Bence her detayı konuş, sonra sürpriz olunca çok can sıkıyor.Yani bu konuda olumlu olan kadar olumsuz yorumlar da var. Bazıları tesettürlü olmasa bile çok açık gelinlik istemiyormuş mesela tabi biz henüz bu konularındetaylıca konuşmadık ama fikir sahibi olmak istedim
Zazalar için yorum yapmasam daha iyiDicle , zazalar:) o hep Adana’da , aile orda yaşıyor sadece biz mersine taşınacağız:)
Çok haklısınız, çok teşekkür ediyorum zamanınızı bana ayırdığınız içinBence her detayı konuş, sonra sürpriz olunca çok can sıkıyor.
Hayırlsıı olsun artık :) Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederimZazalar için yorum yapmasam daha iyi
Iyi düşünün diyeyim size o zaman. Herşey erkek arkadaşınızda bitiyor elbette uzakta yaşayacak olmanız da büyük bir + .
Siz niye sürekli milletin isteklerini düşünüyorsunuz?Yani bu konuda olumlu olan kadar olumsuz yorumlar da var. Bazıları tesettürlü olmasa bile çok açık gelinlik istemiyormuş mesela tabi biz henüz bu konularındetaylıca konuşmadık ama fikir sahibi olmak istedim
Ay banane naparsan yap, arkasinda duramiyacagin şeyleri ( dovmelerin gibi) hayatin boyunca yap dur ben soyler gecerim gerisi senin derdin, istedigim kadar da yorum yaparım.Lütfen yanlış anlamayın ama benim kendimden ödün veriyor olmam sizi ne derece ilgilendiriyor benim tek sorduğum soru problem olur mu hoş karşılanmaz mı bu tarz şeyler oralarda bunu merak ediyorum yanikimse bana kötü karşılanır git sildir falan demiyor . Rahatsız olursan görünmesinden Kapalı giyersin diyor yani bu kaos bakışaçısı nedir onu anlamadım. gerçekten polemik arıyorsunuz sanırım çok yersiz bir yorum yani, sizden bi cevap istesem sizi alıntılar yazarım zaten hala ne için diretiyorsunuz ne demeye çalışıyorsunuz gerçekten çok garip birisiniz yorum yapmayın lütfen çok gereksiz kalıyor çünkü .
Siz mi özgürsünüz? Siz öyle sanıyorsunuz hiç değilsiniz haberiniz olsun, üstelik birilerinin hayatınıza kararlarınıza ve hatta bedensel tercihlerinize müdahalesine çok açık her an biri birşey dese değişecek bir insansınız. Sizin sorununuz farklı kültür farklı aile filan değil bizzat kendinizsiniz, sağlam bir karakteriniz yokHerkese merhabalar öncelikle okuyacak ve zaman ayıracak herkese çok teşekkür ederim. 8 aylık bir beraberliğim var , erkek arkadaşım yaza artık ailesiyle istemeye gelmek istiyor. 8 kardeşler anne ve babası Diyarbakır’da yaşıyor kendisi üç abisiyle Adana’da. Bende adanalıyım, bir ablam var o evli ve İstanbul’da yaşıyor . Annem babam ayrı annem ile yaşıyorum,babam başkası ile evli oda Adana’da onunla da görüşüyorum ve ailemle herhangi bir sorunum yok . Öncelikle merak ettiğim şey isteme olaylarında onun ailesiyle herhangi bir problem yaşar mıyız diye düşünmeden edemiyorum çünkü annem ve babam kesinlikle görüşmüyor ve aynı ortamda bulunmuyor, erkek arkadaşım annenden de babandan da isteriz dedi ama bilemiyorum. Buna ek olarak ben güzellik uzmanıyım, kollarımda büyük dövmelerim var , 13 yaşından beri yaklaşık 10 senedir çalışıyorum ve genellikle ne istersem yapıyorum özgür bir yaşam tarzım var. Bundan kastım çok muhafazakar bir zihin yapım yok ama açık vs giyinen bir insanda değilim. Erkek arkadaşım uzun kollu giyeriz bir şekilde kapatırız dert etme diyor ama ben ne yapmalıyım olur da denk gelir görürse çok tepki görür müyüm diye düşünmeden edemiyorum. Son çocuk ve ailesi çok kıymetli, dövme vs durumumdan dolayı da benim yüzümden ailesinden tepki görsün istemiyorum açıkçası. Gelinliği falan uzun kollu alırız kaparız bi şekilde canını sıkma diyor ama , takdir edersiniz ki bu tarz dönemlerde insan havadan nem kapıyor ve küçük detaylara takılmadan edemiyor . Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum herkese iyi hafta sonları dilerim :) teşekkürler
Ben kaygımı söylüyorum ve buna bağlı benzer şeyler yaşayan kişilerden yorum almayı bekliyorum, düşüncem belli kafamdaki sorular belli isteyen istemeyen şu bu sorgusu aramıyorum,ben benzer durumlarda olan kişilerden yorum bekliyorum sadece .Siz niye sürekli milletin isteklerini düşünüyorsunuz?
