Diyet yemekleri paylaşım platformu

2.korkunç awatarr topiqi hayaletler bastııı :84::84:

yaa burası yemek paylaşım sitesi korku sitesi falan diilllll korkudan siteye giremicem yaaaa :84::84::84:

tüm sayfaları okumadım fakat patlıcan ve közü oldukça düşük kalorili bir besin . . .

dere otu soğan maydonoz biraz z. yağ limon ile küp doğranmış patlıcan közü mmmmmmmm nefis lezizzzzzzz . . . vee inanılmaz hafif!

Kahvaltılarınızda meyve suyu yerine ya taze sıkılmışını tercih edin ya da yağsız süt için.Yağsız süt,daha az kalorili beslenmenize sebep olacaktır.Sonra benim gibi olmayın...

Son düzenleme:
canım sana bu tarif için çooooook teşekkür ederim biz çok tavuk tüketiyoruz genelde hep aynı tür şeyler yapılıyor bu çok deqişik geldi ilk fırsatta denicemm

Önemli değil şekercim sonuçta tavuk severlerin menülerine bir katkım olduysa süperrrrr :))))
Dediğim gibi aslında Ender Saraç'ın facebook sayfasında yaptığı tüm sağlıklı yemeklerin listesi mevcut. Gerçekten değişik yemekler verilen tarifleri denediğim çok olmuştur. Çörekotlu kurabiye yapmışlardı geçenlerde ayyy bende kurabiye yapmaya falan çok meraklıyımdır. Hemen denedim bi güzel oldu kii böyle kıyıl kıyıl.
Onu da şiddetle herkese tavsiye ediyorum :))))

Kahvaltılarınızda meyve suyu yerine ya taze sıkılmışını tercih edin ya da yağsız süt için.Yağsız süt,daha az kalorili beslenmenize sebep olacaktır.Sonra benim gibi olmayın...

Ahhh güzelcim çok güzel söylüyorsun daaa keşke süt içebilsem valla gece gündüz süt içerim. İçemiyorum bi türlü kokusu beni kötü yapıyor. Yani bende sütü tüketemiyorum diye yoğurt, ayran, peynir ... bunları çok tüketiyorum. Biliyorum yerine geçmez ama yapacak çok fazla şeyimde yok. Taze sıkılmış meyve suyu süper oluyor. Ben evde karışık meyve suyu yapıyorum nar,greyfurt,portakal yerine göre mandalina..
Bu arada keçi sütü furyası var ortalıkta, keçi sütü yoğurdu,keçi peyniri falan. Mesela Ender Saraç hemen hemen her gün keçi sütünün faydalarından bahsediyor.

Süt sever arkadaşlarım bide keçi sütünü deneyin derim... Madem ben içemiyorum siz benim yerime de bir bardak için

Doğru söylüyorsun,ben de sütten hiç hazetmem ne yazık ki,ailecek az yağlı yoğurt yeriz ama peynirde tam yağlıdan vazgeçemeyiz..

bu yazı biraz önce bnm telime sms olarak geldi kopyacıı seniiiiiiiii

canım sen öylee çok güzel tarifleri burada paylaş arkadaşlara kolaylık olsun

canım aynı sen gibi bende sütü içemezdim ama kemik saqlıqı için içilmesi gerekiyormuş bende içine çubuk tarçın atarak içmeye başladım sanki sahlep içiyormuşum gibi oluyor şiddetle tavsiye ederimm

canım sen öylee çok güzel tarifleri burada paylaş arkadaşlara kolaylık olsun

Şekercim zaten zamanım oldukça paylaşıyorum. Bazen çok uzun oluyor bende yazmaktan sıkılıyorum o yüzden hemen linklerini veriyorum kolaylık bir yerde benimkisi :)
İyi seni mi kırıcam hemen tarifi burda yayınlıyorum hadi bakalım herkes hafta sonu hamur yoğursun.

Çörek Otlu Kurabiye

Malzemeler:

250 gr. sade yağ
5 su bardağı un
1 çay bardağı çörek otu
1 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı sirke
1 çay kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
1 yumurta akı
1 yumurta sarısı

Hazırlanışı:

Sade yağı un ile beraber yoğurun, ortasını çukurlaştırıp kalan malzemeyi ilave edin, hamurunuz yumuşak ama ele yapışmayan bir hamur olacak, gerekirse un ilave edin, ister elinizle ister kalıpla şekillendirdikten sonra üzerlerine yumurta sarısı sürüp 200 derecede ısıtılmış fırında üstleri altın rengi olana kadar pişirin.
Afiyet olsun.

