Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Niyetim korkutmak degildi☺. Benim ortadan 1tane cekim yapildi sadece ve 20lik dislerin bir tanesi cektirdim daha sonradan sorun olnasin diye. Senin kac ay yada yil oldu? Seffaf braket mi?

benim 3.5 ay oldu tellerim takılalı önce üste taktılar 2 haftadır da alta da takıldı alt ve üst ön kesici dişlerimde braket yok,onlarda zamanla eklenecekmiş, şeffaf braket metal tel benimki.değişim yok gibi geliyordu ama özellikle bu ay değişim oldu dişlerimde,bu hızla giderse 1.5 yılda biter die düşünüyom,bir de doktorum saolsun yetişkin hastalarda tedaviyi en kısa sürede bitirmeye niyetleniyorlar,normalde 6 ay sonra takılacaktı alt dişlerime onu bile hemen bu ay taktılar inşlh 2 yılı geçmez diyorum :)

Daha 1 ay bile olmadı ama sabredemiyorum. Hemen değişiklik farketmek istiyorum. Morale ihtiyacım varr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Köpek dişlerim öndeydi yanındakilerde hafif geriyediydi ön iki dişim güZeldi

Köpek dişlerin aşağıya inmesi zaman alıyor

Ünv 1 deydim mezun olduğum yaz çıktı

Bir de beyaz olanlardan taktırmıştım onların kuvveti daha az olduğu için uzun sürüyormuş

Şu an yine dümdüz tabi ama beni tatmin etmiyor abimle aynı zaman başlamıştık maş. İnci gibi oldu o da 27 yaşındaydı başladığında yaşla çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum bu yüzden

Ya yaşla alakalı olması bi yana. 30 yaşındayım. Kendimi kasıyorum konuşurken. Kendimi zaten bi çok konuda geç kalmış hissediyorum. Geçen sene tak demişti dr um. Biriyle tanıştım o sıra. O yüzden taktırmadım. Devam da etmedik. O zaman taktırsaydım 1 yıl geçmişti. Baktım ki. Hayatımda değişiklik olup olmayacağı belli değil. Artık ertelemicem birileri için dedim ve taktırdım. Tellerle kendimi çirkin bety gibi hissediyorum:)))))

Bu arada kendini hiç kasma gülerken ağZını kapatmaya çalışma inan ki çok çirkin görünüyor ve daha çok dikkat çekiyorsun

Rahat bırak samimi gerçek gülücükler gönder gülüşünün güzellği telleri gölgede bırakır

Tel taktırmadan önce de açıktan hiç gülmezdim ki ben. Çünkü dişlerim çok bozuk. Sadece telin verdiği bi rahatsızlık değil. Ama inşallah bu kadar sıkıntının sonunda güzel bir sonuç alırım

Daha 1 ay bile olmadı ama sabredemiyorum. Hemen değişiklik farketmek istiyorum. Morale ihtiyacım varr

1 aydan sonra kabuuleniyorsun merak etme,ve genelde ilk bir ay bir değişim görmezsin,2.ay yavaştan başlıyor değişiklik,yalnız değilsin bizim de yaşımız yüksek, ama sonunu düşün...

1 aydan sonra kabuuleniyorsun merak etme,ve genelde ilk bir ay bir değişim görmezsin,2.ay yavaştan başlıyor değişiklik,yalnız değilsin bizim de yaşımız yüksek, ama sonunu düşün...

Canım ne kadar oldu taktıralı. Bi de yaş kaç:)))). Bana yakın yaşlar gördükçe rahatlıyorum. Yalnız değilim diyorum. Ama sağolun ya. Yine de bayağı moral oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…