- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
-
- Konu Sahibi GonulSenligim
JİLLİAN 30 DAYS SHRED | LEVEL 2 | PİLATES | EKSTRA |
---|---|---|---|
1.GÜN | + | + | - |
2.GÜN | + | + | - |
3.GÜN | + | + | 250 İP ATLAMA |
4.GÜN | + | + | 300 ip atlama |
5.GÜN | + | + | 350 ip atlama |
6.GÜN | + | + | 300 ip atlama |
DİNLENME | dinlenme | dinlenme | 300 ip atlama |
7.GÜN | + | + | 350 ip atlama |
8.GÜN | |||
9.GÜN | |||
10.GÜN |
merhabaMerhabalarr..bende minyon bi bayanim.yas 33..60 kiloyla basladim bende.hedef..54..52 olsam super olurr..hele helede 50 olsam daha super olurr:)) iki cocuk annesi olunca cok cok zayif olmak zor oluyo tabiki.buraz kilo kaliyo cocuklardan.ama denemeye deger:))gecen yaz..53 olabildim en son.8 kilo vermistim.yine olsam yeter..hepimize kolay gelsin disi anka..
teşekkür ederim cicimKonunu yeni gördüm şekerim:) gözüme çarptı aa dedim :) çok iyi düşünmüşsün bebeğim hayırlı olsun hadi bakalım :)
Diyet ve sporunla örnek olacağından eminim bebeğim :) yakında Max' a geçeceksin inş bide süper.. Aa canım sana hep sorucam unutuyorum; 30 dk pilates yapıyorum yazıyorsun ya hızlı pilates mi o başka bişi mi? Hızlı platesse etkili oldu mu sende ??teşekkür ederim cicimiyi olacak inşallah
internetimde bağlantı sorunu yaşadım canım ondan geç yazıyorum . kusura bakma. pilates normal ebru şallı pilatesi yapıyorum kuzum. diğer türlerine bunları bitirdikten sonra başlıcam. herpsini bi anda çorba yapmak istemedim. çabuk sıkılıyorum sonra. senin tavsiyenle hızlı pilatesi indirdim videosu var elimde. yaptıkça yazıcam sana daDiyet ve sporunla örnek olacağından eminim bebeğim :) yakında Max' a geçeceksin inş bide süper.. Aa canım sana hep sorucam unutuyorum; 30 dk pilates yapıyorum yazıyorsun ya hızlı pilates mi o başka bişi mi? Hızlı platesse etkili oldu mu sende ??
Geç yazman sorun değil bebeğim ya sen ne kadar ince düşünceli bi kızsın Maşallah tatlım ya, burcun ne ayy senin ? Kız sen süper bi eş olacaksın bence nişanlın çok şanslı, bunu ona söyle :) gerçekden öyle bence :)internetimde bağlantı sorunu yaşadım canım ondan geç yazıyorum . kusura bakma. pilates normal ebru şallı pilatesi yapıyorum kuzum. diğer türlerine bunları bitirdikten sonra başlıcam. herpsini bi anda çorba yapmak istemedim. çabuk sıkılıyorum sonra. senin tavsiyenle hızlı pilatesi indirdim videosu var elimde. yaptıkça yazıcam sana da
ayyy teşekkür ederim ,kesinlikle söyleyeceğim bunu ,zaten kıymetimi biliyor Allah razı olsun ama yine de duysun bilsin :)Geç yazman sorun değil bebeğim ya sen ne kadar ince düşünceli bi kızsın Maşallah tatlım ya, burcun ne ayy senin ? Kız sen süper bi eş olacaksın bence nişanlın çok şanslı, bunu ona söyle :) gerçekden öyle bence :)
Evet hepsini birarada yapmak iyi olmaz çok iyi düşünmüşsün şekerciim :)
ayyy teşekkür ederim ,kesinlikle söyleyeceğim bunu ,zaten kıymetimi biliyor Allah razı olsun ama yine de duysun bilsin :)
canımcım ben başak burcuyum. ama daha çok yükselenimin özellklerini taşıyorum o da akrep. başağın takıntılı olma durumunu almışım ama
ayyy teşekkür ederim canım benim. seni gördüğüme sevindim :) evet yaklaştı çok şükür .Canim hayırlı olsun günlüğün düğün tarihinde yaklaşmış emin adımlarla ilerliyorsun maşallah peri kızı gibi olacaksın gelinliginle inşallah
ayyy teşekkür ederim canım benim. seni gördüğüme sevindim :) evet yaklaştı çok şükür .
inşallah bu sefer baya azmettim karşılığını almak ümidiyle
Ayy kuzum benim inşallah ömrünüzün sonuna kadar birbirinizin kıymetini bilirsiniz tatlım benim .. Öyle olunca mutluluk daim oluyor bebeğim ..ayyy teşekkür ederim ,kesinlikle söyleyeceğim bunu ,zaten kıymetimi biliyor Allah razı olsun ama yine de duysun bilsin :)
canımcım ben başak burcuyum. ama daha çok yükselenimin özellklerini taşıyorum o da akrep. başağın takıntılı olma durumunu almışım ama