Cok teşekkür ederim.En doğal yöntem tel ama istemiyorsanız porselen laminayı bir araştırın.
Maliyet olarak baya yüksekler..Eki Görüntüle 2040295 Benim en yakın arkadaşım şu şeffaf telden taktırdı, çok memnun. Ben anlamamıştım bile kendisi söyleyince dibine girince bile zor farketmiştim. Bence siz de bunu düşünebilirsiniz. Arkadaşım hiçbir sorun yaşamadı.
Küçükken doktora götürmüşlerdi ama ileride güzelliğini etkilemez deyip yollamışlardı Ankara'da bi hastahane şimdi burnumu yaptırdım dişim çok rahatsız ediyo benibende sizinle ayni yastayim on disim hafif yamuk.ilk zamanlar hic gulmezdim cok utanirdim sonra farkettim ki boylede bana yakisiyor.simdi bol bol guluyorum.yani guzelligimden odun vermis olmuyorum
14 dişiniz mi yamuk öndeki 4 tanesi mi? ben tel kullanmıştım ve hala da alt dişlerimin arkasında demirler var neredeyse 4 yıl oldu. 2 yıl kaldı tellerim şimdi de plak kullanıyorum geceleri. yerinizde olsam tel tercih ederdim ben baştaki ağrılar hariç görünüş olarak çok seviyorum dişlerimde tel varken kendimi çok severdim :)
Hem çok fazla maliyet hem beklemek var hemde hoşuma gitmiyor tel li bir görüntüTel neden istemiyorsunuz ki ?
Sırf yamuk dıyede saglam dişlerinizle oynamayın bence.Hem çok fazla maliyet hem beklemek var hemde hoşuma gitmiyor tel li bir görüntü
Böyle yasamak istemiyorumSırf yamuk dıyede saglam dişlerinizle oynamayın bence.
Kaplama yaptırabilirsin o zaman bi dişçiye muayne olup öneri al.Böyle yasamak istemiyorum
Ay Tom Cruise bile kaç yaşındayken tel taktırdı, ne olacak görüntüsünden yahu.
Onun dışında kaplama yapıp düzeltebiliyorlar diye biliyorum hatta televizyonda bir program vardı seneler öncesinde, bir haftada dişleri inci gibi bir hale getiriyorlardı. Diş hekimine giderseniz zaten en uygun olanı söyler size[/QUOTE
Benimde aklımda zirkonyum diş var ama İstanbul Avrupa yakasında iyi bir doktor Lazım bana medipol üniversite hastahanesinden randevu aldım ama pek memnun olan Yok ordan
Hangi şehirdesiniz hangi doktor yaptı ?Benim de ön 4 dişim yamuktu baya, hatta ön iki dişim oldukça iri ve öndeydi.Zirkonyum kaplama yaptırdım on numara oldu valla çok memnunum, ben söylemedikçe kimse anlamıyor ana dişim olmadığını