- 15 Haziran 2010
- 9.154
- 5.415
- 44
Allah kabul etsin canımmBen niyetliyim amacım aksama kabak yemekti iftarda.ama anı misafir durumu oldu o yuzden galiba bu bir kaç gün beklemediğim bir yoğunluk olduğu icin biraz zor olacak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canımmBen niyetliyim amacım aksama kabak yemekti iftarda.ama anı misafir durumu oldu o yuzden galiba bu bir kaç gün beklemediğim bir yoğunluk olduğu icin biraz zor olacak...
Vallahi canım ben dün ketojenik börekten yarım tane kalmıştı yiyemedim onu yedim bugün yanına da yoğurt yedim 3 te bugün daha yemek yemem büyük ihtimalleAmin ama tabiki dikkat ediyoruz..kalori sayabiliriz
Belki çok hafif birseyler yiyebilirsin protein ağırlıklı yemesende cok iyi olur aralikli orucun suresi uzarVallahi canım ben dün ketojenik börekten yarım tane kalmıştı yiyemedim onu yedim bugün yanına da yoğurt yedim 3 te bugün daha yemek yemem büyük ihtimalle
Canim su orucundan sonra benim iştahım sıfıra indi neredeyse ve canım hicbirsey yemek istemiyor daha öncede yapmıştım ama hep sonrasında yemeklere karşı kendimi durduramiyordum ama bu sefer iştahım yok resmen sıfır sigara içiyorum ağzımda acı bir tat olmasın diye yedim bana da garip geldi bu olay anlayamadimBelki çok hafif birseyler yiyebilirsin protein ağırlıklı yemesende cok iyi olur aralikli orucun suresi uzar
Belki bu sefer daha cok otofaji olmuştur ne güzel olmuş tarti mutlu etti mi bende iftardan hemen önce tartilip bildirim yapacagim insaAllahCanim su orucundan sonra benim iştahım sıfıra indi neredeyse ve canım hicbirsey yemek istemiyor daha öncede yapmıştım ama hep sonrasında yemeklere karşı kendimi durduramiyordum ama bu sefer iştahım yok resmen sıfır sigara içiyorum ağzımda acı bir tat olmasın diye yedim bana da garip geldi bu olay anlayamadim
Yok bir 75 e inebilirsem tartı mutlu edecek hiç kendimi kilo versem de mutlu hissetmiyorum artıkBelki bu sefer daha cok otofaji olmuştur ne güzel olmuş tarti mutlu etti mi bende iftardan hemen önce tartilip bildirim yapacagim insaAllah
Aynada incelmiş duruyorum ama aynı 80.5Boyle dusunme kardesim..onemli olan senin aynada gördüğün..
Ben 70.6
Tamam işte bence ayna daki görüntü onemli.normalde 5 kilo veriyorsun aynada tık olmuyor ondansa bunu tercih ederim hiç caninizi sıkmayın gelecek 7 ler çok az kaldı.. elhamdülillahAynada incelmiş duruyorum ama aynı 80.5
İnsalah Allah'ım Allah ağzından duyursun vallahi çok yoruldum tartı beni çok strese sokuyor hep böyle kalacağım diyorum beynim oyun oynuyorTamam işte bence ayna daki görüntü onemli.normalde 5 kilo veriyorsun aynada tık olmuyor ondansa bunu tercih ederim hiç caninizi sıkmayın gelecek 7 ler çok az kaldı.. elhamdülillah
InsaAllah
Yok Yok sakin oyle düşünmeyin istikrarimizi kaybetmeyelim bayrama cok guzel yerlerde olacagiz insaAllah..İnsalah Allah'ım Allah ağzından duyursun vallahi çok yoruldum tartı beni çok strese sokuyor hep böyle kalacağım diyorum beynim oyun oynuyor
İnşallah çok istiyorumYok Yok sakin oyle düşünmeyin istikrarimizi kaybetmeyelim bayrama cok guzel yerlerde olacagiz insaAllah..
Ben bugün bozdum canım serbest öğün lahana sarması dolma mideme götürdüm ama pişman değilim afiyet olsun bana ben haketmistim çünkü yarın devamBugününüz nasil gecti..
Ben misafirlikteydim serbest gün oldu ama tek.ogun omad gibi dusunebiliriZ
Onemli olan yarin devam ediyor olmamizBen bugün bozdum canım serbest öğün lahana sarması dolma mideme götürdüm ama pişman değilim afiyet olsun bana ben haketmistim çünkü yarın devam
Yok yok burdayız daha vermemiz gereken çok kilo varCANLAR neden hiç yazmıyorsunuz? nerelerdesiniz boşladınız mı?