- 24 Nisan 2010
- 4.146
- 5.727
Ben kendi adıma katiliyorum yapalim artikCanlar selamün aleyküm
pazartesi kabak detoksu yapıyor muyuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendi adıma katiliyorum yapalim artikCanlar selamün aleyküm
pazartesi kabak detoksu yapıyor muyuz?
Ne zaman başlıyoruzBen kendi adıma katiliyorum yapalim artik
Hadi bakalım inşallahPes etmek yok pazartesi insaAllah
Bu hafta aşırı abarttım cilkini çıkardımPes etmek yok pazartesi insaAllah
Pazartesi hızlıca başlıyoruz o zaman pes etmek yok bırakmak hic yokBu hafta aşırı abarttım cilkini çıkardım
Yarın naapıyoruz ben yine kalori sayımı yapacağım sizler?Pazartesi hızlıca başlıyoruz o zaman pes etmek yok bırakmak hic yok
Kalori sayımı yapalim aynı zamanda detoks suyu hazırlayalım birde hafif beslenelim protein ağırlıklıYarın naapıyoruz ben yine kalori sayımı yapacağım sizler?
Şimdi nasıl gidiyor pekiAynen bizde diyetteyim bırakmak yok
Mükemmel değil ama hafta sonuna göre toparladım boyle boyle daha iyi olacak.ben 10 kilo fazlam vardi ilk 5 i verdim bir rahatlık geldi hatta 7 kilo verdim ..Şimdi nasıl gidiyor peki
Oyle oldu ama yapabiliriz yine günler çok yogun geçiyor evde olduğum bir gün muhakkak yapacagim..Kızçeler kabak detoksundan caydınız mı
Oyle oldu ama yapabiliriz yine günler çok yogun geçiyor evde olduğum bir gün muhakkak yapacagim..Kızçeler kabak detoksundan caydınız mı
Ben yarın Detoksa başlıyorum kızlar kendime göre buldum bir detoks hadi bakalımOyle oldu ama yapabiliriz yine günler çok yogun geçiyor evde olduğum bir gün muhakkak yapacagim..
Bizide bilgilendir.gercrkten salmak tamamen doğru degil bir yerden toplamak gerekiyor.Ben yarın Detoksa başlıyorum kızlar kendime göre buldum bir detoks hadi bakalım