Sizin tedavi ne kadardır sürüyor problem neydi? Tellerimi cok seviyorum ama morale de ihtiyacım var😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim 3 ay bitti, benim problemim bayağı fazlaydı, çenem dar,dişlerde çapraz kapanış var yer yer, çapraşıklık falan var, bakalım üstten çekimli bir tedavi oldu,benim tek endişem dişler arasında boşlk kalıp kalmayacağı... sanki çekilen yerler alan olarak fazla dişlerimin arasında boşluk kalır die düşünüyorum inşlh öyle olmaz,doktora söylediğimde olmaz dedi ama bilemiyorum.tel insana sabırlı olmayı öğretiyo gerçekten.
Canım senin tedavi toplam ne kadar sürecekmiş. Benim de 12 gün falan oldu taktıralı. Bendede derin örtülü kapanış var önce o açılacak. Sonra da aralar kapatılacak. 1.5 yıl sürer dedi hekimim. Üstte bir dişime alttaki ile baskı yapınca oynadığını hissediyorum. Sizde de böyle bir şey oldu mu
benim 3 ay bitti, benim problemim bayağı fazlaydı, çenem dar,dişlerde çapraz kapanış var yer yer, çapraşıklık falan var, bakalım üstten çekimli bir tedavi oldu,benim tek endişem dişler arasında boşlk kalıp kalmayacağı... sanki çekilen yerler alan olarak fazla dişlerimin arasında boşluk kalır die düşünüyorum inşlh öyle olmaz,doktora söylediğimde olmaz dedi ama bilemiyorum.tel insana sabırlı olmayı öğretiyo gerçekten.
benim tedavime 2 yıl denmişti ama 1.5 yıl da olabilir duruma göre değişecek sanırım,1 ay erken bile bitmesi beni sevindirecek :) benim de oluyor oynama gibi ama iyi bişi,dişlerin hareket edeceğini gösteriyor, baskı oluyor ilk zamanlar, her randevüden sonraki 3-4 gün zor geçiyor, ama insan alışıyo,yine de 4 gözle bekliyorum teli çıkaracağım günü,bu paylaşım alanı süper olmuş,insana moral veriyor,paylaşımda bulunan herkese kendi adıma tşkr ederim.
Hiç merak etme çekilmiş olan diş diğerine yapışıyor kaydırma ile benim al çenemde 6 sene önce çekim yapılmış bir dişim vardı gecen sene Temmuz da alt çeneme tel takıldı şu an bir iki milim kaldı tamamen kapanmasına ... Zaten bir iki aya kadarda inşallah bitecek tedaqvim ..
Sizin tedavi ne kadardır sürüyor problem neydi? Tellerimi cok seviyorum ama morale de ihtiyacım var😁
banada 1,5sene demisti. Ama halla telliyim 2sene 4aybenim tedavime 2 yıl denmişti ama 1.5 yıl da olabilir duruma göre değişecek sanırım,1 ay erken bile bitmesi beni sevindirecek :) benim de oluyor oynama gibi ama iyi bişi,dişlerin hareket edeceğini gösteriyor, baskı oluyor ilk zamanlar, her randevüden sonraki 3-4 gün zor geçiyor, ama insan alışıyo,yine de 4 gözle bekliyorum teli çıkaracağım günü,bu paylaşım alanı süper olmuş,insana moral veriyor,paylaşımda bulunan herkese kendi adıma tşkr ederim.
banada 1,5sene demisti. Ama halla telliyim 2sene 4ay
Yaaa. O kadar bekleyemem ben ya. İnşallah o kadar uzamaz. 30 yaşındayım ben ya((
Bende 29um. sonucu dusunerek ve duzeldigini gordukce ben sorun etmedim acikcasi. Belli bi yastan sonra yavas kayiyor disler. Bosluklar yoksa daha kisa surer. Ama bosluklar cok zamn aliyor. Bosluk aralik varmi sizde?
