• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diskalifiye edildim

Eşimle konuştuk,evet kızın gelmek istemesi çok saçma diyor,zaman kaybı olmasın diye öyle dedim sen temizlik yapıcam diyordun diyor,temizlik yapma düşüncem vardı daha önce konuşmuştuk
Hala kendi yaptıgının farkında değil..
onlar tanışmıyorlar bir iki defa gördü benim 7 yıllık eski çalışma arkadaşım,iyi kızdır yani
Ama artık yüzüne bakamam,istemedikçe de kolay kolay denk gelmeyiz zaten,belki eğitimlerde o da çok nadir olur..
Eşimi parçalarcasına dövmek istiyorum hala bana kızın gelmek istemesisaçmaydı ne işi var yanımızda duyor
Eşiniz ağır saçmalıyor kadına suç atmasın
Anladığım kadarını söyleyeyim
Sizin plan neydi ilk başta çocuğu kreşten al araba bakmaya git eve dön
Arkadaşınız geldi beni eve bırakır mısınız dedi belki siz teklif ettiniz tamam
Sonra arkadaşınız bende araba bakmak istiyordum sizinle geleyim dedi tuhaf olsa da hoş görülebilir ona da tamam
Şimdi olması gereken sizin çocuğu almanız çocuk sen kocan arkadaşın hep beraber araba bakmaya gitmenizdi
Eşiniz nereden çıkardı senin temizliğini zaman kaybetmemeni
sınava mı giriyorsun sınav yerine mi bırakacakta sen in diyor ne alaka yani baştaki plandan şaşmamışsınız ki siz
Arkadaşının olayı ne bilmiyorum ama masuma onu da çok tuhaf bir durumda bırakmışsınız

Eşinis saçmalalıy resmen çom sinir bozucu insanın aklına başka şeyler bile geliyor

Gerçekten saf anınıza gelmiş... İyilik yap denize at... Sen iyilik yapıp alıyorsun esin eve git diyor ki temizlik devlet isi degil aksasin. Sonra o kizin madem ben de eeve gideyim demesi gerekirdi tanimadigi adamla araba bakmaya gitmek de noliiiiyiiiii

Evet dün gece kafamda kur kur uyuyamadım nerden baksam konu saçma,eşimin art niyeti olmasa da mide bulandırıcı..varsa da bilemiyorum ondan çok soğudum..

Bu konu benı sarstı :duduk:
Heleee helle benım kocam elalemin kızıyla araba bakcak he :kızgın:
Bide bu benım sonradan kafama dank etcek he :kızgın:

Bu konu benı sarstı :duduk:
Heleee helle benım kocam elalemin kızıyla araba bakcak he :kızgın:
Bide bu benım sonradan kafama dank etcek he :kızgın:
Evet noldu bana bilmiyorum niye böyle bir şeye müsade ettim bunun bende cevabı yok
Aptallaştım heralde

Benim de saf anlarım cok olur. Ama esiniz orada iyi bir ne münasebet kelimesini hak etmiş sonrasında da evde bilimum başının etini yeme yi.

Kızınıza sordunuz mu peki neler yaptınız bakalim falan diye ii:rolleyes:

Yanınızdaki kadın ben olsam, eşinizle olan bu muhabbetinizden sonra "oldu o zaman, hadi size iyi günleeer," diyerek ortamdan topuklardım. Sonuçta o kadın da siz varsınız diye peşinize takılmış. Ne alaka eşinizle gidip gezmeleri filan? Abes.

Yanınızdaki kadın ben olsam, eşinizle olan bu muhabbetinizden sonra "oldu o zaman, hadi size iyi günleeer," diyerek ortamdan topuklardım. Sonuçta o kadın da siz varsınız diye peşinize takılmış. Ne alaka eşinizle gidip gezmeleri filan? Abes.
Kadın da zaten kendisine araba bakicakmis ve konu sahibi de senin için de problem olmaz di mi diyip arabadan inmiş...o aşamada ayıp olmasın diye bile gitmiştir ama afallamistir da ...

Kadının ne niyette olduğundan emin miyiz ki?

Hadi beni eve bırakın demesi neyse de, sizinle araba bakmaya geleyim demesi ve sonra bu olay olunca ben de ineyim o zaman ya da uzmanhnm boşver temizliği şimdi, beni bırakıp nereye gidiyorsun dememesi çok çok saçma....

Konu sahibi tanışmadıklarını iddia ediyor ama bence bu işte bir bit yeniği var. Eşinin saçma açıklaması, arkadaşının da konu sahibinin inmesinden hiç rahatsız olmamasın bunu gösteriyor bence.

