Diyarbakır’a gelin gitmek

Hanımefendi benim sadece dövmeler hoş karşılanmayabilir gibi bi kaygım var benşm ailemle ilgili bir sorunum yok daha önce de belirttiğim gibi ailem her konuda her kararımda zaten arkamda duracaktır.
Sadece mi :) :)

Ya da neden hoş karşılanmayabilir, hiç düşündünüz mü mesela?

Durumun ciddiyetini algılayamıyorsunuz ve bildiğinizi okuyacaksınız muhtemelen.

Ilk tanişmada uzun kol giyebilirsiniz ama dugunden once görsunler bir tepkilerine bakarsınız. Sonuçta illa görecekler. Benim arkadasım orali cok iyininsanlar. Sizi sevdikten sonra sorun edeceklerini sanmıyorum.

8 aylık ilişki ve başka şehirde internet üzerinden mi tanıştınız ?

Söze gelince herkes yaparız ederiz der ama önemli olan o durumda ne yapacağı

Sen onlar istedi diye sırf biraz kapalı kollu gelinlik giyer misin mesela

Böyle şeylerden taviz vermen gerekebilir.

Açık açık demiş zaten.

İsteme meselesini dert etme ikisinden de isterler ne olacak ki

Ön yargılı olmak istemem ama işiniz zor gibi. Onun dışında dövme kapatma, aileniz konusunda çekinmeleriniz yanlış bence. Sevgiliniz böyle kabul ettiyse kimse karışmamalı. Karakterinize baksınlar. Anne babanız ayrı olabilir benimkilerde ayrı. Ama madem sizin için bir araya gelme zahmetinde bulunmuyorlar o zaman siz annenizde kaldığınız için annenizden istesinler. Ailenin böyle durumlarda fedakarlık etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Dövmenizi saklama çabasına girmeyin.
Düğün dernekte eş ailesinin çevresiyle böyle saçma bir konuda muhttap olmasını istemiyorsunuz sanırım. Çıkmada mühim değil ama düğün için kapatma isteğinize birşey diyemem. Yaz günü kapatmayın da:) Anladığım şu; sevgiliniz çok sorun olacağını düşünmüyor ama, siz de ailesi bir söz söyler hakkımda farklı izlenim edinir diye çekiniyorsunuz. Dövmenizi bilmiyorum boyutunu bilmiyorum ama eğer kanayan gül dövmesi yapmadıysanız birşey olacağını sanmıyorum:)

Tam olarak düşüncem bu işte , umarım öyle olur çok teşekkür ederim :)

Sevgilin her sorunda böyle çözümler mi buluyo (kapatırız gizleriz gibi) dövme muhafazakâr bir aile için olay. Işin zor benden söylemesi

Bir yaştan sonra kimse kimsenin umrunda bile değil.aile bile olsa.bu tarz şeyleri kendi kendimize kurduğumuzu düşünüyorum.velev ki umurlarında olsun diyelim , ona da 2 güne alışır giderler.herkes kendi derdinde.böyle saçma ve asılsız şeylere takılmayın.bak dedi dersin, hatta neden kimse umursamıyor aileye gelin geleceğim sonuçta diye bile alınganlık yapabilirsin.eskidenmiş o milletin işine karışma.şimdi sırf geçim derdinden millet işin magazinel boyutunu görmüyor bile.sen ilişkine bak.birşey olacağı yok.

Çok teşekkür ederim

Hangi bir gün uzun kollu giyeceksin ki ben tesettürlü olmama rağmen eşimin annesinin ablasının yanında kısa kollu giyiyorum evde . Eğer böyle düşüncen varsa saklama baştan görsünler ilerde sorun olmasın .

Çok şaşırdım, ben de buralıyım Jes, doğma büyüme burdayım ve burda yaşıyorum. Dediğin şeyleri ben bile yaşamadım hiç. Çok çok şaşırdım açıkçası. Bizim insanımız böyle değildir normalde. Şans meselesi mi desem ne desem bilemedim.

Konu sahini dovme silme konularina bakıyor, kendinden bu kadar cabuk ödün vermeye merakli birini de ilk defa goruyorum
Devami gelir bunlarin, gunun birinde kendini taniyamaz hale bile gelirsin ama cok gec olur:)
dövme sildirmek çok uzun ve maliyetli bir şey.tamamen de silinmiyor.yara gibi izler kaldı arkadaşımda mesela .

Ya korktum şu an

Hep bi gezi yapalım diyip fırsat bulamadığımız şehirlerden görmeyi çok isterdim ama esnafı ürküttü
Bence korkmayın
Buranın insanı çok cana yakın ve iyidir, ben çok şaşırdım JES in yorumuna
Tüm kötü şeyler üst üste gelmiş nerdeyse. Hırsızlık dahi gelmedi başıma hiç.

Sen belki has yerlisisin black. Hatta benden iyi biliyon d.bakira batman olsun siirt ora burada belli davalar yuzunden zamaninda cok gocen olmus. Yada ben belayi çekiyorum ne diyim

Sen belki has yerlisisin black. Hatta benden iyi biliyon d.bakira batman olsun siirt ora burada belli davalar yuzunden zamaninda cok gocen olmus. Yada ben belayi çekiyorum ne diyim
Evet has yerlisiyim
Ama bilemedim belayı çekiyor olmayasın sen
Ağzım açık okudum yaşadığın şeyleri, basit şeyler de değil. Bahsettiğin yerlere sık sık giderim, bir kere bile kötü bir şeye denk gelmedim

Valla ben simdi pek detay vermiyorum bazi seyler de varda ama senin sasirmana sasirdim. Diyarbakir dogunun esenyurtu ya.
Bilemedim ki, başıma hiç gelmediği içindir belki
Ama buranın insanı iyidir, vefalıdır böyle kötülerle karşılaşmana çok üzüldüm açıkçası

Emniyette kaydim bile var bir defa polislik de olduk o mevzuyu yazmayayim tanidik cikar herkes biliyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…