Diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

her gün iyiye giden yazılarımızla dolsun taşsın

inşallah canım benim :) menülerde bizde ve kilolarımızda iyi iyi güzel güzel olsun :) fıstık gibi hatunlar olalım :)

:KK70: ayy cuk oturmuş hakkaten :KK70: o zaman ben aynen diyetime devam edeym şu sevimli smileyleri bile ne hale sokmuşsun banada acımazsın:26: :KK52:

acımam :) hiç acımam hiç :) o smileylerden beter hale sokarım snei :KK70: kardeleni tehdit ettim senide ederim :) kk daki bütün forumlara tek tek girer zıpırcık nickli üye iyice şişti herkes arkasından ıyyy şişko diyor ama o diyet yapmak yerine hala yedikçe yiyor şiştikçe şişiyor derim :) çok piskopatımdır ben :) :KK53::KK47::KK47::KK47:

acımam :) hiç acımam hiç :) o smileylerden beter hale sokarım snei :KK70: kardeleni tehdit ettim senide ederim :) kk daki bütün forumlara tek tek girer zıpırcık nickli üye iyice şişti herkes arkasından ıyyy şişko diyor ama o diyet yapmak yerine hala yedikçe yiyor şiştikçe şişiyor derim :) çok piskopatımdır ben :) :KK53::KK47::KK47::KK47:

hoyyy ne kadar kötüsün ya :KK70: bütün forumlara rezil etme benii :KK70: dur jilianı yapam bari ben :KK70:

selam büşracığım naber bugün işyerinde çok yoğundum araöğün yoğurtlarımı bile yiyemedim
sabah kaşkınca aç karnına yeşilçay
domates
kırmızı biber
peynir
1 dilim tam buğday ekmeği şekersizçay

ara
doğadan büyülü bohça bitki çayı bi arkadaşım vermişti denemem için fena değil
öğle
etli kuru fasulye çok az yedim
cacık
1/2 dilim kepekli ekmek
işten eve gelince 17.30 da yoğurt yeşilçay içtim
saat 7 gibi
akşam
1 küçük dolma
yoğurt
domates
ekmek tambuğday
şimdi de çay içeceğim petibör bisküviyle
napiyim akşam az yemiştim zaten

unutmadan senin yazarın yeni kitabı çıkmış ismini hatırlamıyorum markette gördüm

selam büşracığım naber bugün işyerinde çok yoğundum araöğün yoğurtlarımı bile yiyemedim
sabah kaşkınca aç karnına yeşilçay
domates
kırmızı biber
peynir
1 dilim tam buğday ekmeği şekersizçay

ara
doğadan büyülü bohça bitki çayı bi arkadaşım vermişti denemem için fena değil
öğle
etli kuru fasulye çok az yedim
cacık
1/2 dilim kepekli ekmek
işten eve gelince 17.30 da yoğurt yeşilçay içtim
saat 7 gibi
akşam
1 küçük dolma
yoğurt
domates
ekmek tambuğday
şimdi de çay içeceğim petibör bisküviyle
napiyim akşam az yemiştim zaten

unutmadan senin yazarın yeni kitabı çıkmış ismini hatırlamıyorum markette gördüm

ayy merak ettim ama bu yıl kitap okumak yerine otobüste ve kalan her yerde kpss çalışmam gerekli :S:KK50: o petibör büskübüt olmasaymış iyiymiş menün hatta kocaman bir tebrik vardı benden sana ama olmadı bak şimdi :KK43:

ayy merak ettim ama bu yıl kitap okumak yerine otobüste ve kalan her yerde kpss çalışmam gerekli :S:KK50: o petibör büskübüt olmasaymış iyiymiş menün hatta kocaman bir tebrik vardı benden sana ama olmadı bak şimdi :KK43:
yaaa :KK14:
ama sadece 27 kalori yani 270 kalori:26:çokmuş beee.haklısın büşracığım .çok kızdım kendime :KK47:az biraz ütü yapacağım biraz yakarım ...malum dönemdeyim sürekli bişeyler yiyesim geliyor

yaaa :KK14:
ama sadece 27 kalori yani 270 kalori:26:çokmuş beee.haklısın büşracığım .çok kızdım kendime :KK47:az biraz ütü yapacağım biraz yakarım ...malum dönemdeyim sürekli bişeyler yiyesim geliyor

