• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

dr unuz kimdir acaba memnunsunuz anladığım kadarıyla

Ben Ankaradayım Tunalıda Dentapol Diş kliniğinde yaptırıyorum Doktorum Hacettepe Üniv. Hocalarından ..tesadüfen buldum bu kliniği ve gittiğim 5 doktordan 4 tanesi 3 sağlam diş çekmek istemişti .Doktorum çekimsiz tedavi yapacağını söylediği için bunda karar kılmıştım. tellerde çıkacak inşallah hazirana metal braket kullanıyorum.

Son düzenleme:
9 sene önce ortodontik tedavi gördüm dişlerim inci gibi oldu ama zamanla tekrar yamulmaya başladı.özellikle son günlerde bariz olarak görebiliyorum bunu.benzer şeyler yaşayanlar var mı tekrar mı tel kullanmam gerekecek :(

9 sene önce ortodontik tedavi gördüm dişlerim inci gibi oldu ama zamanla tekrar yamulmaya başladı.özellikle son günlerde bariz olarak görebiliyorum bunu.benzer şeyler yaşayanlar var mı tekrar mı tel kullanmam gerekecek :(

Aaa gercektenmi? Yas kac? Tel tedavisinden sonra pekistirme tedavisi uygulanmadi mi? Uzuldum simdi bizde bukadar cefa cekiyoruz sonra bozulacaksa ne anlami var ki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaa gercektenmi? Yas kac? Tel tedavisinden sonra pekistirme tedavisi uygulanmadi mi? Uzuldum simdi bizde bukadar cefa cekiyoruz sonra bozulacaksa ne anlami var ki?

14 15 yaşımdayken tedavi görmüştüm.sonrasında şeffaf bir plak vermişti onu kullandım söylediği süre kadar.şu an 25 yaşındayım ve çok rahatsızım bu durumdan.şu an tekrar bu tedavinin masraflarını da karşılayamam.yarın normal bir dişçiye göstericem bakalım belki bir öneride bulunur ya da başka birşeyden kaynaklanıyordur.

14 15 yaşımdayken tedavi görmüştüm.sonrasında şeffaf bir plak vermişti onu kullandım söylediği süre kadar.şu an 25 yaşındayım ve çok rahatsızım bu durumdan.şu an tekrar bu tedavinin masraflarını da karşılayamam.yarın normal bir dişçiye göstericem bakalım belki bir öneride bulunur ya da başka birşeyden kaynaklanıyordur.

Ya kötüymüş bu. Zaten sıkıntılı bi süreç. Neden kaynaklanıyo acaba ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seffaf plaki kac sene kullandinki? Benimde altlarim cikti tembellikten bazi gunler takmiyorum :S.korktum simdi… peki dislerin arkasina tel takilmadimi?

Doktorun hala duruyormu yerinde? Bi git bence.rahatsizligini soyle. Ne onerecek bakalim.belki yine seffaf plak kullanirsin.

Seffaf plaki kac sene kullandinki? Benimde altlarim cikti tembellikten bazi gunler takmiyorum :S.korktum simdi… peki dislerin arkasina tel takilmadimi?[/QUOT

Birkaç ay kullandım diye hatırlıyorum öyle sene falan değil.o zamanlar çok takıktım sene deseydi kullanırdım.tamam dedi başka bir şey demedi son gittiğimde.aynı doktora da gidemiyorum orada yaşamadığım için :(

Teldaslarim nerelerdesini nasil gidiyor :))

Teldaslarim nerelerdesini nasil gidiyor :))

Ya kızlar dişlerimi söküp atasım var bi kaç gündür. Adetim yaklaştı. Bundan mı bu hassasiyet. Sizde oldu mu. Bi de yara oldu ilk defa geçmekde bilmiyo. :(((

Ya kızlar dişlerimi söküp atasım var bi kaç gündür. Adetim yaklaştı. Bundan mı bu hassasiyet. Sizde oldu mu. Bi de yara oldu ilk defa geçmekde bilmiyo. :(((

Benimde oluyordu arasira sokup arasim geliyodu, ama artik agzimda oldugunu hissetmiyorum bile :) . Yara icinde krem al muhakak her zamn lazim olacak tel oldugu surece. Yoksa telin yarana sürttükce daha da büyicek aciyacak. Krem almazsan gecmez bnden soylemesi

Iyi harikaaa bugun doktoruma gittim, 3haftaya ustlerde cikacak ins :D

Canım inşallah bizim de mutlulukla bu cümleleri kuracağımız zamanlar yakındır. Senin adına mutlu oldum. Hayırlı olsun şimdiden. Nasıl güzel oldu mu peki sonuç

Benimde oluyordu arasira sokup arasim geliyodu, ama artik agzimda oldugunu hissetmiyorum bile :) . Yara icinde krem al muhakak her zamn lazim olacak tel oldugu surece. Yoksa telin yarana sürttükce daha da büyicek aciyacak. Krem almazsan gecmez bnden soylemesi

Kullanıyorum canım. Daha alt dişe takılmadı bile. Ona rağmen üstün teli alt dudağı yara yaptı:)))

Canım inşallah bizim de mutlulukla bu cümleleri kuracağımız zamanlar yakındır. Senin adına mutlu oldum. Hayırlı olsun şimdiden. Nasıl güzel oldu mu peki sonuç

Tesekkur ederim canm :) . benm hosuma gidiyor evet :))

Kullanıyorum canım. Daha alt dişe takılmadı bile. Ona rağmen üstün teli alt dudağı yara yaptı:)))

Onu nasil becerdiysen :)) .altlarinda takilir en kisa zamnda ins…

Telli olanlara bir tavsiye. Her ay fotografinizi cekin. Duzeldigini gorunce inanilmaz moral oluyor :))

Back