Nefret ediyorum ben bu migrendenKız benim de var dördüncü gün geçti benim kişiden kişiye değişiyor demek ki
Bi de hava şimdi çok iyi ne sıcak ne soğuk belki onun da etkisi vardır güneşte soğukta da tutuyor ya migren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefret ediyorum ben bu migrendenKız benim de var dördüncü gün geçti benim kişiden kişiye değişiyor demek ki
Bi de hava şimdi çok iyi ne sıcak ne soğuk belki onun da etkisi vardır güneşte soğukta da tutuyor ya migren
Fibromiyalji var mı canım o da çok sık tetikliyor migreni bende varNefret ediyorum ben bu migrenden
Yok canımFibromiyalji var mı canım o da çok sık tetikliyor migreni bende var
Başlıyoruz canımcimYarın 3 günlük kabak detoxuna başlıyor muyuz?
Tamamdır canım suan için 3 kişi yarın kabak detoksu yapıyoruzYarin sabah tartilalim..haber edelim..
BENDE BUGÜN BAŞLAMAM ZORA girdi yarına başlıyorum istersen sende yarın başla canımGünaydın arkadaşlar saat 9 ve ben derse geç kaldım blok ders 10 dakika mola 12 de bitiyor sabah kahvaltisini yapamadım detoksu nasıl yapacağım biri bana yardım etsin
Tamam canım öyle yaparız daha ben hicbirsey yemedim çünküBENDE BUGÜN BAŞLAMAM ZORA girdi yarına başlıyorum istersen sende yarın başla canım
işlerim az karıştı ondan diğer arkadaşımızda başlayamadıysa yarına 1 diyelim inş
BENDE AYNIYDI sabah bende birşey yemedim 12 de ÖĞLEN ANNEME GİTTİM BU SEFERDE 2 YUMURTA PEYNİRİ ORDA YEDİM AMA başka şeylerde yedim bozuldu bugünTamam canım öyle yaparız daha ben hicbirsey yemedim çünkü
diğer arkadaşta yapamadı heralde bu saate kadar hiç bir şey yazmamışTamam canım öyle yaparız daha ben hicbirsey yemedim çünkü
Birşey olmaz Allah kabul etsinBen niyetliyim amacım aksama kabak yemekti iftarda.ama anı misafir durumu oldu o yuzden galiba bu bir kaç gün beklemediğim bir yoğunluk olduğu icin biraz zor olacak...
Amin ama tabiki dikkat ediyoruz..kalori sayabilirizBirşey olmaz Allah kabul etsin