Eşimle konuştuk,evet kızın gelmek istemesi çok saçma diyor,zaman kaybı olmasın diye öyle dedim sen temizlik yapıcam diyordun diyor,temizlik yapma düşüncem vardı daha önce konuşmuştuk
onlar tanışmıyorlar bir iki defa gördü benim 7 yıllık eski çalışma arkadaşım,iyi kızdır yani
Ama artık yüzüne bakamam,istemedikçe de kolay kolay denk gelmeyiz zaten,belki eğitimlerde o da çok nadir olur..
Eşimi parçalarcasına dövmek istiyorum hala bana kızın gelmek istemesisaçmaydı ne işi var yanımızda duyor

Kusura bakmayın ama burada tek suçlu eşiniz. Resmen sizi başlığınızda da dediğiniz gibi diskalifiye etmiş.
Kız arkadaşınızla tanışmıyormuş, onun için ilk gördüklerinde kız arkadaşınızın eşinize salça olması ihtimali yok. Ayrıca birlikte plan yaptıkları ihtimalide sıfır. Muhtemelen kız da zor durumda kalmış olmalı.
Öyleyse eşinizin aklından neler geçmiş bilmek lazım. Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Kaldı ki, eşiniz suçu kıza atarak sizin dikkatinizi dağıtmaya çalışıyor bence.
Ayrıca çocuğunuzun ağzından laf alabilirsiniz.

Eski konularinizin bazilarinda kiziniz bazilarinda oglunuz oldugu yaziyor, tek cocugum var demissiniz ayrica.
Desifre olmamak icin mi degistiriyorsunuz cinsiyetini merak ettim?

Kadın da zaten kendisine araba bakicakmis ve konu sahibi de senin için de problem olmaz di mi diyip arabadan inmiş...o aşamada ayıp olmasın diye bile gitmiştir ama afallamistir da ...
Evet işte, kadın arkadaşına güvenmiş, onlarla gitmiş ama arkadaş temizlik yapmaya gidiyorum diyerek kadını hiç samimiyeti olmayan bir adamla baş başa bırakmış. İnsan huzursuz hisseder ya.
Kadının ne niyette olduğundan emin miyiz ki?

Hadi beni eve bırakın demesi neyse de, sizinle araba bakmaya geleyim demesi ve sonra bu olay olunca ben de ineyim o zaman ya da uzmanhnm boşver temizliği şimdi, beni bırakıp nereye gidiyorsun dememesi çok çok saçma....

Konu sahibi tanışmadıklarını iddia ediyor ama bence bu işte bir bit yeniği var. Eşinin saçma açıklaması, arkadaşının da konu sahibinin inmesinden hiç rahatsız olmamasın bunu gösteriyor bence.
Ay ben o kadar çetrefilli düşünemiyorum ya. Kadınla konu sahibinin eşinin tanışıyor olabileceğini, bir bit yeniği olabileceğini hiç düşünmedim. Bir de arabada çocuk var. Yani en azından o varken bir işler çeviremezler. Kadının arabadan inmemesi de tuhaf ama diğer yandan ayıp olmasın diye kalmış olabilir.

aşırı saçma.. Ne demek sen in canım temizlik yapıcaktın. Temizlik yapılmasa hayat mı aksıyor.

Kesinlikle inmemeliydiniz . Ne münasebet ya. Çok garipsedim eşinizi.

Acaba kız da gelmekten vazgeçer diye düşünerek sen in istersen mi dedi eşiniz? Her durumda hoş değil de ben eşinizin art niyetli olduğunu, kadınla başbaşa kalmak istediğini falan düşünmedim.

Acaba kız da gelmekten vazgeçer diye düşünerek sen in istersen mi dedi eşiniz? Her durumda hoş değil de ben eşinizin art niyetli olduğunu, kadınla başbaşa kalmak istediğini falan düşünmedim.
Ben de öyle düşünmüyorum kaldı ki arkadaşım da düzgün bir kızdır
Ben eşimin her durumda beni harcamasına ve bu olayda da yok saymasına kızdım, tabiki güvenim de sarsıldı ne düşüneceğimi bilemiyorum da

kadınların bu temizlik hevesine akıl erdiremiyorum.

o kadın arkadaşınız gelmese bile araba bakmak varken temizlik yapmanın amacı nedir?

ben titiz bi insanım ama temizlik kaçmıyor. ömrümü temizliğe adamama kararı verdim kendimce tüm kadınlar da öyle yapmalı bence.

ayrıca kadının bi suçu varmış gibi gelmedi bana. benle birlikteyken gelmek istemiş diye düşünürdüm. ama eşiniz araba alacağım diye hava atıp ego tatmin etmek istemiş tek başına bi kadına belli ki. çok çirkin. tipik erkek.

Back