Diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

g
eçmiş olsun tatlım :KK43: çok üzüldüm :KK43: bazı bünyelerde yaratıyor öyle baş dönmesi falan :KK43: aman dikkat et kendine. :KK50::18: içerisinde kek falan var tansiyon düşürüyor tatlım normaldir baş dönmen de sen yinede dikkat et içme mümkün mertebe :KK43: yeşilçay tüket onun yerine :):KK52::KK52:

yeşilçayda tansiyon düşürüyormuş sanırım? bıraktım zaten o çayı duruyo içmicem bide gittik 10 lira verdik arkadaşımla ama içmiyoruz ikimizde :KK70:

günaydın
akşam misafirim vardı giremedim sabah da karşı komşum evini temizlemeye gelmiş(daha taşınmamıştıinşaat temizliği) kahvaltuya çağoırdım şimdi de çay içiyorum
akşam yemek yemedim misafirlerin yanında 1-2 ikramlıklarrdan yedim mecburen .bugünde hemen kalanları paketleyip donduruycuya attım çünkü şu sıralar iredem ve istikrarım hiç iyi değil ... birazdan bitmeyen ev işlerine başlıycam pazara da gitmem lazım...yine kaptırdım çok sızlandım galiba görüşürüz

sızlanmakmı yok kız ne olacak sanki :) anlat anlat at stressini burada :)içine atıp kilo sahibi olma :p:KK33: maşallah baya çok işe gömülmüşsün allah yardımcın olsun canım :44::KK16:

yeşilçayda tansiyon düşürüyormuş sanırım? bıraktım zaten o çayı duruyo içmicem bide gittik 10 lira verdik arkadaşımla ama içmiyoruz ikimizde :KK70:

hımmm.. ben bim den alıyorum canım poşetle 2.90 tlye satılıyor.:KK76: poşet olduğu ve çabuk demlendiği için sıkılmıyorum demlenme sürecinde :):KK8:

hımmm.. ben bim den alıyorum canım poşetle 2.90 tlye satılıyor.:KK76: poşet olduğu ve çabuk demlendiği için sıkılmıyorum demlenme sürecinde :):KK8:

aynen bende poşet kullanıorum hem daha kolay ve pratik

yeşil çayı mı poşet kullanıyorsunuz yoksa beşi bi yerde çayı mı? yeşil çay bende lipton kutuda olanlardan var onun demlemesi de çok sıkıntı olmuyo ya :))

bu arada sabah kahvaltım

Marmelat 10 GRAM 25.7 kal.
Kokteyl Sosis 1 ADET 59 kal.
Ekmek 2 DİLİM 130 kal.
Çay 2 ADET 10 kal.
Tereyağ 3 GRAM 21.51 kal.
Çilek reçeli 5 GRAM 14.25 kal.
Patates Kızartması (orta) 1.5 ADET 420 kal.
Yeşil Zeytin 2 adet 14 kal.
Beyaz Peynir (yağlı) 0.5 DİLİM 61 kal.

Son düzenleme:
günaydın hemen kahvaltı mı yazıyorum
domates
salatalık
kırmızı biber
maydanoz çok az
peynir
kırmızı biber
közlenmiş patlıcan domates soslu
yoğurt çay
ekmek 1 dilimden çok az tam buğday ekmeği
aslında sabah yürüyüşe çıkacaktımama kalkamadım spor yapamayınca evde koşturuyorum diye teselli ediyorum kendimi napiyim

aynen bende poşet kullanıorum hem daha kolay ve pratik
aynen canım katılıyorum.. atıyorum o aradada birşeyler yapıyorum arkamı dönene kadar demleniyor birde içine limon sıkıyorum ooohhh ne güzel :):nazar::nazar:

yeşil çayı mı poşet kullanıyorsunuz yoksa beşi bi yerde çayı mı? yeşil çay bende lipton kutuda olanlardan var onun demlemesi de çok sıkıntı olmuyo ya :))

bu arada sabah kahvaltım

Marmelat 10 GRAM 25.7 kal.
Kokteyl Sosis 1 ADET 59 kal.
Ekmek 2 DİLİM 130 kal.
Çay 2 ADET 10 kal.
Tereyağ 3 GRAM 21.51 kal.
Çilek reçeli 5 GRAM 14.25 kal.
Patates Kızartması (orta) 1.5 ADET 420 kal.
Yeşil Zeytin 2 adet 14 kal.
Beyaz Peynir (yağlı) 0.5 DİLİM 61 kal.