banada 1,5sene demisti. Ama halla telliyim 2sene 4ay
Niyetim korkutmak degildi☺. Benim ortadan 1tane cekim yapildi sadece ve 20lik dislerin bir tanesi cektirdim daha sonradan sorun olnasin diye. Senin kac ay yada yil oldu? Seffaf braket mi?angel korkutma beni :)) bende 28 oldum yani, ama dediğin doğru dişlerin düzeldiğini gördükçe tellerimi sevmeye başladım ama 2 yıla uzarsa ve hatta geçerse sanırım nefret edebilirim
dişlerimde düzelmeler var artık seviniyorum sonunda daha da güzel olacak inşlh :) bu kadar pahalı bir tedavi olmasaydı dahaönceden başlamayı planlardım ama malesef belli bir yaştan sonra devlet karşılamayınca çok pahalı oluyor neyse ki sonunda yaptırdım senin ne kadar var daha bitmesine ? çekimlerin çok mu yapıldı? benim üstten 2 çekim yapıldı onun dışında boşluğum hiç yok
angel korkutma beni :)) bende 28 oldum yani, ama dediğin doğru dişlerin düzeldiğini gördükçe tellerimi sevmeye başladım ama 2 yıla uzarsa ve hatta geçerse sanırım nefret edebilirim
dişlerimde düzelmeler var artık seviniyorum sonunda daha da güzel olacak inşlh :) bu kadar pahalı bir tedavi olmasaydı dahaönceden başlamayı planlardım ama malesef belli bir yaştan sonra devlet karşılamayınca çok pahalı oluyor neyse ki sonunda yaptırdım senin ne kadar var daha bitmesine ? çekimlerin çok mu yapıldı? benim üstten 2 çekim yapıldı onun dışında boşluğum hiç yok
Merhabalar alt üst dişlerim çok çapraşıktı Üst çenemde çok dardı Üst ağız boşluğunda 8 ay aparat takılı kaldı çenemi genişletmek için ... Üst dişlerim düzeltildikten sonra 7. ayımda alt dişlere tel takıldı ben çekimsiz olduğuy için bu doktoru seçmiştim .Gittiğim diğer doktorlar 3 sağlam dişimin çekilmesi gerektiğini söylemişti..Alt çenemde de yıllar öncesinde çekim yapılmış başka bir diş boşluğum vardı .. 8 ayda o boşluk kapandı .. ve haziranda 38 yaşıma giriyorum ve haziran ayında teller tamamen çıkacak .. toplam tedavi süren 1.5 yıl sürmüş olacak..Tel tedavi süresi hastanın diş yapısıyla da çok alakalı ben pek yaşa bağlamıyorum ...
angel korkutma beni :)) bende 28 oldum yani, ama dediğin doğru dişlerin düzeldiğini gördükçe tellerimi sevmeye başladım ama 2 yıla uzarsa ve hatta geçerse sanırım nefret edebilirim
Merhabalar alt üst dişlerim çok çapraşıktı Üst çenemde çok dardı Üst ağız boşluğunda 8 ay aparat takılı kaldı çenemi genişletmek için ... Üst dişlerim düzeltildikten sonra 7. ayımda alt dişlere tel takıldı ben çekimsiz olduğuy için bu doktoru seçmiştim .Gittiğim diğer doktorlar 3 sağlam dişimin çekilmesi gerektiğini söylemişti..Alt çenemde de yıllar öncesinde çekim yapılmış başka bir diş boşluğum vardı .. 8 ayda o boşluk kapandı .. ve haziranda 38 yaşıma giriyorum ve haziran ayında teller tamamen çıkacak .. toplam tedavi süren 1.5 yıl sürmüş olacak..Tel tedavi süresi hastanın diş yapısıyla da çok alakalı ben pek yaşa bağlamıyorum ...
dr unuz kimdir acaba memnunsunuz anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?