Dişlerim yamuk telden başka çaresi Yok mu

selinn26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
113
38
merhaba kızlar
Benim on dört dişim yamuk üst damak fotoğraf yükleyebilirsem yüklicem 25 yaşındayım çalışıyorum ve çocuğum var tel istemiyorum başka ne yaptırabilirim?

Benim en yakın arkadaşım şu şeffaf telden taktırdı, çok memnun. Ben anlamamıştım bile kendisi söyleyince dibine girince bile zor farketmiştim. Bence siz de bunu düşünebilirsiniz. Arkadaşım hiçbir sorun yaşamadı.

bende sizinle ayni yastayim on disim hafif yamuk.ilk zamanlar hic gulmezdim cok utanirdim sonra farkettim ki boylede bana yakisiyor.simdi bol bol guluyorum.yani guzelligimden odun vermis olmuyorum

14 dişiniz mi yamuk öndeki 4 tanesi mi? ben tel kullanmıştım ve hala da alt dişlerimin arkasında demirler var neredeyse 4 yıl oldu. 2 yıl kaldı tellerim şimdi de plak kullanıyorum geceleri. yerinizde olsam tel tercih ederdim ben baştaki ağrılar hariç görünüş olarak çok seviyorum dişlerimde tel varken kendimi çok severdim :)

bende sizinle ayni yastayim on disim hafif yamuk.ilk zamanlar hic gulmezdim cok utanirdim sonra farkettim ki boylede bana yakisiyor.simdi bol bol guluyorum.yani guzelligimden odun vermis olmuyorum
Küçükken doktora götürmüşlerdi ama ileride güzelliğini etkilemez deyip yollamışlardı Ankara'da bi hastahane şimdi burnumu yaptırdım dişim çok rahatsız ediyo beni

4 dişim yamuk O kadar sene beklemek istemiyorum hemde gerçekten hoşuma gitmiyor tel görüntüsü

On de 2 diş üst üste nerdeyse damak darmis son birkaç yıl da daha da yamuk oldu ama takmiyorum hiç .teli yıllarca kullanamam .zaten minik de olsa bi operasyon ve bana riskli başka sebepten. .velhasil kelam her fotoğraf da gülüyorum gayet memnunum

Ay Tom Cruise bile kaç yaşındayken tel taktırdı, ne olacak görüntüsünden yahu.

Onun dışında kaplama yapıp düzeltebiliyorlar diye biliyorum hatta televizyonda bir program vardı seneler öncesinde. Bir haftada dişleri inci gibi bir hale getiriyorlardı. Diş hekimine giderseniz zaten en uygun olanı söyler size

Benim de ön 4 dişim yamuktu baya, hatta ön iki dişim oldukça iri ve öndeydi.Zirkonyum kaplama yaptırdım on numara oldu valla çok memnunum, ben söylemedikçe kimse anlamıyor ana dişim olmadığını

Benim de ön 4 dişim yamuktu baya, hatta ön iki dişim oldukça iri ve öndeydi.Zirkonyum kaplama yaptırdım on numara oldu valla çok memnunum, ben söylemedikçe kimse anlamıyor ana dişim olmadığını
Hangi şehirdesiniz hangi doktor yaptı ?
Doktor arayışına girdimde

Ben de tel taktıracaktım iki saglam disi cektirmem gerekiyordu sirf bu yuzden vazgectim telden, çok batmayan bir yapısı varsa dişlerinizin kendiniz öyle sevmeye çalışın, ben de alıştım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…