rçel?? tereyağı?? patates kızartması??? yağlı peynir?? sosis??? marmelat?? hayır neler yenmez listesi olsa ancak bu kadar olur :):KK9::KK19::KK19::KK19::KK20::KK20::KK20::KK20::18::18::KK17::KK17::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

konu için teşekkürler

ne demek aramıza senide bekleriz :) yiyip içtiğin şeyleri deneyimlerini paylaşırsan çok mutlu oluruz :):KK9::KK9::KK9:

sızlanmakmı yok kız ne olacak sanki :) anlat anlat at stressini burada :)içine atıp kilo sahibi olma :pA maşallah baya çok işe gömülmüşsün allah yardımcın olsun canım :44::KK16:

BUSRAA BIRAKMA BENI YAA KG ALMAKISTMYRMMBUHFTA REGL YAKTI BENIII UFF HER AY YAKIYOR GERCII EN AZ100 GR FASLA CIKARTARAKK UFFFBU TOPIGede ugramayı unuttumda bıraz senle de mesajlasıyrz dıee heheh:KK19::18::18:afffettınızmı benı kıslarrrrrrrrr

:KK17::KK17::KK17:

bgn sbh 70,5 cıktım tartıdaa + 300 gr dayım ufffffffffff

BUSRAA BIRAKMA BENI YAA KG ALMAKISTMYRMMBUHFTA REGL YAKTI BENIII UFF HER AY YAKIYOR GERCII EN AZ100 GR FASLA CIKARTARAKK UFFFBU TOPIGede ugramayı unuttumda bıraz senle de mesajlasıyrz dıee heheh:KK19::18::18:afffettınızmı benı kıslarrrrrrrrr

:KK17::KK17::KK17:

bgn sbh 70,5 cıktım tartıdaa + 300 gr dayım ufffffffffff

kuzum bende + çıktım diyerekten birşey demiyorum :) ama dikkat etmek lazım bak 2 haftadır 6 lı rakamları göremedik :KK43: ipin ucunu kaçırdım bende :KK43:
:KK14::KK14::KK14::KK14:

rçel?? tereyağı?? patates kızartması??? yağlı peynir?? sosis??? marmelat?? hayır neler yenmez listesi olsa ancak bu kadar olur :):KK9::KK19::KK19::KK19::KK20::KK20::KK20::KK20::18::18::KK17::KK17::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

öğrenciyiz aplaaa :KK70: farkındayım patates kızartması sosis falan ağır oldu da kahvaltıyı arkadaşım hazırlamıştı ne varsa yedik valla az yemeye dikkat ettim. tereyağı çok yemedim ki yaa çatalın ucuyla aldım sürdüm ekmeğimee reçel de yne aynı şekildee :KK17:

öğrenciyiz aplaaa :KK70: farkındayım patates kızartması sosis falan ağır oldu da kahvaltıyı arkadaşım hazırlamıştı ne varsa yedik valla az yemeye dikkat ettim. tereyağı çok yemedim ki yaa çatalın ucuyla aldım sürdüm ekmeğimee reçel de yne aynı şekildee :KK17:

abla mı ablamı??? aman allahım neler duyuyorum kaç yaşındasın sen??? :):KK52:

selam kızlar menümü yazayım dedim :) dövün beni sövün bana :):KK14::KK43: ama dersane engelim var mazur görün nooooluuuurrr :KK43:

sabah:
2 bardak su

1 saat sonra:
1 adet kıymalı sigara böreği

öğlen:
1 çikolata
1 bardak nane limonlu yeşilçay

ara:
1 böğürtlenli bkool

ara:
5 erik

akşam:
1 kase lahana çorbası

ara:
biraz çerez ( badem, fındık ve antep fıstığı)

spor: 30 dakika yürüyüş
bacaklarımda biberiye var çok yaktı yürüyemedim :KK43::KK43:

