- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de diyorum ki mantık hatası var. Kadını ha araba bakmaya gitmeden önce bırakmışlar ha dönüşte. Bir fark yok. Zaman kaybı ise aynı zaman kaybı.
Araba bakmaya konu sahibi de gitseydi , önce kadını evine bırakıp kendi evlerine döneceklerdi. Yani konu sahibi için zaman kaybı burda ortaya çıkıyor. Cunku araba bakmaya gitmeden önce zaten kadının evinin yakınına gitmişler ama kadın araba bakmaya gitmek istemiş. Araba bakmak istemeseydi konu sahibi araba bakmaya gidip evine dönecekti direk. Ama kadın girince işin içine araba bakmaya gitme + tekrar kadının evine gitme + sonra da kendi evine gitme olacaktı.
Tabiki burdaki durum konu sahibinin eşinin varsayımına dayalı .yani önce konu sahibini bırakıp sonra diğer kadını bırakmayı düşünmemiş.
Ne yapmalıyım bilmiyorum aklım çık dağınık kendimi b.k gibi hissediyorum
Bir daha o arkadaşımın yüzüne bakamam,eşimden de soğudum napcam ben
Salak gibi davrandım
Başta şöyle sanırım, kadını bırakıp dönecekler.Eşi ,konu sahibini eve bırakıp araba bakmaya gidecek.Sonuç olarak konu sahibi baştan beri araba bakmaya gitmeyecek yani.Ben de diyorum ki mantık hatası var. Kadını ha araba bakmaya gitmeden önce bırakmışlar ha dönüşte. Bir fark yok. Zaman kaybı ise aynı zaman kaybı.
İşte anlatmak istediğim şu. Konu sahibi konu da diyor ki araba bakmaya gideceğiz. Eve uğrayacağız demiyor konuda.
Bu kadını eve bırakma planı.
Kızı eve bırakma + çocuğu kreşten alma + araba bakmaya gitme + eve geri dönme.
Bu da kadının da araba bakma planına dahil olduktan sonra ki plan.
Çocuğu kreşten alma + araba bakmaya gitme + kadını eve bırakma + eve dönme.
Aynı plan sadece başta yapacakları şeyi sonda yapacaklardı.
Kadının evlerinin yakınına gittik yazmıyor konuda, kreş evimize yakın yazıyor.
Kızla yalnız kalmak istemiş demek ki çok hoşlanıyorŞaka mı?
Gerçekten saf anınıza falan mı geldi?
Gelişmiş empati yeteneğimle övünen ben bile buna empati yapamadım. Yok artık gerçekten yani!
Kızda da hoşlantı var kimbilir Araba bahane beraber olmak şahane gibi bırseyBaskasinin alacagi araba kadini niye ilgilendirmiski
Hayır konu sahibi başından beri eşiyle araba bakmaya gidecek. Sorun da burada zaten. Eşiyle beraber araba bakacaklar. Önce kadını evine bırakacaklardı. Kadın da araba bakma planına dahil olunca, kadını araba bakmadan önce değil, araba baktıktan sonra evine bırakacaklardı. Yani zaman kaybı olmayacaktı sadece sıralama değişiyordu.Şöyle sanırım kadını bırakıp dönecekler eşi ,konu sahibini eve bırakıp araba bakmaya gidecek.Sonuç olarak konu sahibi baştan beri araba bakmaya gitmeyecek yani.
Ve şuan o kadar pişkin ki umrunda bile değil
Evet tekrar okuyunca mesajımı düzenledim. :)Hayır konu sahibi başından beri eşiyle araba bakmaya gidecek. Sorun da burada zaten. Eşiyle beraber araba bakacaklar. Önce kadını evine bırakacaklardı. Kadın da araba bakma planına dahil olunca, kadını araba bakmadan önce değil, araba baktıktan sonra evine bırakacaklardı. Yani zaman kaybı olmayacaktı sadece sıralama değişiyordu.
Oluyor bazen. Diyorum ya ben mi anlamıyorum ne oluyor. Mantıksal hatalara aşırı dikkat ederim çünkü. Adamın cevabı plana göre komple mantık hatası.Haklısınız . Ben tamamen adamın cevabına göre kurguladim zihnimde. Ama eldeki bilgilerle sizin dediğinize çıkıyor durum.
Arkadaşın olacak kız benim ne işim olur sen yoksan kocanla yalnız araba marabaya bakamam böyle şeyler bana göre değil demeliydiNe yapmalıyım bilmiyorum aklım çık dağınık kendimi b.k gibi hissediyorum
Bir daha o arkadaşımın yüzüne bakamam,eşimden de soğudum napcam ben
Salak gibi davrandım
Ya konuyu baştan sona tekrar tekrar okudum ben mi bir şey kaçırdım konu içeriğinde diye. Az önce başka bir arkadaşla konuyu konuşuyorduk. Adam öyle bir cevap vermiş ki kafa karıştırıyor.Evet tekrar okuyunca mesajımı düzenledim. :)
Ve kızarkadaşı da hiç demiyor ki ya madem öyle bende arabadan ineyimde evime gideyim sizde sonra beraberce arabalara bakmaya gidersiniz bu planlı programlı gibi geldide onlar tilki siz kuzu olmuşsunuzSiz egitimden cıkıyosunuz.
Eşinizle araba bakmaya gidiyorken arkadasınızda bende sizinle gelebilirmiyim bende araba bakıcam da diyor.
Olur gel diyosunuz. Çocugu kreşten alıyosunuz. Sonra eşiniz birden sen in istersen temizlik yapacaktın diyor. Sizde iniyorsunuz.
Eee hani araba bakcaktınız. Sen olmadan arkadaşınızın ne işi var orda.
Bide eşinizle bu temizlik konusunu ne ara konustunuz da , adamın aklına gelen sizin aklınıza gelmedi. Sizde cok sakinsiniz. Adam eve geliyo hiç bişe olmamıs gbi. İçimden müge anlı çıktı.