• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diskalifiye edildim

Benim esim arkadasimin yaninda bana sen in temizlik yap dese hem asagilanmis hissederim kendimi ve yaptigini da hic iyi niyetli bulmam.kusura bakmayin konuyu pek anlamasam da esiniz terbiyesizlik yapmis.benim bundan anladigim kadinla yalniz kalmak istedigi.

Cok geçmis olsun diyeceğim zira olay büyük. Ama ben arkadaşınızın hareketini de garip buldum. Araba bakacak olabilirsin ama aile kendi halinde bir düzende plan yapmış nasıl bir düşüncesizlik ki ortada bitiyorsun. Eşin de acaba ( en iyi haliyle bakmaya çabalıyorum ) o kadar mı saf haline denk geldi, bir kere uygun değil eşi bırakıp, başka bir kadınla araba bakmaya gitmek... insan arabaya bakarken kiminle fikir alış verişinde bulunacak? Burada aslında önemli olan, eşin normalde tavirları, bu tarz durumlara yaklaşımı nasıl?
Konuştuğunuzda sizi anlayıp bir daha böyle bir şeye kalkışmayacağına inanıyorum. Evinizden huzur eksik olmasın.

İki kişinin de dalginligina gelmis bir olay. O an sizi rahatsız etmediyse demek ki rahatsız olacak bir konu değil. Bence evde kendinizi doldurmuşsunuz

ben kızı bırakır dönüşte araba bakmaya gideriz die düşünmüştüm kız da gelicem diyince çok zaman kaybı olmasın tekrar bu tarafe git gel sen de temizlik yapmak istiyordun böyle bir şey teklif ettim sana dedi..
Şu cümle bir bana mı saçma geldi?

Kızın gelmesi ile zaman kaybı ne alaka anlamadım!

Kızı bırakmıyorsunuz. Bırakmayı düşümüyorsunuz ama kız da geleceğim deyince zaman kaybı olmasın tekrar o tarafa git gel yapmamak için sizi diskalifiye etmiş.

Biri bana açıklama mı saçma yoksa ben mi aptalım anlatsın. Ne alaka? Çocuğu aldınız. Araba bakmaya gideceksiniz bir daha bir yere git gel yapmayacaksınız ki?

Bu medeniyetlik değil zaten kusura bakma konu sahibi :işsiz:

Aşağıda yazdığımı okuyun ne olur. Onca yıldır kitap okurum, bilim kurgu/fantastik kurgu yazıyorum ama şu en son alıntıladığım şeyi algılayamadım. Ben mi yanlış okuyorum?

Kızı bırakmıyorsunuz. Bırakmayı düşümüyorsunuz ama kız da geleceğim deyince zaman kaybı olmasın tekrar o tarafa git gel yapmamak için sizi diskalifiye etmiş.

Biri bana açıklama mı saçma yoksa ben mi aptalım anlatsın. Ne alaka? Çocuğu aldınız. Araba bakmaya gideceksiniz bir daha bir yere git gel yapmayacaksınız ki?

Adam harbi dangalak ya. Hayır çocuk sizin arkadaş sizin. Onlar araba bakan çekirdek aile profilinde.
Bari adam gibi sor, canım sen gelmek ister misin, yoksa evde işin var mı diye...o da tuhaf gerçi de. Sen in nedir?
Çalışan bi bayansiniz. Niye ev işi bitek size bakıyor? Hem kaçıyor mu ev işi ?

Bizim kızımız açıklamadan tatmin olmuş mu olmuş bence çok seyetmemek lazım.

Aşağıda yazdığımı okuyun ne olur. Onca yıldır kitap okurum, bilim kurgu/fantastik kurgu yazıyorum ama şu en son alıntıladığım şeyi algılayamadım. Ben mi yanlış okuyorum?

Adam demek istiyor ki; araba bakmaya geldiğin zaman arkadaşıni sonrasında geri evine bırakacağımız için bizim kendi evimize gitmemiz geç olacak. Sen de temizlik yapmak istediğin için sana zor olmasın ( hem araba bakmaya, hem kızı tekrar evine götürüp eve dönmeye vakit gidecek ) diye öyle söyledim diyor.

Olaya yorumum : kız arkadaşınızın davranışını beğenmedim en çok. Sizin inmenize o karşı çıkmalı , sen de gel canım demeliydi. Eşiniz de düşüncesizlik etmis. Siz de dalginliga gelmişsiniz.

Bizim kızımız açıklamadan tatmin olmuş mu olmuş bence çok seyetmemek lazım.

Ya saçmalık değil mi kadını başta bırakacaklarmış, sonra birlikte gitmeye karar vermişler. Kadını da dönüşte bırakacaklar bu durumda.

Çok fazla kitap okuyorum ve aynı zamanda da yazıyorum. Yani okurken de yazarken de mantıksal hatalara dikkat ederim. Mantıksal hatayı gördüğüm gibi anlarım. Taktım bir an ben mi yanlış anlıyorum diye.

Adam demek istiyor ki; araba bakmaya geldiğin zaman arkadaşıni sonrasında geri evine bırakacağımız için bizim kendi evimize gitmemiz geç olacak. Sen de temizlik yapmak istediğin için sana zor olmasın ( hem araba bakmaya, hem kızı tekrar evine götürüp eve dönmeye vakit gidecek ) diye öyle söyledim diyor.

Olaya yorumum : kız arkadaşınızın davranışını beğenmedim en çok. Sizin inmenize o karşı çıkmalı , sen de gel canım demeliydi. Eşiniz de düşüncesizlik etmis. Siz de dalginliga gelmişsiniz.
Ben de diyorum ki mantık hatası var. Kadını ha araba bakmaya gitmeden önce bırakmışlar ha dönüşte. Bir fark yok. Zaman kaybı ise aynı zaman kaybı.

Back