Diyarbakır’a gelin gitmek

Bilemedim ki, başıma hiç gelmediği içindir belki 🤣
Ama buranın insanı iyidir, vefalıdır böyle kötülerle karşılaşmana çok üzüldüm açıkçası 😑
Sen has yerlisisin alma ustune gerisini de salla. 😁 Rahmetli babamin bir lafi vardi diyarbakirin eski sahipleri insan gibi insandir sahabeler sehrine yakisir. Eski insandan kasit yerlisi yani.

Sen has yerlisisin alma ustune gerisini de salla. 😁 Rahmetli babamin bir lafi vardi diyarbakirin eski sahipleri insan gibi insandir sahabeler sehrine yakisir. Eski insandan kasit yerlisi yani.
Babanın mekanı cennet olsun 🌸
Öyleyse tamam bi an üzüldüm çünkü 😁
Evet var burda farklı farklı kesimden insanlar. Herkes has Diyarbakır'lı değil.

• Amin
Reactions: JES
Ayy inanamıyorum ya, travma olmuş sana resmen bu şehir 🤣
Ailemin bi ferdi orda yaşıyordu 8 sene 2 senede ben yasadim bilfiil. Geriye kalan yillarda ayda 1 gidiyordum zaten. Hani bende antepliyim dogu karalama mantigi degil. Inan hakkariye kadar gittim ama d.bakir deyince tansiyonum dusuyor. Neyse ya kapatalim bu mevzuyu 😁😁

Ailemin bi ferdi orda yaşıyordu 8 sene 2 senede ben yasadim bilfiil. Geriye kalan yillarda ayda 1 gidiyordum zaten. Hani bende antepliyim dogu karalama mantigi degil. Inan hakkariye kadar gittim ama d.bakir deyince tansiyonum dusuyor. Neyse ya kapatalim bu mevzuyu 😁😁
Yok yok ben anladım senin ne demek istediğini zaten, doğu karalama olarak düşünmedim zaten. Geçmiş olsun tekrardan 😬😂🙏🏻

Konu sahini dovme silme konularina bakıyor, kendinden bu kadar cabuk ödün vermeye merakli birini de ilk defa goruyorum😂😂😂
Devami gelir bunlarin, gunun birinde kendini taniyamaz hale bile gelirsin ama cok gec olur:)
Lütfen yanlış anlamayın ama benim kendimden ödün veriyor olmam sizi ne derece ilgilendiriyor benim tek sorduğum soru problem olur mu hoş karşılanmaz mı bu tarz şeyler oralarda bunu merak ediyorum yani 😄 kimse bana kötü karşılanır git sildir falan demiyor . Rahatsız olursan görünmesinden Kapalı giyersin diyor yani bu kaos bakışaçısı nedir onu anlamadım. gerçekten polemik arıyorsunuz sanırım çok yersiz bir yorum yani, sizden bi cevap istesem sizi alıntılar yazarım zaten hala ne için diretiyorsunuz ne demeye çalışıyorsunuz gerçekten çok garip birisiniz yorum yapmayın lütfen çok gereksiz kalıyor çünkü .

Babanın mekanı cennet olsun 🌸
Öyleyse tamam bi an üzüldüm çünkü 😁
Evet var burda farklı farklı kesimden insanlar. Herkes has Diyarbakır'lı değil.
Allah razi olsun canim. 🙏

Hayir ya bizim 50 yillik komsumuz diyarbakirli bak onu hic o sehirdeki bagsettigim kesimden saymadim cunku 7 sülaleden diyarbakir yerlisi. Kadinda oturma kalkma gungormusluk o bicim. 70 yasinda yemin ederim ben hayran hayran seyrediyorum. Arada beni alir terapi yapardi annemle birbirimize girdikten sonra. 😁

Lütfen yanlış anlamayın ama benim kendimden ödün veriyor olmam sizi ne derece ilgilendiriyor benim tek sorduğum soru problem olur mu hoş karşılanmaz mı bu tarz şeyler oralarda bunu merak ediyorum yani 😄 kimse bana kötü karşılanır git sildir falan demiyor . Rahatsız olursan görünmesinden Kapalı giyersin diyor yani bu kaos bakışaçısı nedir onu anlamadım. gerçekten polemik arıyorsunuz sanırım çok yersiz bir yorum yani, sizden bi cevap istesem sizi alıntılar yazarım zaten hala ne için diretiyorsunuz ne demeye çalışıyorsunuz gerçekten çok garip birisiniz yorum yapmayın lütfen çok gereksiz kalıyor çünkü .
Yanlış anlamayın diye başlayıp, garip birisiniz diye bitirmek :)

