Diyet yemekleri paylaşım platformu

ErGiNSeNa

Umuda yolculuk..
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
13.079
15
408
İstanbul
Merhaba arkadaşlar yaptıqımız diyet yemeklerini paylaşarak birbirimize örnek menüler oluşturmayı hedefliyorum haydi paylaşıma ilk paylaşım benden olsun

kahvaltı pizzası
2 dilim uno denge light ekmek yada kepekli ekmekle hazırlayacaqımız bu pratik kanape türü pizzayı hem çok seveceksiniz hemde inanılmaz doyuruculuquyla tok kalacaksınız ekmeklerimizin üzerine kaşar peyniri yada beyaz yumuşak peyniri sürüp üzerine istediğimiz baharatları serpiyoruz sosis sucuk domates ve biberle üstünü kaplıyoruz ve fırına veriyoruz küçük ızgaram var bnm üstten ateşlemeli onda süper oluyor diyet kahvaltılarında yeşilçayın yanında çok güzel gidiyor ayrıca evimize gelen diyette olan arkadaşlarımıza kolayca sunabileceqimiz bir ikram..

bir kabaqı alıyoruz soyup yıkadıktan sonra haşlıyoruz sonra uzunlamasına ikiye bölüp içini kayık gibi çıkarıyoruz peynir maydonoz ve yumurtayı karıştırıp içlerine dolduruyoruz arzu edilirse üstüne domates ve biber koyarak fırında pişiriyoruz harika oluyor kızlar afiyet olsun..

Arayıpta bulamadığım topic.Canım keşke daha çok paylaşımlar olsaydı..Arkadaşlar lütfen bildiğimiz diyet yemeklerini paylaşalım..
Bende çok arıyorum ne yapsam diyorum diyet yemeği düşünüyorum düşünüyorum aklıma
Tavuk but
Peynirli haşlanmış ıspanak
Kabak yemeği gibi yemeklerden başka birşey gelmiyor aklıma=)
Kabak püresi yapmayı düşündüm lor peynirli ama olur mu bilemedim
Kızlar bilgilerinizi paylaşın lütfen:..

Haşlama yiyecekler düşünüyorum aklıma patatesten başka birşey gelmiyor
Tavuk sote salata..Bu mevsimde kabak yapsak çok pahalı ne yapmalı kışın yağsız sağlıklı yiyecekler?Kimse cevap vermicek sanırm

brokoli yapabılırsınız, hem kendı suyuyla haşlanır
yoğurtlada yenılebılır
soğan ve bıber salçasıyla sosda yapılabılınır
çokta lezzetlı

peynirli ıspanak nasıl oluyor cnm :26:

hemen deneyeceğim teşekkürler

bir kutu ton balığını göbek marul,mısır,ufalanmıs peynir ve küp küp doğranıp fırınlanmıs ekmek ile bir güzelce harmanlayın şekerler..Bol limon suyu dökün üzerine..Ohh harika bir akşam yemeği bu bnm için

kabak ve patlıcanları yuvarlak yuvarlak dilimleyip fırına sürüyorum..üzerine yoğurt döküyorum.offf süper oluyor..Bazende patatesi küp küp doğrayıp fırınlıyorum..üzerine bazen yoğurt döküp yiyorum.bazende bir yumurta çırpıp patateslerin üzerine dökerek tavada bikaç dakika pişiriyorum..

brokoliyi agzı acık tencerede üzerini bir miktar gececek soguk suda haslıyorum,tencerenin agzı acık kalınca brokoli rengini kaybedip soluk yesil olmuyor,brokolileri haslarken cok az zeytin yagında tavada kırmızı biberleri sote ediyorum, suyunu süzdügüm brokolileri de sotelenmek üzere tavaya alıyorum bir iki cevirip istegime göre ya az sarımsaklı yogurt ya da bol limon sıkıp afiyetle yiyorum, bana göre tadı cok güzel oluyor mmmmmm nefis
brokolileri tavaya aldıgımda eger cok haslamıssam biraz dagılıyor ama azcık diri kaldıysa cicek cicek yiyorum hiç sorun olmuyor :80:

Harika oldu burası,ne yesem ne yapsamki diye düşenmeye son:)) kabak tarifini ve patlıcanı fırına verme olayına bayıldım.en kısa zamanda deneyeceğim.

süper bence evde ne varsa at fırna ye hemde yaqsız paylaşım için teşekkürler...

canım okurken bile aqzım sulandı özellikle kırmızı biberle soteye bayıldımmm lütfen başka tariflerinizide yazarmısınız çok güzle şeyler ortaya çıkıyorr..

kızlar geçen gün arkadaşıma gittim diyette olduqumu biliyor patlıcan patates kabak ve sivribiberi baharatlarla ve domatesle karıştırıp fırın poşetine koyup fırınlamış inanılmaz lezzetliydi acılı acılı bir güzel olmuş koca bir tabak yedim harika bir fikir mutlaka denemelisiniz...

Son düzenleme:
Balık ızgara ve yanında boll yeşillikli salataa :):):):)

evet cnm bencede en güzle diyet yemeklerinin başında geliyor bugün arkadaşım geldi önce düşündüm börek çörek yapsam bende yemek zorunda kalıcam evde tavuk ve mantar vardı kırmızı ve yeşil biberle soteledim yanına bol salata ve ayran birde güzel doydukki anlatamam akşam arkadaşım evine giderken bile ay ne kadar tokum diyerek gitti bende diyetimi bozmamış oldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…