- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Ayy inanamıyorum ya, travma olmuş sana resmen bu şehirEmniyette kaydim bile var bir defa polislik de olduk o mevzuyu yazmayayim tanidik cikar herkes biliyor cunku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inanamıyorum ya, travma olmuş sana resmen bu şehirEmniyette kaydim bile var bir defa polislik de olduk o mevzuyu yazmayayim tanidik cikar herkes biliyor cunku
Sen has yerlisisin alma ustune gerisini de salla. Rahmetli babamin bir lafi vardi diyarbakirin eski sahipleri insan gibi insandir sahabeler sehrine yakisir. Eski insandan kasit yerlisi yani.Bilemedim ki, başıma hiç gelmediği içindir belki
Ama buranın insanı iyidir, vefalıdır böyle kötülerle karşılaşmana çok üzüldüm açıkçası
Babanın mekanı cennet olsunSen has yerlisisin alma ustune gerisini de salla. Rahmetli babamin bir lafi vardi diyarbakirin eski sahipleri insan gibi insandir sahabeler sehrine yakisir. Eski insandan kasit yerlisi yani.
Ailemin bi ferdi orda yaşıyordu 8 sene 2 senede ben yasadim bilfiil. Geriye kalan yillarda ayda 1 gidiyordum zaten. Hani bende antepliyim dogu karalama mantigi degil. Inan hakkariye kadar gittim ama d.bakir deyince tansiyonum dusuyor. Neyse ya kapatalim bu mevzuyuAyy inanamıyorum ya, travma olmuş sana resmen bu şehir
Yok yok ben anladım senin ne demek istediğini zaten, doğu karalama olarak düşünmedim zaten. Geçmiş olsun tekrardanAilemin bi ferdi orda yaşıyordu 8 sene 2 senede ben yasadim bilfiil. Geriye kalan yillarda ayda 1 gidiyordum zaten. Hani bende antepliyim dogu karalama mantigi degil. Inan hakkariye kadar gittim ama d.bakir deyince tansiyonum dusuyor. Neyse ya kapatalim bu mevzuyu
Lütfen yanlış anlamayın ama benim kendimden ödün veriyor olmam sizi ne derece ilgilendiriyor benim tek sorduğum soru problem olur mu hoş karşılanmaz mı bu tarz şeyler oralarda bunu merak ediyorum yani kimse bana kötü karşılanır git sildir falan demiyor . Rahatsız olursan görünmesinden Kapalı giyersin diyor yani bu kaos bakışaçısı nedir onu anlamadım. gerçekten polemik arıyorsunuz sanırım çok yersiz bir yorum yani, sizden bi cevap istesem sizi alıntılar yazarım zaten hala ne için diretiyorsunuz ne demeye çalışıyorsunuz gerçekten çok garip birisiniz yorum yapmayın lütfen çok gereksiz kalıyor çünkü .Konu sahini dovme silme konularina bakıyor, kendinden bu kadar cabuk ödün vermeye merakli birini de ilk defa goruyorum
Devami gelir bunlarin, gunun birinde kendini taniyamaz hale bile gelirsin ama cok gec olur:)
Allah razi olsun canim.Babanın mekanı cennet olsun
Öyleyse tamam bi an üzüldüm çünkü
Evet var burda farklı farklı kesimden insanlar. Herkes has Diyarbakır'lı değil.
Yanlış anlamayın diye başlayıp, garip birisiniz diye bitirmek :)Lütfen yanlış anlamayın ama benim kendimden ödün veriyor olmam sizi ne derece ilgilendiriyor benim tek sorduğum soru problem olur mu hoş karşılanmaz mı bu tarz şeyler oralarda bunu merak ediyorum yani kimse bana kötü karşılanır git sildir falan demiyor . Rahatsız olursan görünmesinden Kapalı giyersin diyor yani bu kaos bakışaçısı nedir onu anlamadım. gerçekten polemik arıyorsunuz sanırım çok yersiz bir yorum yani, sizden bi cevap istesem sizi alıntılar yazarım zaten hala ne için diretiyorsunuz ne demeye çalışıyorsunuz gerçekten çok garip birisiniz yorum yapmayın lütfen çok gereksiz kalıyor çünkü .
Ya işte canım memleketimin güzel insanıAllah razi olsun canim.
Hayir ya bizim 50 yillik komsumuz diyarbakirli bak onu hic o sehirdeki bagsettigim kesimden saymadim cunku 7 sülaleden diyarbakir yerlisi. Kadinda oturma kalkma gungormusluk o bicim. 70 yasinda yemin ederim ben hayran hayran seyrediyorum. Arada beni alir terapi yapardi annemle birbirimize girdikten sonra.
Sizi ne ilgilendirire bağlı olarak yanlış anlamayın , bir paragrafı tüm değerlendiririz giriş ve sonuç olarak değil değil mi?Yanlış anlamayın diye başlayıp, garip birisiniz diye bitirmek :)
Gelip kendiniz görün biz burdan ne desek boş:)Evet öyle yapacağız ama ben dövmelerimi bu şekilde kapatsam vs problem olacak mı diye çok kaygı içerisindeyim maalesef
Çok teşekkür ederim yani ben biraz çekiniyorum açıkçası belki hoş karşılanmıyordur diye .Gelip kendiniz görün biz burdan ne desek boş:)
Bu arada ben de Diyarbakirliyim ve dövmeli tonla insan var kuzenlerim falan garip bakılmıyor ki ve sizi neden olduğunuz gibi kabul etmiyorlar ki ?
Tüm olarak da saçma buldum.Sizi ne ilgilendirire bağlı olarak yanlış anlamayın , bir paragrafı tüm değerlendiririz giriş ve sonuç olarak değil değil mi?
Teşekkür ederim yorumunuz içinailesine bu benim eşim olacak , dövemside sorun edeemezsiniz diyemiyor. bugün dövme olur yarın başka bişey . önceği ailesi szi değilsiniz. onların gönlünü hoş etme derdinde. bunu kabul edin yolunuza öyle devam edin .
ama ben öncelik olmalım ailsi ikinci planda olmalı diyorsanız ayrılın . çok üzülürsünüz.
Rica ederim. Bi de erkek arkadaşınız nereli ? Ilcelerinden falan mi yoksa has diyarbakırlı mı?Çok teşekkür ederim yani ben biraz çekiniyorum açıkçası belki hoş karşılanmıyordur diye .
Dicle , zazalar:) o hep Adana’da , aile orda yaşıyor sadece biz mersine taşınacağız:)Rica ederim. Bi de erkek arkadaşınız nereli ? Ilcelerinden falan mi yoksa has diyarbakırlı mı?
Cekinmenize gerek yok zaten sizi olduğunuz gibi kabul etmeliler orası ayrı ama Diyarbakır çok gelişti dövme zaten çok sıradan bisey eminim ki dikkat çekmeyen bi ayrıntı olur olması gerektiği gibi :)
Yani bu konuda olumlu olan kadar olumsuz yorumlar da var. Bazıları tesettürlü olmasa bile çok açık gelinlik istemiyormuş mesela tabi biz henüz bu konularındetaylıca konuşmadık ama fikir sahibi olmak istedimAy hepsini es geçtim (geçilmez de) gelinliğimi başkalarını memnun etmek için seçmek nedir ya asla
Diyarbakırlılar ile çok yakinen temasım oldu bu konularda çok da rahat değiller.