Bende kalıp vardı kalıpla yaptım valla aynı pastane kurabiyeleri gibi oldu. (Kendimi övmek gibim olmasın) Bir iki de hazır kurabiyelerde olur yaa örgü modeli öyle yapınca dedim buda sunstar pastanesi ürünleri.

Son düzenleme:
mmm nefis yemek tarifleri verilmiş ellerinize sağlık kızlarrr hepsini deniycemm

bende karnıbahara bayılırım...sıkılmadan 3 öğün yiyebilirim o derece...

misal şöyle bi tarifim var..

karnıbaharları haşlıyorum...rendelenmiş havuşla birlikte 1 yk kaşıyı zeytinyağında sote ediyorum...piştikten sonra içine bolca maydanoz ilave ediyorum...üzerine de sarımsalkı yoğurt nefis oluyor...

bir başka tarif..

haşlanmış karnıbahar...2-3 adet ince doğranmış pırasa...1 tane rendelenmiş ve suyu sıkılmış patates 1 tane rendelenmiş havuç maydanoz ve dereotunu tencerede 1 yk.zeytinyağında hafif soteliyorum...üzerine az salça tuz ve 1 çay bardağı da su ilave ediyorum tepsiye alıp fırınlıyorum...piştikten sonra fırından çıkaracağım zaman da üzerine rendelenmiş beyaz peynir koyuyorum..

birde kabaklı bir tarif yazayım..

kabakları hafif soyuyorum dik olarak ortadan ikiye bölüyorum...kaynayan suda 8-10 dakika (kabaklar hafif yumuşayıncaya kadar haşlıyorum) sonra kaşık yardımıyla kabakların içlerini çıkartıyorum...ayrı bir tavada 1 yk kaşığı zeytinyağında küp küp minik minik kestiğim tavuk göğüs etini piyazlık doğranmış bol soğan,ince ince kıyılmış biber ve domatesle soteliyorum...tuzunu ayarlayıp maydanoz ve dereotu ilave ediyorum harcı kabakların içine dolduruyorum...az salçalı su hazırlayıp tepsinin üzerine döküp fırınlıyorum...nerdeyse hiç yağ olmamış oluyor lezzetli ve doyurucu...karnım acıktıı iyi mii

canım her nekadar diyet kurabiye olmasada dqişik bir tarif 1çay b. çörekotu çok deqilmi acılaştırmıyormu kurabiyeleri tadı ve lezzeti hakkında biraz bilqilendirimisin cnm bizi..

canım özellikle birinci ve üçüncü tarifi çok beqendim ilk tarifi misafirlerimiz geldiqi zamanda yapabiliriz salata niyetine öbürüde tam bir ana öqün olmuş paylaşım için teşekkürler..

çok lezzetli tarifler var çok beğendim
ben de bi tane ekleyeyim diyetteyken severek yerdim
çok az kıymağı kavuruyoruz üzerine rendelenmiş domates ve suyu koyup kaynatıyoruz
sonra bir bağ maydonozu saplarıyla kıyıp içine atıyoruz yarım da limon suyu
az tuz ve baharatla lezzetlendirmek mümkün
hem maydonozun su atma özelliğinden faydalanmış oluyoruz
hem de çok lezzetli bi çorba yiyoruz
ben severek yerdim hatta eşimde diyet yemeği olduğunu bile anlamadan yerdi

canım ben çorbaları hiç yemezdim diyete başlamadan önce .... diyete başlayınca yemeye başladım şimdi nerdeyse çorbalar vazgeçilmezim kıymayı çok seviyorum herşeye katıyorum nerdeyse hafta başı bu çorbayı hemen yapıcam paylaşım için teşekkürlerr

kıskandım

ama benim emily'm bitanecik hayalettir o.. en güzel ceset gelindir..

ölü gelin filminden.. izlemeyenler mutlaka izlemeli..

cestinde gelinimi olurmuş yada gelinin cestimi olurmuşşş anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…