Dövmemi hoş karşılamazlar , e karşılamasınlar onların problemi senin değil.
Çok açık gelinlik istemiyormuş , istemeyen giymesin ben istiyorum bitti gitti kendinizi niye başkasının ana babasına kitliyorsunuz böyle
Sizeneyse artık köşenize çekilseniz olur mu mantıksızsınız çünküAy banane naparsan yap, arkasinda duramiyacagin şeyleri ( dovmelerin gibi) hayatin boyunca yap dur ben soyler gecerim gerisi senin derdin, istedigim kadar da yorum yaparım.
Siz bu kafayla çok ezilirsiniz sizin seçiminizse dövme yaptırmak da sizin seçiminiz karşı tarafın ailesinin hoş karşılayıp karşılamaması sizin sorununuz değil bunu anlamıyorsunuz belli ki yaş küçük net 27 altı şimdiden geçmiş olsun diyorum bir sene sonra kv konularıyla bekliyorumBen kaygımı söylüyorum ve buna bağlı benzer şeyler yaşayan kişilerden yorum almayı bekliyorum, düşüncem belli kafamdaki sorular belli isteyen istemeyen şu bu sorgusu aramıyorum,ben benzer durumlarda olan kişilerden yorum bekliyorum sadece .
Bu benim sorum benim seçimim soran fikir alan benim. Kim ne ister kim kimi kime ‘kitler’ ben neyi istiyorum istemiyorum ona ben zamanı geldiğinde zaten karar veririm sizin kendinizi yormanıza gerek yok benim yerime. Herkesin bir ailesi var ve ortak noktası illaki bir yerde bulunacak zaten. Çok çirkin tanımlar gerçekten .
Diğer genel yorumlarınıza da bakıldığı üzere olumsuzluk ve kaos üzerine kerimelerinizi özenle seçiyorsunuz iletişimde , beyfendi sizden akıl isteyen olmadı. Benle aynı durumda değilsiniz aynı şeyleri de yaşamıyorsunuz, benim geleceğim gelecekteki durumumla ilgili de sizden spiritüel öngörülerinizi paylaşmanızı isteyen olmadıSiz bu kafayla çok ezilirsiniz sizin seçiminizse dövme yaptırmak da sizin seçiminiz karşı tarafın ailesinin hoş karşılayıp karşılamaması sizin sorununuz değil bunu anlamıyorsunuz belli ki yaş küçük net 27 altı şimdiden geçmiş olsun diyorum bir sene sonra kv konularıyla bekliyorum
yazdığınız için de üyeler fikir belirtiyor.Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum herkese iyi hafta sonları dilerim :) teşekkürler
Herhalde bir omur yaz kis uzun kollu giydirecek yada sildir onlari diyecek?Yani burda bi iyi niyet goremedim.Dovmeli kizla evleniyorsan kimden neyi sakliyorsun?Bide 8 kardesli eve gelin gitmek bilemedim.Carsi karisir gibi geldi bana.Herkese merhabalar öncelikle okuyacak ve zaman ayıracak herkese çok teşekkür ederim. 8 aylık bir beraberliğim var , erkek arkadaşım yaza artık ailesiyle istemeye gelmek istiyor. 8 kardeşler anne ve babası Diyarbakır’da yaşıyor kendisi üç abisiyle Adana’da. Bende adanalıyım, bir ablam var o evli ve İstanbul’da yaşıyor . Annem babam ayrı annem ile yaşıyorum,babam başkası ile evli oda Adana’da onunla da görüşüyorum ve ailemle herhangi bir sorunum yok . Öncelikle merak ettiğim şey isteme olaylarında onun ailesiyle herhangi bir problem yaşar mıyız diye düşünmeden edemiyorum çünkü annem ve babam kesinlikle görüşmüyor ve aynı ortamda bulunmuyor, erkek