- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
-
- Konu Sahibi GonulSenligim
valla bilmiyorum ki. okumuştum işte bi yerde. ben de senin gibi düşünüyorum . ama meraklıyım gelinlikçide sorarım merakımı gideririm
hayırlısı olsun bakalım. darısı başıma :)
noldu kız niye dövüyon ki benianaaaaa
Yeni görüyom sayfanı ondannoldu kız niye dövüyon ki beni
zati yeni açtım sayılır canımcımYeni görüyom sayfanı ondan
hayırlısı olsun takibimdesin
Ayy kuzum 52' yi görmüşsün süpersin ya Maşallah :)) kız sen bu gidişle 45 kilo bir gelin olursun rahat şekerim :)Güncel kilo = 52,8
oyyy ağzından bal damlıyor ya inşallah inşallah :) :) bakalım güzel gitmeye başladı duraklama döneminden sonra devam eder inşallah. senin topiği de gelemedim 3 gündür spor yapmadım çünkü yüzüm yoktu gelmeyeAyy kuzum 52' yi görmüşsün süpersin ya Maşallah :)) kız sen bu gidişle 45 kilo bir gelin olursun rahat şekerim :)
oyyy ağzından bal damlıyor ya inşallah inşallah :) :) bakalım güzel gitmeye başladı duraklama döneminden sonra devam eder inşallah. senin topiği de gelemedim 3 gündür spor yapmadım çünkü yüzüm yoktu gelmeyeama bugün sporumu güzelce yapacağım ve gururla gelip yazacağım günün en sportmen kızı olmak ümidiyle
başladın mı canım jill e :)jillian kalp biz
başladın mı canım jill e :)
bugün ben de yapıcam jill + pilatesimi özledim :)
jill beni de yormuyor. gerçi level 2 de yoruluyorum biraz. level 1 yormuyordu. o yüzden ek pilates ve başka bölgesel hareket ekliyorum zenginleştiriyorum sporumu. aynen sıkılaşma ve bölgesel şekillenme de lazım şu saatten sonra. senin vücut tipin elma mı ? ben daha basen ağırlık çalışıyorum armut tipiyim.yok daha baslamadım. haftasonu kayınvalidemlerde kaldım. dünde sabah 12 saatlik yoldan gelip direk işe gittim yani hem uykusuz hem yorgundum. bu akşam başlıcam inş.
umarım faydası olur. ben jill de cok yorulmuyorum ama ekstra hareketler daha eklicem. kilo verme değilde bel inceltme çalışcam artık... kilo zaten gidiyo bi şekilde...
jill beni de yormuyor. gerçi level 2 de yoruluyorum biraz. level 1 yormuyordu. o yüzden ek pilates ve başka bölgesel hareket ekliyorum zenginleştiriyorum sporumu. aynen sıkılaşma ve bölgesel şekillenme de lazım şu saatten sonra. senin vücut tipin elma mı ? ben daha basen ağırlık çalışıyorum armut tipiyim.
hımm benim de var göbek simitler falan. kendi sayfanda arada karnın için yaptığın şeyleri yaz da . ben de takip ediyorum ya bişiler öğrenirim yaparım ben de :)Benim göbek cok ön planda. Ama genelde kilo alınca komple alıyorum. göbek gidince de her yerim gidiyo orantılı veriyorum yani.
oyyy sbeden'im gelmiş hoş gelmiş topiğimesuper istikrarlı gördüm seni canim düğün geldi catti diye demi