angel korkutma beni :)) bende 28 oldum yani, ama dediğin doğru dişlerin düzeldiğini gördükçe tellerimi sevmeye başladım ama 2 yıla uzarsa ve hatta geçerse sanırım nefret edebilirim
dişlerimde düzelmeler var artık seviniyorum sonunda daha da güzel olacak inşlh :) bu kadar pahalı bir tedavi olmasaydı dahaönceden başlamayı planlardım ama malesef belli bir yaştan sonra devlet karşılamayınca çok pahalı oluyor neyse ki sonunda yaptırdım senin ne kadar var daha bitmesine ? çekimlerin çok mu yapıldı? benim üstten 2 çekim yapıldı onun dışında boşluğum hiç yok
Merhabalar alt üst dişlerim çok çapraşıktı Üst çenemde çok dardı Üst ağız boşluğunda 8 ay aparat takılı kaldı çenemi genişletmek için ... Üst dişlerim düzeltildikten sonra 7. ayımda alt dişlere tel takıldı ben çekimsiz olduğuy için bu doktoru seçmiştim .Gittiğim diğer doktorlar 3 sağlam dişimin çekilmesi gerektiğini söylemişti..Alt çenemde de yıllar öncesinde çekim yapılmış başka bir diş boşluğum vardı .. 8 ayda o boşluk kapandı .. ve haziranda 38 yaşıma giriyorum ve haziran ayında teller tamamen çıkacak .. toplam tedavi süren 1.5 yıl sürmüş olacak..Tel tedavi süresi hastanın diş yapısıyla da çok alakalı ben pek yaşa bağlamıyorum ...