• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diskalifiye edildim

Arkadaşı bıraktıktan sonra gidecektuk o da gelmek isteyince plan değişmiş

Önce sakin ol. İçine kurt düştü bir defa anlıyorum. İzle ve gör. Kuzu postuna bürünün. Eğer gerçekten böyle bir şey yoksa ortaya muhakkak çıkacaktır. Dediğim gibi çocuğunuza belli etmeden, baskı uygulamadan ağzını arayın. Kafanız allak bullak anlıyorum. İhtimalleri iyice ölçüp biçin kafanızda. Önceden tanışıyorlar mı? Eşiniz de bariz değişiklikler var mı? Şüphe uyandıracak tavırlarda bulunuyor mu? Arkadaşınız size karşı nasıl? Evliliğinizi hiç irdeliyor mu? Özel yaşantınız hakkında -en basiti cinsellik mesela- sorular sorar mı?

Haklısınız ya sinir oluyorum ıste kendımı konu şahinin yerin e koyuyorumda kimbilir birşey yoktur utandım şimdide olumsuz yazdıklarımdan özur dılerım konu sahıbı belkıde hıc sucları yoktur ıste kadın olunca arada akla gelen ilk şey o oluyor acabamı vs
Anlıyorum. Bir şey var yok naalesef bilemeyiz ama olmama ihtimalini de düşünmeliyiz. Konu sahibi iyice yıpranmasın diye söyledim. Çünkü insan böyle ikilemde kalsa düşünmekten kafayı yer. Sağlıklı düşünemez.

Eşimle konuştuk,evet kızın gelmek istemesi çok saçma diyor,zaman kaybı olmasın diye öyle dedim sen temizlik yapıcam diyordun diyor,temizlik yapma düşüncem vardı daha önce konuşmuştuk
Hala kendi yaptıgının farkında değil..
onlar tanışmıyorlar bir iki defa gördü benim 7 yıllık eski çalışma arkadaşım,iyi kızdır yani
Ama artık yüzüne bakamam,istemedikçe de kolay kolay denk gelmeyiz zaten,belki eğitimlerde o da çok nadir olur..
Eşimi parçalarcasına dövmek istiyorum hala bana kızın gelmek istemesisaçmaydı ne işi var yanımızda duyor
Her şerrde bir Hayır vardır bundan sonrasında daha temkinli davranırsın kocanın üzerinede gitme büyümesin olayı kapat boşverin bizde baya bi gaza gelmiştik Allah korusun sende tartışacaktın kimbilir Hakkınızı helâl edin lütfen

Anlıyorum. Bir şey var yok naalesef bilemeyiz ama olmama ihtimalini de düşünmeliyiz. Konu sahibi iyice yıpranmasın diye söyledim. Çünkü insan böyle ikilemde kalsa düşünmekten kafayı yer. Sağlıklı düşünemez.
Vallahi çok mantıklı düşünüyorsunuz keşke sizin gibi sakın olabılsem işte keskin sirke kabına zara demişler benımkıde o mısal hemen atlıyorum olaya anlamak lazım önce

Eşimle konuştuk,evet kızın gelmek istemesi çok saçma diyor,zaman kaybı olmasın diye öyle dedim sen temizlik yapıcam diyordun diyor,temizlik yapma düşüncem vardı daha önce konuşmuştuk
Hala kendi yaptıgının farkında değil..
onlar tanışmıyorlar bir iki defa gördü benim 7 yıllık eski çalışma arkadaşım,iyi kızdır yani
Ama artık yüzüne bakamam,istemedikçe de kolay kolay denk gelmeyiz zaten,belki eğitimlerde o da çok nadir olur..
Eşimi parçalarcasına dövmek istiyorum hala bana kızın gelmek istemesisaçmaydı ne işi var yanımızda duyor
Kızın gelmek istemesi saçmaydı. Peki sizi eve bırakıp, kız ile gitmesi mantıklı mıymış? Daha fazla deşmeyin. Üstüne gitmeyin. Dediğim gibi renginizi belli etmeyin çok sakin kalmaya çalışın. İzleyin sadece. Bir şey olmamış gibi davranın.

