- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru söylüyorsun....ev temızlıyor bir de şikayetlenıyorsun şükret yav halineee
Yani sen çık git bizi yalnız bırak demenin hatta rahatsiz oluyoruzun kıbarcasıni demiş ben olsam HAYIR inmiyorum arkadaş sen nereye ben oraya başlarım ev işinden derdimSizin gitmemeniz tuhaf, ama eşinizin sen in istersen !!! Demesi çook daha tuhaf.
Arkadaşı bıraktıktan sonra gidecektuk o da gelmek isteyince plan değişmişDeminden beri anlamaya çalışıyorum. Az önce arkadaş yazdı ama konuda ben arkadaşın söylediklerini göremedim.
Siz arkadaşınızı eve bırakıp kendi evinize geçtikten sonra mı araba bakmaya gidecektiniz, yoksa arkadaşınızı bırakıp direk araba mı bakacaktınız?
Normal Ahlâklı kızlar senin dediğin gibisini yapardı ama içinde art niyetli ise aynen bu yorum sahibinin arkadaşı gibi yapar umarım kötü niyetli değildir koca kişi ve arkadas sanki onlar birer ciftmiş gibi yolu göstermişler bizim yorum sahibineAraba bakma konusunu arkadaşınızın yanında açan kimdi siz mi, eşiniz mi ?
Olay çok absürd.
Arkadaşın yerinde olsam ben rahatsız olur "acelem yok, başka zaman bakarım" der inerdim.
Neyse, ben de "çocuktan al haberi" diyorum...
Artniyet aramadım ama çok düşüncesizce olmayacak bir hareket . Temizlik kaçmıyor . Hadi eşin boş bulundu saçmaladı , siz sonra yaparım temizlik deyip onlarla gitmeliydinizNasıl anlatsam bilemiyorum olayın şaşkınlığıyla direkt konuya giriyorum
Bugün eğitim vardı biraz erken bitti eşim beni aldı ve biraz da erken çıkmıştım,bir arkadaşım da benimle geldi,(41 yaşında bekar yönetici,sevdiğim iyi bir kız) onu da eve bırakırız diye düşündük,eğitimin olduğu otel biraz ulaşıma sıkıntılı bir yerde çünkü..
Neyse sonra da araba bekmaya gideriz diye konuştuk arkadaşım da aa ben de gelebilir miyim ben de istiyorum da dedi. Biz de tabiki dedik neyse çoçuğu kreşten aldık evin yakınlarında kreş,o arada eşim bana döndü ve “sen temizlik yapıcam diyordun in istersen sen “ dedi. Ben de arkadaşıma döndüm:senin için sakıncası olur mu dedim.. “yok canım filan dedi ve ben indim arabadan eve gittim
Onlar da eşim çocuk ve kız arkadaşım beraber araba bakmaya gittiler..
Ve ben evde kendimi parçalarcasına temizlik yaptım..
Akşam eşime sordum anca dank etti bana;sen niye öyle bir şey yaptın diye..
ben kızı bırakır dönüşte araba bakmaya gideriz die düşünmüştüm kız da gelicem diyince çok zaman kaybı olmasın tekrar bu tarafe git gel sen de temizlik yapmak istiyordun böyle bir şey teklif ettim sana dedi..
Resmen kızın planına uymak icin beni diskalifiye etmiş!
Yani içimdekileri açıkça yazmak istemedim. Ama arkadaşı ve kocası işbirliği içinde gibiYani sen çık git bizi yalnız bırak demenin hatta rahatsiz oluyoruzun kıbarcasıni demiş ben olsam HAYIR inmiyorum arkadaş sen nereye ben oraya başlarım ev işinden derdim
Bu arkadaş ne kadar sıklıkla sizinle beraber eşinızde varken yanınızda oluyor ?Arkadaşı bıraktıktan sonra gidecektuk o da gelmek isteyince plan değişmiş
Normal Ahlâklı kızlar senin dediğin gibisini yapardı ama içinde art niyetli ise aynen bu yorum sahibinin arkadaşı gibi yapar umarım kötü niyetli değildir koca kişi ve arkadas sanki onlar birer ciftmiş gibi yolu göstermişler bizim yorum sahibine
Ama aynende sızın düşündüğünüz gıbı insanın aklına gelıyor ne gelırse zaten en güvendıginden geliyor ne yazık kiYani içimdekileri açıkça yazmak istemedim. Ama arkadaşı ve kocası işbirliği içinde gibi
O kadar keskin kanılara varamam ben, şahısları tanımıyorum. Bu biraz sert bi yorum olmuş. Hele ahlak falan, demeyelim öyle kimsenin günahını almayalım.Normal Ahlâklı kızlar senin dediğin gibisini yapardı ama içi yönelikse aynen bu yorum sahibinin arkadaşı gibi yapar sanki onlar birer ciftmiş gibi yolu göstermişler bizim yorum sahibine
Haklısınız ya sinir oluyorum ıste kendımı konu şahinin yerin e koyuyorumda kimbilir birşey yoktur utandım şimdide olumsuz yazdıklarımdan özur dılerım konu sahıbı belkıde hıc sucları yoktur ıste kadın olunca arada akla gelen ilk şey o oluyor acabamı vsSakin olsanız. Çok agresif yorumlar yapıyorsunuz. Kadının aklında şuan bin tane şey dönüyordur zaten. Birde siz ateşe odun atıp kadının psikolojisini iyice sarsmasanız. Yanlış anlamayın lütfen ama çok sert yorum yapıyorsunuz![]()