brokoli yapabılırsınız, hem kendı suyuyla haşlanır
yoğurtlada yenılebılır
soğan ve bıber salçasıyla sosda yapılabılınır
çokta lezzetlı
brokoli yapabılırsınız, hem kendı suyuyla haşlanır
yoğurtlada yenılebılır
soğan ve bıber salçasıyla sosda yapılabılınır
çokta lezzetlı
Arayıpta bulamadığım topic.Canım keşke daha çok paylaşımlar olsaydı..Arkadaşlar lütfen bildiğimiz diyet yemeklerini paylaşalım..
Bende çok arıyorum ne yapsam diyorum diyet yemeği düşünüyorum düşünüyorum aklıma
Tavuk but
Peynirli haşlanmış ıspanak
Kabak yemeği gibi yemeklerden başka birşey gelmiyor aklıma=)
Kabak püresi yapmayı düşündüm lor peynirli ama olur mu bilemedim
Kızlar bilgilerinizi paylaşın lütfen:..
bir kabaqı alıyoruz soyup yıkadıktan sonra haşlıyoruz sonra uzunlamasına ikiye bölüp içini kayık gibi çıkarıyoruz peynir maydonoz ve yumurtayı karıştırıp içlerine dolduruyoruz arzu edilirse üstüne domates ve biber koyarak fırında pişiriyoruz harika oluyor kızlar afiyet olsun..
kabak ve patlıcanları yuvarlak yuvarlak dilimleyip fırına sürüyorum..üzerine yoğurt döküyorum.offf süper oluyor..Bazende patatesi küp küp doğrayıp fırınlıyorum..üzerine bazen yoğurt döküp yiyorum.bazende bir yumurta çırpıp patateslerin üzerine dökerek tavada bikaç dakika pişiriyorum..
brokoliyi agzı acık tencerede üzerini bir miktar gececek soguk suda haslıyorum,tencerenin agzı acık kalınca brokoli rengini kaybedip soluk yesil olmuyor,brokolileri haslarken cok az zeytin yagında tavada kırmızı biberleri sote ediyorum, suyunu süzdügüm brokolileri de sotelenmek üzere tavaya alıyorum bir iki cevirip istegime göre ya az sarımsaklı yogurt ya da bol limon sıkıp afiyetle yiyorum, bana göre tadı cok güzel oluyor mmmmmm nefis
brokolileri tavaya aldıgımda eger cok haslamıssam biraz dagılıyor ama azcık diri kaldıysa cicek cicek yiyorum hiç sorun olmuyor :80:
Balık ızgara ve yanında boll yeşillikli salataa :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?