Ben Ankara'da yaptırdım, ama başka yerlerde yaptıran başka arkadaşlarım da var onlarınkini daha çok beğeniyorum.Doktor seçimini iyi yaptığınız sürece bence sorun yaşamazsınız.Hangi şehirdesiniz hangi doktor yaptı ?
Doktor arayışına girdimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Ankara'da yaptırdım, ama başka yerlerde yaptıran başka arkadaşlarım da var onlarınkini daha çok beğeniyorum.Doktor seçimini iyi yaptığınız sürece bence sorun yaşamazsınız.Hangi şehirdesiniz hangi doktor yaptı ?
Doktor arayışına girdimde
bence cok kotu degilse yaptirmayin.disinizi yaptirsaniz baska bir yer goze batacak.kendinizi boyle de sevinKüçükken doktora götürmüşlerdi ama ileride güzelliğini etkilemez deyip yollamışlardı Ankara'da bi hastahane şimdi burnumu yaptırdım dişim çok rahatsız ediyo beni
Benim burnumda eğrilik vardı Yen'i ameliyat oldum şimdi dişim gözüme çok batıyor diyorum girmişken su işlere tamamen düzelteyimBen de tel taktıracaktım iki saglam disi cektirmem gerekiyordu sirf bu yuzden vazgectim telden, çok batmayan bir yapısı varsa dişlerinizin kendiniz öyle sevmeye çalışın, ben de alıştım artık
İstanbul'da iyi bir doktor bulmam gerekliBen Ankara'da yaptırdım, ama başka yerlerde yaptıran başka arkadaşlarım da var onlarınkini daha çok beğeniyorum.Doktor seçimini iyi yaptığınız sürece bence sorun yaşamazsınız.
tel disinda bisey yaptirirsaniz kendinize en buyuk kotulugu yaparsinizBaya kötü ama Eki Görüntüle 2040299
tel disinda bisey yaptirirsaniz kendinize en buyuk kotulugu yaparsiniz
Benim eski dişlerime benziyor.Tel taktırsanız bile dişlerinizle ilgili sorununuz bitmeyecek bence çünkü sizin de ön iki dişiniz benim eski dişlerim gibi iri.Tel sizi istediğiniz estetik görüntüye kavuşturmaz bence.Baya kötü ama Eki Görüntüle 2040299
Gozunde buyutme tel i lutfen ben 28 yasinda taktirdim ve dugun fotolarimda bile telliyim :)T
Tel yaptırırsamda o psikoloji ile intihar ederim
Benim eski dişlerime benziyor.Tel taktırsanız bile dişlerinizle ilgili sorununuz bitmeyecek bence çünkü sizin de ön iki dişiniz benim eski dişlerim gibi iri.Tel sizi istediğiniz estetik görüntüye kavuşturmaz bence.
Ben ön 4 dişten şikayetçiydim, doktorum ön 6 dişe kaplama yaptı anlaşılmasın diye.3,5 yıl oldu memnunum
tam bilmiyorum ama sizinki tel olmadan olmaz bence.bi yil takacaksiniz cok stres yapmayin.simdiki gencler renkli falan takiyo eglence olsun diyeBaya kötü ama Eki Görüntüle 2040299
Gozunde buyutme tel i lutfen ben 28 yasinda taktirdim ve dugun fotolarimda bile telliyim :)
Önceki fotoğrafım bilgisayarımda var ama il dışındayım bilgisayarım yanımda değil.Önceki ve şimdi fotoğrafınız var mı ?
tam bilmiyorum ama sizinki tel olmadan olmaz bence.bi yil takacaksiniz cok stres yapmayin.simdiki gencler renkli falan takiyo eglence olsun diye
Teşekkür ederim çok sağolunÖnceki fotoğrafım bilgisayarımda var ama il dışındayım bilgisayarım yanımda değil.
Hangi şehirde yaptıracaksınız ? İstanbul ise doktor ismi nedir doktor arayışındayımMerhaba benimde on 2 dişim caprisik. Teli düşünüyordum sonra kuzeminde zirkonyum yaptırmış ve çok memnunmus. Bende yaptiracagim zirkonyumu. Öneririm. Doktoruna göre ömür boyu garanti veriyorlarmis.
kaplama ben öyle yaptirdimmerhaba kızlar
Benim on dört dişim yamuk üst damak fotoğraf yükleyebilirsem yüklicem 25 yaşındayım çalışıyorum ve çocuğum var tel istemiyorum başka ne yaptırabilirim?