- 3 Kasım 2011
- 1.349
- 3.130
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu medeniyetlik değil zaten kusura bakma konu sahibiBen maalesef bu kadar medeni bir insan değilim.
Şu cümle bir bana mı saçma geldi?ben kızı bırakır dönüşte araba bakmaya gideriz die düşünmüştüm kız da gelicem diyince çok zaman kaybı olmasın tekrar bu tarafe git gel sen de temizlik yapmak istiyordun böyle bir şey teklif ettim sana dedi..
Bu medeniyetlik değil zaten kusura bakma konu sahibi![]()
Şu cümle bir bana mı saçma geldi?
Kızın gelmesi ile zaman kaybı ne alaka anlamadım!
Kızı bırakmıyorsunuz. Bırakmayı düşümüyorsunuz ama kız da geleceğim deyince zaman kaybı olmasın tekrar o tarafa git gel yapmamak için sizi diskalifiye etmiş.
Biri bana açıklama mı saçma yoksa ben mi aptalım anlatsın. Ne alaka? Çocuğu aldınız. Araba bakmaya gideceksiniz bir daha bir yere git gel yapmayacaksınız ki?
Bizim kızımız açıklamadan tatmin olmuş mu olmuş bence çok seyetmemek lazım.Şu cümle bir bana mı saçma geldi?
Kızın gelmesi ile zaman kaybı ne alaka anlamadım!
Kızı bırakmıyorsunuz. Bırakmayı düşümüyorsunuz ama kız da geleceğim deyince zaman kaybı olmasın tekrar o tarafa git gel yapmamak için sizi diskalifiye etmiş.
Biri bana açıklama mı saçma yoksa ben mi aptalım anlatsın. Ne alaka? Çocuğu aldınız. Araba bakmaya gideceksiniz bir daha bir yere git gel yapmayacaksınız ki?
Aşağıda yazdığımı okuyun ne olur. Onca yıldır kitap okurum, bilim kurgu/fantastik kurgu yazıyorum ama şu en son alıntıladığım şeyi algılayamadım. Ben mi yanlış okuyorum?
Bizim kızımız açıklamadan tatmin olmuş mu olmuş bence çok seyetmemek lazım.
Ben de diyorum ki mantık hatası var. Kadını ha araba bakmaya gitmeden önce bırakmışlar ha dönüşte. Bir fark yok. Zaman kaybı ise aynı zaman kaybı.Adam demek istiyor ki; araba bakmaya geldiğin zaman arkadaşıni sonrasında geri evine bırakacağımız için bizim kendi evimize gitmemiz geç olacak. Sen de temizlik yapmak istediğin için sana zor olmasın ( hem araba bakmaya, hem kızı tekrar evine götürüp eve dönmeye vakit gidecek ) diye öyle söyledim diyor.
Olaya yorumum : kız arkadaşınızın davranışını beğenmedim en çok. Sizin inmenize o karşı çıkmalı , sen de gel canım demeliydi. Eşiniz de düşüncesizlik etmis. Siz de dalginliga gelmişsiniz.