arkadaşım annenden de babandan da isteriz dedi ama bilemiyorum. Buna ek olarak ben güzellik uzmanıyım, kollarımda büyük dövmelerim var , 13 yaşından beri yaklaşık 10 senedir çalışıyorum ve genellikle ne istersem yapıyorum özgür bir yaşam tarzım var. Bundan kastım çok muhafazakar bir zihin yapım yok ama açık vs giyinen bir insanda değilim. Erkek arkadaşım uzun kollu giyeriz bir şekilde kapatırız dert etme diyor ama ben ne yapmalıyım olur da denk gelir görürse çok tepki görür müyüm diye düşünmeden edemiyorum. Son çocuk ve ailesi çok kıymetli, dövme vs durumumdan dolayı da benim yüzümden ailesinden tepki görsün istemiyorum açıkçası. Gelinliği falan uzun kollu alırız kaparız bi şekilde canını sıkma diyor ama , takdir edersiniz ki bu tarz dönemlerde insan havadan nem kapıyor ve küçük detaylara takılmadan edemiyor . Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum herkese iyi hafta sonları dilerim :) teşekkürler
Kimseye buraya yorum yazınca ödül verilmiyor. Farkında değilsiniz ve anlamak istemiyorsunuz ama insanlar sizin iyiliğiniz için yorum yapıyor. Buradaki kadınların hepsi cahil, tecrübesiz, aptal değil. Bir bildikleri var ki o şekilde yorum yapıyorlar. Zaten bu yüzden sizi rahatsız ediyor muhtemelen çünkü gerçeklerle yüzleşmek istemiyorsunuz. "Sorun olmaz canım, kolunu kapatıverirsin nolacak" dememizi bekliyorsunuz herhalde.Diğer genel yorumlarınıza da bakıldığı üzere olumsuzluk ve kaos üzerine kerimelerinizi özenle seçiyorsunuz iletişimde , beyfendi sizden akıl isteyen olmadı. Benle aynı durumda değilsiniz aynı şeyleri de yaşamıyorsunuz, benim geleceğim gelecekteki durumumla ilgili de sizden spiritüel öngörülerinizi paylaşmanızı isteyen olmadıbol tartışmalar size iyi akşamlar
Ben şahsen ailesinin kabullenmesi için benden fedakarlık bekleyen birine sevgimi yitirirdim.Yani siz sevdiğiniz insan yerine dövmelerinize saygı duyacak birini mi seçerdiniz ?
Diğer genel yorumlarınıza da bakıldığı üzere olumsuzluk ve kaos üzerine kerimelerinizi özenle seçiyorsunuz iletişimde , beyfendi sizden akıl isteyen olmadı. Benle aynı durumda değilsiniz aynı şeyleri de yaşamıyorsunuz, benim geleceğim gelecekteki durumumla ilgili de sizden spiritüel öngörülerinizi paylaşmanızı isteyen olmadıbol tartışmalar size iyi akşamlar
Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz ayrıca. Belki benzer bir şey tecrübe etti de bu fikirlere vardı? Belki her birimiz benzer şeyler tecrübe ettik? Nereden biliyorsunuz? Daha yaşınız küçük, ve bazı şeyler tecrübe etmeden idrak edilemiyor. Umarım tecrübe edince çok fazla yılınızı kaybetmeden durumun farkına varırsınız.Diğer genel yorumlarınıza da bakıldığı üzere olumsuzluk ve kaos üzerine kerimelerinizi özenle seçiyorsunuz iletişimde , beyfendi sizden akıl isteyen olmadı. Benle aynı durumda değilsiniz aynı şeyleri de yaşamıyorsunuz, benim geleceğim gelecekteki durumumla ilgili de sizden spiritüel öngörülerinizi paylaşmanızı isteyen olmadıbol tartışmalar size iyi akşamlar