anlaya biliyorum snei :) ben yarın 4 günlük bir dukan diyeti atak evresi yapayımmı yapmayayımmı kararsız kaldım :) 4 gün için 1.5 kg yazdı bakalım cuma gününe 68 ve altını görmek istiyorum geçen cuma 69.6 ydım bugün tartıldım 70.2 çıktım :KK43: artık 7 li rakamlar görmek istemiyorum :KK43: 69.6 olsun hatta 69.9 olsun ama 7 olmasın :KK43::KK14: ütünin sıcacğıyla yak sen o yğları :KK70: yarın bütün gün okuldayım :S ne yer ne içerim hiç bilmiyorum okul döneminde nasıl devam edeceğim acaba bu diyete :KK43::KK50: dukan olsa kolay shinitzel satılıyor okulda köfte falan var yerim onlardan olmadı yemekhanede etli bişiler yerim ama normal diyete göre birley bulamıyorum :KK43: :KK14::KK14::KK14:

bugünki menüm:

sabah:
salamlı omlet (yağsız)
5i1yerde çay

öğlen:
ezogelin çorba yarım kepçe
kabak kızartması ve yoğurt
zeytin yağlı fasulye

ara:
1 tane küp şeker ( dilek şekeri yedim teyzenin biri verdi ankara turu yaptık bugün camide verdiler )

akşam:
1 tane karnı yarık
1 dilim tam buğday ekmeği
30 gr. üzüm

spor:
nivea bodyle dinamik sabahlar 45 dakika
leslie sansone 55 dakika 3 mile
50 mekik

su:
2 litre yada ona yakın​

bugünki menüm:

sabah:
salamlı omlet (yağsız)
5i1yerde çay

öğlen:
zeytin yağlı fasulye

ara:
1 tane küp şeker ( dilek şekeri yedim teyzenin biri verdi ankara turu yaptık bugün camide verdiler )

akşam:
1 tane karnı yarık
30 gr. üzüm

spor:
50 mekik

su:
2 litre yada ona yakın​

güzel menü de kabak kızartması :KK20:olmasa daha iyi olacakmış ama diğer yediklerin ve yaptıklarına 100 üzerinden 10 puan

güzel menü de kabak kızartması :KK20:olmasa daha iyi olacakmış ama diğer yediklerin ve yaptıklarına 100 üzerinden 10 puan

100 üzerinden 10 mu o kadar mı kötü :KK43: canım dün turdaydım ve mecburen ne varsa onu yemek zorunda kaldım :KK43: ve çok acıkmıştım :KK43: ekmek yemedim yanında yoğurdu ve suyu bolca içtim ki sıkıntı olmasın kabaktan az yiyeyim diye :) ama az da yedim yani yarısını ancak yedim.. :KK43: kızama bana kızma :S ben bugün dukan diyetine başlıyorum nasipse.. :S

100 üzerinden 10 mu o kadar mı kötü :KK43: canım dün turdaydım ve mecburen ne varsa onu yemek zorunda kaldım :KK43: ve çok acıkmıştım :KK43: ekmek yemedim yanında yoğurdu ve suyu bolca içtim ki sıkıntı olmasın kabaktan az yiyeyim diye :) ama az da yedim yani yarısını ancak yedim.. :KK43: kızama bana kızma :S ben bugün dukan diyetine başlıyorum nasipse.. :S

canım özür dilerim okadar düşük değil tabii ki 90 demek istemiştim yanlış olmuş öğrencilik biteli çok oldu puanlama yanlış olmuş yoksa güzel kabağı da az yemişsin zaten sporlarla da erimiştir o..koşturmaca da cabası ...üzgüünüm moralini bozma benim yüzümdaen

canım özür dilerim okadar düşük değil tabii ki 90 demek istemiştim yanlış olmuş öğrencilik biteli çok oldu puanlama yanlış olmuş yoksa güzel kabağı da az yemişsin zaten sporlarla da erimiştir o..koşturmaca da cabası ...üzgüünüm moralini bozma benim yüzümdaen

yok canım benim yaa moral bozmak değil benimkisi sadece öyle deyince şaşırdım bi anda :) bak normale dönü verdim hemen :) dukanada başlayamadım sabah 2 kuru kayısı yedim annemde iş yerinden tavuk getirmiş fırında tavuk yapmışlar göğüs kısmından but kısmından yedim parça parça kahvaltı öğlen bir oldu resmen :S cuma gününe kadar 68 i görmem lazım :S bir şekilde ayarlamalıyım kendimi. bugün evdeyim ama baya koşturmacam var bankaya gidicem dönücem alışveriş yapıcam zaten ankarada gölbaşından kızılaya gitmek demek otobüsün içerisinde saunaya girmiş kadar olmak demek :KK70: :KK9: 1.5 saat sürüyor sağolsun belediyemiz :):KK9: terden yolda ölüyorum resmen :KK70: :KK55:o halde bile yakarım yani.. :KK55: birde işin içine alışveriş girdi mi genlerde var sanırım 17 18 mağazayı bir spor ayakkabı için gezmiş bir insanım ben yaklşaşık 2 saat yürürüm spor ayakkabı için alışveriş yaparken :KK70: birde dışarıdada salata yersem yada annemle et ürünü birşey yer ekmek yemezsem bugünü güzel kapatırım :KK70: akşam eve gelincede spor yaparım bir güzel leslie + nivea body ile dinamik sabahlar ı yaptımmı tamamdır :KK70: :KK76::KK76::KK76::KK8::KK8: yarına 69.5 i görürüm nasipse :KK70: cumada 68 çıktımmı deymeyin keyfime:KK70:

ben saat belirlemiyorum ki :KK70: yemek saatlerim biraz düzensiz evde oluyorum olmuyorum falan koşturmacalarım çok okul dershane ev voleybol falan o yüzden yemek yiyorum zaten midemde alıştı heralde 2 saat sonra falan bi acıkma hissediyorum.. :) hemen bişiler atıştırıyorum :) badem bulundurucam yanımda artık 5 tane günde yemek iyi oluyor yada fındık alabilirim saçlarımada iyi gelir :KK70::KK52: dışarıdan birşey yemem gerektiği zaman onalrı ağzıma atıp açlığımı bastırmayı denemek istiyorum :) birde dershanemin tam karşısında burgerking var artık dershane kantininden değilde oradan ton balıklı salata falan yiyeceğim :KK70: bakalım nasıl olcak :KK70:

aynen canım :) valla ben şuanda kendimi kilo versemde vermesemde kendimce sağlıklı beslendirdiğime inandırmış bulunmaktayım.. ilk hedefim 6 lı rakamları görmekti bugün çok şükür 69.6 geldim şimdiki hedefim 1 ay içerisinde 65 olmak... 25 ekimde yani kurbanda 65 olursam herkes çok şaşıracak üstelik uçuk bir talepte dğeil bu :KK70: 27 günüm var :KK70: sporumla v.s. halledeceğim yediklerimi dengelemek için :KK70:
bu arada geçmiş olsun canım :KK43: yeme bozukluğu mu yaptı yumurtalık yağlanması?? benmde regl sancım çok fazla her ay mutlaka doktorluk ve serumluk oluyorum.. ama gidipte baktırmadım henüz.. korkuyorumda bir yandan.. bi kere yumurtalık çatlaması sancısından dolayı okuldan hastaneye kaldırmışlardı yılbaşına hastanede girmiştim... :KK14:

bence ihmaal etme genede bi baktır canın yanmıyo kabız olma bide mesanen dolu olmasın doktor kontrolünde işte ozaman canın yanıyo bu göz önünde bulundur yağlanmadan yumurtlamam azaldı

kızlarr ben geldim ve moralman çöktüm bugün. 14 eylülde 61.8 olan kilom bugün bi tartıldım saçma sapan çıktı ecz.nin birinde 61.9 çıktım kadın 2 kilo fazla tartıyo dedi keşke 59.9m diye sevinip gtmeyeydim. emin olayım diye başka ecz.ye girdim orda da 61.7 çıktım ordan çıkınca dengeszlik var diye 2 yere daha girdim ve 62.3 çıktım ikisinde de aynı çıkınca emin oldum 500 gr. almışım o kadar diyet spor falan gitti boşa en azından almayaydım vermeyeydim yani moralim çok bozuldu beraber başladığım arkadaşım 1kg vermiş ben neden aldım anlamadım :KK43::KK53:

tatlım gerçek kilon sabah tuvalete ilk çıktıktan sonraki ve çamaşırlarınla tartıldığın kilondur yemekden sonra ve kıyafetlerle 1.90 civarı fazla çıkması normal bence sen eve bi tartı al yağını kilonu su aranı falan ölçenden ben öle yaptım yoksa eczane eczane çekilmiyo valla
aldım rahatladım :KK34:

bugünki menüm:

sabah:
salamlı omlet (yağsız)
5i1yerde çay

öğlen:
zeytin yağlı fasulye

ara:

akşam:
1 tane karnı yarık
30 gr. üzüm

spor:
50 mekik

su:
2 litre yada ona yakın​

bende evde 1 saat oynuyorum öyle bi cd yaptım kendime roman tut ankara havasına kadar öyle aptal saptal zıplaya zıplaya kndimce coşarcasına afedersin g. ice terleyene kadar ben fatihde oturuyorum bugünde taksime kadar yüricem yarın diyetisyen kontrolüm var bakalım ne dicek şu anki tok halim 88,3 bi çıkma yok çok şükür açken 87 küsür olurum herhalde

X