Kızın gelmek istemesi saçmaydı. Peki sizi eve bırakıp, kız ile gitmesi mantıklı mıymış? Daha fazla deşmeyin. Üstüne gitmeyin. Dediğim gibi renginizi belli etmeyin çok sakin kalmaya çalışın. İzleyin sadece. Bir şey olmamış gibi davranın.
Benimki de seçmaydı,şeytan söyletti aramızı bozmak için diyor.. hakkaten kavğamız gürültümüz yoktu iyiydi aramız ama bununla darmadağın olduk.. kendimi baya boş hissediyorum

Benimki de seçmaydı,şeytan söyletti aramızı bozmak için diyor.. hakkaten kavğamız gürültümüz yoktu iyiydi aramız ama bununla darmadağın olduk.. kendimi baya boş hissediyorum
Neyse ortada elle tutulacak bırsey yokmuş sudan sebeble aranızı açmayın eşinizle ama arkadaş markadas getirmeyin evinize davet etmeyin gıtmeyınde bence hıc gerek yok

Kendinizi boş hissedecek bir şeyiniz yok. Söyleten şeytansa o zaman, yaptıran da şeytan olur. Yapıyor demiyorum. Genelde bahane bu olur hep. Sabah kalktığınız zaman, yüzünüze maskenizi takın ve "Canım akşam bayağı saçmaladım. Kusura bakma, yorgunluk falan saçma sapan takıldım," deyin. Bir şey varsa üzerine gidip öğrenemezsiniz, yoksa da yine bu şekilde öğrenemezsiniz. İlk fırsatta yapacağınız ilk şey arkadaşınızın telefonunun eşinizde kayıtlı olup olmadığına bakmak olsun. Gizli gizli bakın. Lütfen toparlanmaya çalışın. Er geç ortaya çıkar.

Konuyu baştan sona okudum... Şu mesaja kadar gayet iyi gidiyordu... Şeytan söyletti aramızı bozmak için nedir yahu? Özrü kabahatinden büyük... Belki Allah söyletti siz uyanın diye? Siz de böyle söyleyin..

bakın ben ve eşim araç kiralama şirketi işletiyoruz çoğunlukla arabalar Benim üzerime yapılır .. ve o kadar sıkıcı bunaltıcı bir iştir ki araba galerisi showrumlar fln İnanılmaz uzun sürecek işler ..
Ben bile gittiğimde kaç saat çıkamıyorum işin içinden..
Pazar’dan elma bakayım,seçeyim geleyim gibi bir iş değil yani anlamadım ben ..

Bir de ömrü hayatından en fazla 2 kere gördüğü bayanla nasıl araba bakmaya gitti ..
Yolda ne konuşuldu ..
Merak ettim doğrusu ..
Konu sahibi sizi üzmek dolduruşa getirmek için söylemiyorum boş anınıza denk gelmiş keza belki eşinizinde ama araba bakmak beğenmek seçmek uzun iştir ..
Ben bile araç shorumlarına giderken eşim yanımda sıkılıyorum ya da bir galeriye gittiğim de o bakımdan sordum.

Son düzenleme:
Ya saçmalık değil mi kadını başta bırakacaklarmış, sonra birlikte gitmeye karar vermişler. Kadını da dönüşte bırakacaklar bu durumda.

Çok fazla kitap okuyorum ve aynı zamanda da yazıyorum. Yani okurken de yazarken de mantıksal hatalara dikkat ederim. Mantıksal hatayı gördüğüm gibi anlarım. Taktım bir an ben mi yanlış anlıyorum diye.
Ben de oraya takıldım :D Konu sahibi, siz de nasıl bir boşluğa düşmüşseniz inip temizliğe gidecek kadar. Arkadaşınızı da çok tuhaf bir durum içerisinde bırakmışsınız. Araba bakmaya siz gitmeyecek olsaydınız bile yeni oluşan durumla birlikte mecbur gitmeliydiniz . Ki arkadaşınız siz geliyorsunuz diye gelmek istemiştir. Ben olsam eşimi paralamıştım :D

Eşiniz daha yaptığı şeyin sorumluluğunu alamıyor. Önce kızı suçlamış, şimdi de suçu şeyrana atmış. Kendi sütten çıkmış ak kaşık. Biraz daha ısrar ederseniz sizi suçlayacak, inmeseydin, senin suçun diyecek.

