Diyarbakır’a gelin gitmek

15 yaşında dövme yaparsa üstelik bedenine daha 3gundur sevgili olduğu kişinin adını cismini yazarsa ailesi olarak tabikide kızlarız.
15 yaşında dememişsiniz ki o mesajınızda.
Biz de oralıyız biz de karıştık vs diye dövmeniz sorun olabilir mesajına çıkan bir mesajdı.
Yoksa 15 yaşındaki çocuğa nereli olursa olsun yaptırma der ebeveynler.
Sevgilisinin başharfi olsun veya başka bir şey olsun o yaşta yaptırılan dövmeden sonradan pişman olmama olasılığı yok gibi bir şey.
Ondan yaptırma demek lazım zaten.

çok aynı olmasa da benzer bir hale ben de düşmüştüm. lise yıllarında yaptırdığım küçüklü büyüklü beş tane dövmem vardı dördü tişört giyinince görülecek yerdelerdi ve çok ergen işi olduğu için sildiresim vardı. üniversite bitince uzun yıllardır aklımda olduğu için ve kendimce Allahın bana işaretler verdiğini düşündüğüm için tesettüre girmeye karar verdim. o civarlarda da eşimle yeni yeni tanışıyorduk. hem dövme hem başörtüsünü aynı bedende taşımak bana çok tezat ve ikiyüzlüce gelmişti. (herkes farklı düşünebilir kimseye karışamam)
tövbe ettim ve sildirmeye karar verdim. birkaç seans aldım acı eşiğim yüksektir zaten lokal olarak da uyuşturuluyor. gözükenlerden ikisi tamamen silindi. diğer ikisi renkli olduğu için tamamen geçmedi. o zamanın parası 3000 liraya paket almıştım bi güzellik merkezinden, paket bitince durumum devam etmeye elvermeyince kaldı öyle. sonra pandemi hamilelik emzirme derken hala yarım yamalak duruyor ikisi. o aralıkta evlendim. eşimle aramızda konuştuk gerek yok kimse görmesin zaten silincek vs. hem o beni ikna etti hem burada da zaten günah olduğunu bildiğim bişeye kimseyi şahit tutmuş olmayayım düşüncesindeyim filan. takva timsali olucam ya... ama şimdiki aklım olsa temmuzda ağustosta uzun kolluyla, kadınlar arası kına gecemde uzun kollu kıyafetle filan aaassslaa saklamazdım. bi gün nisan ayıydı öyle normal kayınvalidemi görümcemi ve bi aile büyüğünü akşam yemeğine çağırmıştım kadın kadına. giydim askılıyı oturdum dünya varmış ya dedim. siz bu hikayeden payınıza düşeni alabilirsiniz. üç sene boşu boşuna kendimi sıkmışım kimse bişey sormadı. zaten soramazdı da ben kendimi yersiz bunaltmışım. kendime kendimi unutturmaya çalışmışım. şimdi bu aileyle büyük sorunlar yaşıyorum. neden? çünkü onlar gerçek ben'i bilmedikleri için dışardan gördükleri gibi sanıyo. olay bu.

Iste bazen burada yazarken eksik yazabiliyoruz

Amaaan ne güzel. Sizin gibi harika insanları harika insanlar bulmuş demek ki. 2-3 komşu görüp koca şehri tanıyor gibi genellemek de pek mantıklı zaten Ki ben altını çizerek yerlisi çok iyi dedim zaten.

Çok teşekkürler

Bende Doğu turu yapmıştım gerçekten orda gördüğüm insanlığı batıda görmedim
Diyarbakır , Mardin , özellikle Bitlis ahlat
Bitlis insanlarına hayran kaldım, çok yardımsever ve hoşgörülü insanlardı .
Bi amca zorla otobüs ücretimi vermişti bir aile zorla büryan yemeğe davet etti falan
Diyarbakır da Bazı dengesizlerle de karşılaştım , çok iyi insanlarla da .genelleme yapmak çok bencilce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…