Allah razi olsun canim. 🙏

Hayir ya bizim 50 yillik komsumuz diyarbakirli bak onu hic o sehirdeki bagsettigim kesimden saymadim cunku 7 sülaleden diyarbakir yerlisi. Kadinda oturma kalkma gungormusluk o bicim. 70 yasinda yemin ederim ben hayran hayran seyrediyorum. Arada beni alir terapi yapardi annemle birbirimize girdikten sonra. 😁
Ya işte canım memleketimin güzel insanı 🤣
Umarım bir daha böyle şeyler yaşamazsın. Çok kötü denk gelmiş cidden, üzüldüm

Evet öyle yapacağız ama ben dövmelerimi bu şekilde kapatsam vs problem olacak mı diye çok kaygı içerisindeyim maalesef :KK43:
Gelip kendiniz görün biz burdan ne desek boş:)
Bu arada ben de Diyarbakirliyim ve dövmeli tonla insan var kuzenlerim falan garip bakılmıyor ki ve sizi neden olduğunuz gibi kabul etmiyorlar ki ?

Sizi ne ilgilendirire bağlı olarak yanlış anlamayın , bir paragrafı tüm değerlendiririz giriş ve sonuç olarak değil değil mi?
Tüm olarak da saçma buldum.
Ömür boyu dövme saklamak zorunda kalmak çok saçma. Sevgili ailesi için sildirmek istemek de çok saçma. Yine de sizin kararınız.

ailesine bu benim eşim olacak , dövemside sorun edeemezsiniz diyemiyor. bugün dövme olur yarın başka bişey . önceği ailesi szi değilsiniz. onların gönlünü hoş etme derdinde. bunu kabul edin yolunuza öyle devam edin .

ama ben öncelik olmalım ailsi ikinci planda olmalı diyorsanız ayrılın . çok üzülürsünüz.

ailesine bu benim eşim olacak , dövemside sorun edeemezsiniz diyemiyor. bugün dövme olur yarın başka bişey . önceği ailesi szi değilsiniz. onların gönlünü hoş etme derdinde. bunu kabul edin yolunuza öyle devam edin .

ama ben öncelik olmalım ailsi ikinci planda olmalı diyorsanız ayrılın . çok üzülürsünüz.
Teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻

Çok teşekkür ederim🙏🏻 yani ben biraz çekiniyorum açıkçası belki hoş karşılanmıyordur diye .
Rica ederim. Bi de erkek arkadaşınız nereli ? Ilcelerinden falan mi yoksa has diyarbakırlı mı?
Cekinmenize gerek yok zaten sizi olduğunuz gibi kabul etmeliler orası ayrı ama Diyarbakır çok gelişti dövme zaten çok sıradan bisey eminim ki dikkat çekmeyen bi ayrıntı olur olması gerektiği gibi :)

Rica ederim. Bi de erkek arkadaşınız nereli ? Ilcelerinden falan mi yoksa has diyarbakırlı mı?
Cekinmenize gerek yok zaten sizi olduğunuz gibi kabul etmeliler orası ayrı ama Diyarbakır çok gelişti dövme zaten çok sıradan bisey eminim ki dikkat çekmeyen bi ayrıntı olur olması gerektiği gibi :)
Dicle , zazalar:) o hep Adana’da , aile orda yaşıyor sadece biz mersine taşınacağız:)

Ay hepsini es geçtim (geçilmez de) gelinliğimi başkalarını memnun etmek için seçmek nedir ya asla 🙅🏻‍♀️
Diyarbakırlılar ile çok yakinen temasım oldu bu konularda çok da rahat değiller.
Yani bu konuda olumlu olan kadar olumsuz yorumlar da var. Bazıları tesettürlü olmasa bile çok açık gelinlik istemiyormuş mesela tabi biz henüz bu konularındetaylıca konuşmadık ama fikir sahibi olmak istedim

X