Bu çalışanı şikayet etmeli miyim?

Neden özür dilesinler görevleri.
O mağazalara kaç tane iyi görünümlü veya yüklü poşetlerle gelip ordan birşey çalan insanlar var.
Tartışmak yerine fişi gösterebilirsiniz veya açabilirsiniz iki dakika.
Ordaki çalışanda çok meraklı değildir sizle uğraşmaya merak etme.
Havaalanlarında veya kurumsal yerlerde kontrollerden geçerkende aynı tavrı sergiliyormusunuz?
Çünkü işlenmemiş bir suçu işlemiş gibi ithamda bulundu. Kimseye çantamızı açmak zorunda değiliz. Beni ilgilendirmez orada neler dönüyor. Ben sakince alışverişimi yapamıyorsam o firmada, suçu kendimde aramam.
Yok hayır, bana insan gibi davranılan yerlerde ben de olması gerektiği gibi davranıyorum endişelenmeyin.

bu meselede olması gereken polisi dükkana davet etmek idi. tutanak eşliğinde süreci ilerletmek ve meseleyi sadece mağazada değil; kurumsalında da duyulmasını sağlamak idi.
siz, kendi aidiyetinize saygı duymuyor ve dolayısıyla eşyalarınızın karıştırılmasını normal karşılıyor olaiblirsiniz. elinizde tuttuğunuz poşet de olsa size aittir ve bırakın karıştırılmasını; dokunamazlar dahi. üst araması ile bunun en ufak farkı olmamakla birlikte teori ya da pratik bir değişiklik yaratmıyor. dolayısıyla kendi tercihleriniz üzerinden başkalarına doğru olmayan tavsiyelerde bulunmakla kalmayıp bir de hukuken de temeli olmayan bir durum için "aşağılık kompleksi" demek çok yanlış oldu.
+1111😍

X