Dişlerim yamuk telden başka çaresi Yok mu

Küçükken doktora götürmüşlerdi ama ileride güzelliğini etkilemez deyip yollamışlardı Ankara'da bi hastahane şimdi burnumu yaptırdım dişim çok rahatsız ediyo beni
bence cok kotu degilse yaptirmayin.disinizi yaptirsaniz baska bir yer goze batacak.kendinizi boyle de sevin

Ben de tel taktıracaktım iki saglam disi cektirmem gerekiyordu sirf bu yuzden vazgectim telden, çok batmayan bir yapısı varsa dişlerinizin kendiniz öyle sevmeye çalışın, ben de alıştım artık
Benim burnumda eğrilik vardı Yen'i ameliyat oldum şimdi dişim gözüme çok batıyor diyorum girmişken su işlere tamamen düzelteyim

Ben Ankara'da yaptırdım, ama başka yerlerde yaptıran başka arkadaşlarım da var onlarınkini daha çok beğeniyorum.Doktor seçimini iyi yaptığınız sürece bence sorun yaşamazsınız.
İstanbul'da iyi bir doktor bulmam gerekli

Benim eski dişlerime benziyor.Tel taktırsanız bile dişlerinizle ilgili sorununuz bitmeyecek bence çünkü sizin de ön iki dişiniz benim eski dişlerim gibi iri.Tel sizi istediğiniz estetik görüntüye kavuşturmaz bence.
Ben ön 4 dişten şikayetçiydim, doktorum ön 6 dişe kaplama yaptı anlaşılmasın diye.3,5 yıl oldu memnunum

Önceki ve şimdi fotoğrafınız var mı ?

tam bilmiyorum ama sizinki tel olmadan olmaz bence.bi yil takacaksiniz cok stres yapmayin.simdiki gencler renkli falan takiyo eglence olsun diye

Tel kesinlikle takamam yüreğim kaldırmaz düşer ölürüm valla kaç yaşıma geldim çoluk çocuk iş güç sahibiyim zaten eşim şikayetçi değil ki öyle telli gezenlerden nefret ediyor adam beni boşar bende istemem zaten

Insanin kendi disleri gibisi yok.. o yuzden bence tel taktirin..sonra cok pisman olursun yoksa

Merhaba benimde on 2 dişim caprisik. Teli düşünüyordum sonra kuzeminde zirkonyum yaptırmış ve çok memnunmus. Bende yaptiracagim zirkonyumu. Öneririm. Doktoruna göre ömür boyu garanti veriyorlarmis.

Merhaba benimde on 2 dişim caprisik. Teli düşünüyordum sonra kuzeminde zirkonyum yaptırmış ve çok memnunmus. Bende yaptiracagim zirkonyumu. Öneririm. Doktoruna göre ömür boyu garanti veriyorlarmis.
Hangi şehirde yaptıracaksınız ? İstanbul ise doktor ismi nedir doktor arayışındayım

merhaba kızlar
Benim on dört dişim yamuk üst damak fotoğraf yükleyebilirsem yüklicem 25 yaşındayım çalışıyorum ve çocuğum var tel istemiyorum başka ne yaptırabilirim?
kaplama ben öyle yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…