su:
1.5 lt.:KK43::KK43::18::18::18:

slm kızlar aranıza hoşgeldim:KK34: bende 89 kiloyum bir kaç kan testinden sonra diyetisyene gittim 2 gündür diyetteyim kilo tablosu yokmu bu arada

slm kızlar aranıza hoşgeldim:KK34: bende 89 kiloyum bir kaç kan testinden sonra diyetisyene gittim 2 gündür diyetteyim kilo tablosu yokmu bu arada

hoş geldin canım :) :KK9: kilo tablosu oluşturmak için önce bi bildrim düzeni sağlamak lazım bu aralar çoğu takım arkadaşlarımız netle ilgili sıkıntı yaşıyorlar ama tablodan ziyade menülerimiz ve yediklerimizle kilo cetvelinden takip ediyoruz :) sende neler yediğini diyet listeni paylaşırsan çok sevinirim :):KK34: ve neredensin??

selam kızlar menümü yazayım dedim :) dövün beni sövün bana :):KK14::KK43: ama dersane engelim var mazur görün nooooluuuurrr :KK43:

sabah:
2 bardak su

1 saat sonra:

öğlen:
1 çikolata

ara:
1 böğürtlenli bkool

ara:
5 erik

akşam:
1 kase lahana çorbası

ara:

su:

bkool muu tatlı krizim tuttu zaten bu akşam zor tutuyorum kendimii hatta arkadaşlarım daha çok tutuyolar sağolsunlar :KK70:

biberiyeyi nasıl kullanıyosun? yağ yakıcı etkisi var herhalde? bende lahana yağı kullanıyorum:KK52:

:KK70: yaşlarımız yakındır diye tahmin ediyorum ama hani olur ya aplaaa yapar çoluk çocuk öğrenciyiz diince benimde yapasım geldi :KK1:

hımm öğrenci dediğin alçaktan sürünür misali yani :) nerede öğrencisin canım???:KK52:

bkool muu tatlı krizim tuttu zaten bu akşam zor tutuyorum kendimii hatta arkadaşlarım daha çok tutuyolar sağolsunlar :KK70:

biberiyeyi nasıl kullanıyosun? yağ yakıcı etkisi var herhalde? bende lahana yağı kullanıyorum:KK52:

canım biberiye yağı portakal yağı ısırgan tohumu yağı karıştırıyorum yakıyor ama 3. uygulamam henüz bir faydasını görmedim sağ olsun aktara yatırıyorum bütün paramı :KK43: :26:

kuzum bende + çıktım diyerekten birşey demiyorum :) ama dikkat etmek lazım bak 2 haftadır 6 lı rakamları göremedik :KK43: ipin ucunu kaçırdım bende :KK43:
:KK14::KK14::KK14::KK14:

sabah:
2 bardak su

1 saat sonra:

öğlen:
1 çikolata

ara:
1 böğürtlenli bkool

ara:
5 erik

akşam:
1 kase lahana çorbası

ara:

su:

canım benmm sıkı bır dıet dıyrmm ama regl oncesıdeolmaz cunku vucud zaen yenıleme sruecıne gryrr elımızden geldıgınce dıkkt edelımm sonrasındada regl bıtınce tekrar skı coskuya donelımsende dersaneye okula yakın dıetyıyebılecegınn yerles arastırr olmazmıııı yada evden bırseyler gotur cnm kız!!!!!!! annen sefer tası hazırlasın sanaa 3 ayrıkapta olmazmııı:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben dkkt etmeye calısyrmm ama elımden geldıgıncee spor zaten sımdılk yokregl olursamm tmmdır eskı tempomdaa full cunku hem bayram hemde bayramda dugun vr sıkk kıyafetler gıymekmm gerekkkkkkkkk

Ben geldim kızlar.:KK3:
Uzun zamandır yazamıyordum, ya hep unutuyordum bu topiği.:KK17:
Eskisi kadar az yemiyorum bu aralar malum ekim ayıyla birlikte regl dönemim de geliyor.:KK30::KK30:
O yüzden canımın istediği her şeyden yiyorum. :KK17::KK17: Ama abartmayacak derecede tabi. :KK30::KK30:

X