Kendinizi boş hissedecek bir şeyiniz yok. Söyleten şeytansa o zaman, yaptıran da şeytan olur. Yapıyor demiyorum. Genelde bahane bu olur hep. Sabah kalktığınız zaman, yüzünüze maskenizi takın ve "Canım akşam bayağı saçmaladım. Kusura bakma, yorgunluk falan saçma sapan takıldım," deyin. Bir şey varsa üzerine gidip öğrenemezsiniz, yoksa da yine bu şekilde öğrenemezsiniz. İlk fırsatta yapacağınız ilk şey arkadaşınızın telefonunun eşinizde kayıtlı olup olmadığına bakmak olsun. Gizli gizli bakın. Lütfen toparlanmaya çalışın. Er geç ortaya çıkar.

Bence aralarında hiçbir şey yok. Bunu gösterecek en ufak bir kanıt yok. Ama sinirlenmek için aralarında bir şey olması gerekmiyor. Aralarında hiçbir şey olmasa da yapılan şey çok ayıp ve uygunsuz.

Ben de oraya takıldım :KK70: Konu sahibi, siz de nasıl bir boşluğa düşmüşseniz inip temizliğe gidecek kadar. Arkadaşınızı da çok tuhaf bir durum içerisinde bırakmışsınız. Araba bakmaya siz gitmeyecek olsaydınız bile yeni oluşan durumla birlikte mecbur gitmeliydiniz . Ki arkadaşınız siz geliyorsunuz diye gelmek istemiştir. Ben olsam eşimi paralamıştım :KK70:

Evet ya arkadaşı da rahatsız olmuştur. Bir de konu sahibi kadına “senin için sorun olur mu” demiş de kadın nasıl desin “sorun olur, kocanla yalnız kalmak istemiyorum” diye.

Nasıl anlatsam bilemiyorum olayın şaşkınlığıyla direkt konuya giriyorum
Bugün eğitim vardı biraz erken bitti eşim beni aldı ve biraz da erken çıkmıştım,bir arkadaşım da benimle geldi,(41 yaşında bekar yönetici,sevdiğim iyi bir kız) onu da eve bırakırız diye düşündük,eğitimin olduğu otel biraz ulaşıma sıkıntılı bir yerde çünkü..
Neyse sonra da araba bekmaya gideriz diye konuştuk arkadaşım da aa ben de gelebilir miyim ben de istiyorum da dedi. Biz de tabiki dedik neyse çoçuğu kreşten aldık evin yakınlarında kreş,o arada eşim bana döndü ve “sen temizlik yapıcam diyordun in istersen sen “ dedi. Ben de arkadaşıma döndüm:senin için sakıncası olur mu dedim.. “yok canım filan dedi ve ben indim arabadan eve gittim
Onlar da eşim çocuk ve kız arkadaşım beraber araba bakmaya gittiler..
Ve ben evde kendimi parçalarcasına temizlik yaptım..
Akşam eşime sordum anca dank etti bana;sen niye öyle bir şey yaptın diye..
ben kızı bırakır dönüşte araba bakmaya gideriz die düşünmüştüm kız da gelicem diyince çok zaman kaybı olmasın tekrar bu tarafe git gel sen de temizlik yapmak istiyordun böyle bir şey teklif ettim sana dedi..
Resmen kızın planına uymak icin beni diskalifiye etmiş!
O adamı elektrik çarpmışa çeviririm ben olsam
Siz temizlik yapacak kadın o araba bakılacak kadınmıymış
Hem ne alaka sizin arkadaşınızla araba bakmaya gidip sizi evde bırakması
Kadın otomotiv mühendisi mi
Arabayı alacak olan siz değil misiniz

Back