• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diskalifiye edildim

varya ben burdan delirdim ne demek temizlik yapacaksın in terbiyesize bak sen
siz niye eşinizi başka bir kadınla yaşı ne olursa olsun ne kadar iyi olsa da yolluyorsunuz ya hey Allahım

Boyle bir sacmalik yok.Esin ne dusunceliymis ! Oyle vakit kaybi olmasin diye sen istersen git demis.Kendi esi olmadan baska bir kadinla isi ne.Ay cidden sinirlendim kendimi konu sahibi yerine koyunca.Sen in istersen diyecek he ? Kafasini direksiyona gömerim.

İki kişinin de dalginligina gelmis bir olay. O an sizi rahatsız etmediyse demek ki rahatsız olacak bir konu değil. Bence evde kendinizi doldurmuşsunuz
canım bu konuda bile nasıl olumlu yorum yapıyorsun bravo
çok sinir bozucu değil mi?

eşinizin teklifi saçma, sizin inmeniz saçma, siz indikten sonra eşiniz ve diğer kadının araba bakmaya gitmesi saçma. hepinizin basireti bağlanmış bence. ha kimse kimsenin eşi ile görüşemez diye bi kural yok ama siz evde temizlik yaparken ne alaka yani?

Ne yapmalıyım bilmiyorum aklım çık dağınık kendimi b.k gibi hissediyorum
Bir daha o arkadaşımın yüzüne bakamam,eşimden de soğudum napcam ben
Salak gibi davrandım
canım seni anlıyorum böyle hissetmen normal b.k gibi davranmış çünkü eşiniz

Bazı erkek kısım halen kendini bekar sanmasıyla alakalı herhalde, birde kadına yönelik zaaf varsa fırsatı, değerlendiriyor bazende tersi oluyor tabi

Kadına neden suç bulunuyor?
Konu sahibinin boşluğuna geldiyse diğer kadının da boşluğuna gelmiş olabilir, konu sahibinin arabadan inmesinden daha garip değil onun durumu.

Kocanın durumu zaten evlerden ırak.

Ya kusura bakmayın ama biraz tuhaf olmuş ya.
Nasıl sonuçta sizin eşiniz ve çocuğunuz o bayan niye onlarla gitsin ben kabul etmem böyle bir şeyi kadın melek dahi olsa.
Ne muhabbet edecekler ya .
valla ben mesai arkadaşlarımı evlerine asla bırakmam eşime güvenmek veya güvenmeme meselesi değil bu ama cidden saçma o arkadaşınızın da atlaması hoş değil bende geleyim falan ben olsam demem karı koca beraber gidecekler ne maydanoz oluyorsun. Bİde işiniz olduğunu bildi ben olsam bende gitmezdim siz gitmeyince yani mantıklı değil rahatmış oda valla kusura bakmayın. Bide ne düşündü acaba eşinizin in istersen dediğinde hakkınızda ben bunlara mahal vermezdim.

Ailecek suurunuzu yitirmissiniz sanirim bi kac saniyeligine. Dunya kendi etkeninde donerken o bi kac saniye fazladan mi dondu acaba?
-gunum nasil mi gecti?Guzeldi karicim ilk once....eeeeh( aksama) sen in arabadan temizlik yap.
+eehh ok.

Aklima Totaly Spies cizgi filmleri geldi, dunyayi ele gecirmek isteyen kotu adamlardan kurtaran 3 universiteli ajan kizin cizgi filmi.

