kızlar randevularda ağrı varmı?
Her randevu ardindan o gece sızı oluyor.Doktorun ellerinin hikmetindemi tel yeni degistigindenmi 1 2gunde muhtesem degisiklik ve hassaslik oluyo.Her ayki randevumu sabirsizlikla bekliyorum ben Valla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar randevularda ağrı varmı?
İyi aksaamlaar.Allah dis tellerinde imtihanini kolay eylesinneyse kızlar yine gelicem ama şimdi çıkmam lazım iyi akşamlar:)
İnsllah bende memnun kalanlardan olurum:)benim dis bozukluklari fazlaca Murat Beyde ilk gorustugum doktordu ne olduysa aklimi ondan alamadim yani sadece ona guvendim:) bide taksit ile yardimci oldu arkadasimda memnundu basladik oyle bakalim.Aydan hanimin klinigi nerde acabaBenin arkadasim murat selekte tedavi gormustu.memnun kaldi.ben aydan hanimi tercih ettim.her doktorun tedavi sekli degisiyor heralde. Birde agiz cene yapisi vs onemli.
İyi aksaamlaar.Allah dis tellerinde imtihanini kolay eylesin
İnsllah bende memnun kalanlardan olurum:)benim dis bozukluklari fazlaca Murat Beyde ilk gorustugum doktordu ne olduysa aklimi ondan alamadim yani sadece ona guvendim:) bide taksit ile yardimci oldu arkadasimda memnundu basladik oyle bakalim.Aydan hanimin klinigi nerde acaba
Insallah canim . Aydan hanimin klinigi hemen fomara kervansarayin arasinda kaliyor.. ucret ne sizin? Bizimde taksitli odeme ister kredibkarti ister nakit farketmiyor her muayenede odeme yapiliyor.
Ayni sekilde Murat Beydede oyle :) o zaman kliniklerde yakinmis benim 5.000tl :O sizin nasil pekii
4100 seffaf alt ust
Senin altlara ne zaman takilacak braketler tel? Cunku ben 30 ocakta ustlere taktirdim. 24 subat alt teller. Mart sonu aydan hanima kontrol var. Ev odevlerini vericem dedi.sanirim lastik takicam hemen.valla herseye raziyim yeterki cabucak ilerleme olsun ve bitsin tedavim..bu arada 15 gunde bile on disimde degisim oldu. Arkadan hafif tel uzamaya basladi. Braketleri takan doktor bey her ay uzadikca o teli gelip kestireceksin bizde dedi.
Her randevu ardindan o gece sızı oluyor.Doktorun ellerinin hikmetindemi tel yeni degistigindenmi 1 2gunde muhtesem degisiklik ve hassaslik oluyo.Her ayki randevumu sabirsizlikla bekliyorum ben Valla :)
Benimde alt üst şeffaf.Bide bende pazarlik yetenegi hic yoktur bi bakim herkes nasil indirim yaptiriyo:) neyse bakalim basladik bir yola senin ne kadar surecekmis tedavin ?
iyi geceler :) benim daha altlar ne zaman olacak belli değil diş çekimi de olacak hem büyük ihtimalle, inşallah çabuk sonuç alırız ,
biz hic pazarlik yapmadik aydan hanimin fiyatlari sabit. Metal 3800 seffaf 4100 :)))
tedavi 1.5 2 sene surecekmis.
Benimde altlarda dis cekimi olacakmisnama once tel takilacak ilerleyen zamanda dis cekilecekmis. Herdey biryanada ben dis cektirmeyi his sevmiyorum.ustlerden cektirirken fenalasmistim.2 gun kendime gelemedim.
11 kasımda üst dişlerime tel takildi .27 ocakta alt dislerime tel takildi ,tedavim 1,5 yıl sürecekmiş .....alt dislerime tel takildiginda tamam dedim bittim ben. Ama 1 haftada alistim cok sukur ', ilk zamanlar gunler hic gecmiyor gibi geliyordu ,simdi randevuma 10 gün kalmış cabucak geldi sanki :)
Bu tadevi bana sabırlı olmayida ögretti. Bu arada. !!!!!!
Sadece sakaryalı benmiyim arkadaşlar ,randevularımda muayenehanede gördügüm bayanlarin hic biri burayı takip etmiyormu yani ?
bugün ikinci randevuma gittim. ve bugün biraz daha kalın bi tel taktı, ağrın olucak dedi. benim üst köpek dişlerim diğerlerinden yukardaydı onlarda braket vardı ama tel geçmiyodu bugün onlarıda tele dahil etti çok mutluyum ağrısı umrumda değil. çünkü bi an önce onların inmesini istiyorum 1,5 ayda gözle görülür düzelmeler var. çok güzel olacağına artık daha çok inanmaya başladım
siz nerede tedavi görüyorsunuz? ya benim üstten 2 dişim çekildi,yorumları okuyorum aralıklı dişler deniyor,nasıl aralık kalıyor,onların kapanması gerekmiyor mu? 2yıl sürecek tedavim, bu kadar işkence sonrası aralıklı diş istemiyorummmm, doktoruma sordum öyle birşeyin olmayacağını söyledi ama çok endişeliyim
ankara da adsmde başladım tedavime
benimde 4 diş çekimli 2 üstten 2 alttan çekim oldu. dişlerimiz arasında aralık kalmayacak merak etme, sanırım aralık diye bahsedilen çekimlerden ayrı arkalarda diş eksikliği olan arkadaşlardır. çünkü bizim çekimlerimiz diğer dişlerin çenemize sığması ve yerleşmesi için yapıldı. bütün düzelmeler tamamlanınca aralıkların kalmaması için lastik v.s kullandırılacak. hiç endişen olmasın
ben tedavi süresinin normal olarak devam etmesi için metal telleri tercih ettim 1.5 yıl sürecek tedavim. şeffaf telde 7-8 ay bi uzama olacağını söyledi doktorum bende vazgeçtim, olabildiğinin en kısası makbul benim için yaklaşık 4000 e mal olacak canım. senin?