ben saat belirlemiyorum ki
yemek saatlerim biraz düzensiz evde oluyorum olmuyorum falan koşturmacalarım çok okul dershane ev voleybol falan o yüzden yemek yiyorum zaten midemde alıştı heralde 2 saat sonra falan bi acıkma hissediyorum.. :) hemen bişiler atıştırıyorum :) badem bulundurucam yanımda artık 5 tane günde yemek iyi oluyor yada fındık alabilirim saçlarımada iyi gelir
dışarıdan birşey yemem gerektiği zaman onalrı ağzıma atıp açlığımı bastırmayı denemek istiyorum :) birde dershanemin tam karşısında burgerking var artık dershane kantininden değilde oradan ton balıklı salata falan yiyeceğim
bakalım nasıl olcak
aynen canım :) valla ben şuanda kendimi kilo versemde vermesemde kendimce sağlıklı beslendirdiğime inandırmış bulunmaktayım.. ilk hedefim 6 lı rakamları görmekti bugün çok şükür 69.6 geldim şimdiki hedefim 1 ay içerisinde 65 olmak... 25 ekimde yani kurbanda 65 olursam herkes çok şaşıracak üstelik uçuk bir talepte dğeil bu
27 günüm var
sporumla v.s. halledeceğim yediklerimi dengelemek için
bu arada geçmiş olsun canım
yeme bozukluğu mu yaptı yumurtalık yağlanması?? benmde regl sancım çok fazla her ay mutlaka doktorluk ve serumluk oluyorum.. ama gidipte baktırmadım henüz.. korkuyorumda bir yandan.. bi kere yumurtalık çatlaması sancısından dolayı okuldan hastaneye kaldırmışlardı yılbaşına hastanede girmiştim...