Nasıl anlatsam bilemiyorum olayın şaşkınlığıyla direkt konuya giriyorum
Bugün eğitim vardı biraz erken bitti eşim beni aldı ve biraz da erken çıkmıştım,bir arkadaşım da benimle geldi,(41 yaşında bekar yönetici,sevdiğim iyi bir kız) onu da eve bırakırız diye düşündük,eğitimin olduğu otel biraz ulaşıma sıkıntılı bir yerde çünkü..
Neyse sonra da araba bekmaya gideriz diye konuştuk arkadaşım da aa ben de gelebilir miyim ben de istiyorum da dedi. Biz de tabiki dedik neyse çoçuğu kreşten aldık evin yakınlarında kreş,o arada eşim bana döndü ve “sen temizlik yapıcam diyordun in istersen sen “ dedi. Ben de arkadaşıma döndüm:senin için sakıncası olur mu dedim.. “yok canım filan dedi ve ben indim arabadan eve gittim
Onlar da eşim çocuk ve kız arkadaşım beraber araba bakmaya gittiler..
Ve ben evde kendimi parçalarcasına temizlik yaptım..
Akşam eşime sordum anca dank etti bana;sen niye öyle bir şey yaptın diye..
ben kızı bırakır dönüşte araba bakmaya gideriz die düşünmüştüm kız da gelicem diyince çok zaman kaybı olmasın tekrar bu tarafe git gel sen de temizlik yapmak istiyordun böyle bir şey teklif ettim sana dedi..
Resmen kızın planına uymak icin beni diskalifiye etmiş!

evet afedersın ama senınde saflıgına gelmiş. başbaşa aile gibi gitmişler. çamaşır suyunu koklayınca dank etti herhalde

elalemin kadını için pek düşünceli davranmış maşallah yaşını vurgulamana gerek yok erkek için nikahındaki kadın dışındakilerin yaşı yoktur..kocan çocuğun ve bir başka kadın ,hayali bile çirkin.

Ay ben o kadar çetrefilli düşünemiyorum ya. Kadınla konu sahibinin eşinin tanışıyor olabileceğini, bir bit yeniği olabileceğini hiç düşünmedim. Bir de arabada çocuk var. Yani en azından o varken bir işler çeviremezler. Kadının arabadan inmemesi de tuhaf ama diğer yandan ayıp olmasın diye kalmış olabilir.

Konu sahibi tanışmıyorlar diyor ama öyle bir durumda o arkadaşın yerinde olsak adamla hangimiz giderdik araba bakmaya?

Belki de yanlarında çocuk var diye artniyet aranmaz diyerek götürdüler çocuğu.

Aralarında birşey varsa illa öpüşüp koklaşacak halleri yok, çocuk da konuşulanları normal sanmış olabilir.

Benim eşim tek gidecek olsa bile kreş yaşındaki çocuğu yanında götürmez. Sen temizlik yapacaksan o da otursun çizgi film izlesin der. Akşam vakti annesi evdeyken çocuğun işi ne araba bakmada?

Ne bileyim neresinden baksan saçma bir durum. Sanki konu sahibi o olayda 3.kişi gibi, arabadan iniyor, diğerleri de çekirdek aile gibi araba bakmaya gidiyor. Çok tuhaf.

çocuğun dışında herkes bir garip geldi bana.
eşin ilk saçmalayın, siz neden iniyorsunuz, arkadaşınız hepten saçmalamış. tanımadığı adamla neden araba bakmaya devam ediyor. ben başka zaman bakarım de geç git evine.

Eşin o kadin gelmesin diye önce o niyetle dediyse sen tamam demissin o zaman eşin neyse hayatim bosver temizligi gel sen de demeliydi...
Adam elin kadiniylr neden gitsin
Elin kadini elin adamiyla neden gitsin
Çocuğa sordunuz mu neler yaptiniz araba baktınız hangisi guzeldi falan diye ay sormadiniz mi ????

O kadar çok saçmalık var ki
Eşiniz ne diye sen temizlik yapıcaktın in istersen diyor anlayamadım sonuçta araba bakmaya gidilecekmiş..
Siz neden iniyosunuz
Arkadaşınız nasıl gidebiliyor siz olmadan
Bi tane normal davranış yok
Ama belki de eşiniz arkadaşınız da insin gelmesin diye size in demiş olabilir

Herkes kocayi kizi ve yolu konusmus, kimsede cikip 41 yasindaki kadina kiz denir mi demiyor, asil absürd olan bu bence

Back