardayım :) ve senide burda görünce çok mutlu oldum :) bakamıyordum 2 gündür falan afyona gitmiştim :) şimdi döndüm ayağımın tozuyla foruma baktım :) bende 2.5 günde 0.5 kilo almışım toparlayıp sporla falan acele bir şekilde kendime gelmem lazım :)

bendeniz 1 kg almış bulunmaktayım salınca kiloların geri geldiğini acı bir şekilde öğrendim

bende öğrendimmm sevdiceğin yanına gittik 2 günde yarım kilo alarak geri döndüm gerçi ben daha fazla bekliyordum ama olsun :) hemen sardım başa toplamama lazım acelesinden :)

kızlar merhaba tekrardan :) tekrardan diyorum çünkü uzun süredir giremiyordum okuldu tatil dönüşü ev temizliğiydi derken pek müsait olamadım. ben gecen hafta 5i 1 yerde çaylardan içiyordum 2.gün benim başım fena dönmeye başladı bide ben günde 1 kere içiyodum sadece aktardaki kadın günde 3 öğün içmen lazım demişti 3 kez içsem ölcekmişim demek ki :S baş dönmemin çaydan olduğunu hiç düşünmemiştim bi 3-4 gün daha kullandım başım hala dönüyo falan bi anda gözüm kararıyo arkadaşım çaydan olabilir dedi çayı kestim bugün 4.gündü sanırım çok şükür yavaş yavaş topladım kendimii :)

g
eçmiş olsun tatlım çok üzüldüm bazı bünyelerde yaratıyor öyle baş dönmesi falan aman dikkat et kendine. :18: içerisinde kek falan var tansiyon düşürüyor tatlım normaldir baş dönmen de sen yinede dikkat et içme mümkün mertebe yeşilçay tüket onun yerine :)

günaydın
akşam misafirim vardı giremedim sabah da karşı komşum evini temizlemeye gelmiş(daha taşınmamıştıinşaat temizliği) kahvaltuya çağoırdım şimdi de çay içiyorum
akşam yemek yemedim misafirlerin yanında 1-2 ikramlıklarrdan yedim mecburen .bugünde hemen kalanları paketleyip donduruycuya attım çünkü şu sıralar iredem ve istikrarım hiç iyi değil ... birazdan bitmeyen ev işlerine başlıycam pazara da gitmem lazım...yine kaptırdım çok sızlandım galiba görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…