• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Dayanamadim minik minik cips yedim :))) ama ne kadar korkmusumki gece tellerim braketlerim kopmus diye ruya gordum.

kızlar teller takıldıktan sonra ki ilk randevu nasıl, ağrı oluyor mu, ben ilk takılırken sadece çok gerginlik hissetmiştim

Ilk gunler catlama kuruma aftlar cok oluyor dis fircaladikca nemlendirici suruyorum ben. Agzinda bikac gune kapanir merak etme :))) ilk haftadan sonra lisiyor unutuyorsun bile.banada soylerlerdi inanmazdim.bazen telim oldugunu unutuyorum.beninkiler seffaf senin nasil

canım benimkiler de şeffaf, teşekkür ederim moral için:) belli olmuyor çok yakın olmadıkça, ay artık görüntüsü önemli değil benim için, şu dönemi atlatayım, bi de dişlerimin düzeldiğini göreyim daha çok gülücem tellerimle :)) zaten benim ön iki dişim tavşan çok aşırı çıkık değil ama seviyorum onları sadece yamuklar işte, düzelince daha güzel olurlar inşallah:)

Ben 24 subatta gidicem altlara tel takilacak. Sonraki heralde mart sonu olacak. Insallah karsilasiriz birgun... bende niluferde karamanda oturuyorum :))

aa çok yakınsın ben de nilüfer ihsaniye esentepe tuna caddesi, bulvara yakınım, inşallah karşılaşırız hadi bakalım bindik bir trene hayırlısı olsun, kendim ettim kendim buldum:))

aa çok yakınsın ben de nilüfer ihsaniye esentepe tuna caddesi, bulvara yakınım, inşallah karşılaşırız hadi bakalım bindik bir trene hayırlısı olsun, kendim ettim kendim buldum:))

Allah allah valla cok yakiniz. O tarafta kayinvalidem oturuyor.sık sık giderim. Insallah tanisiriz.bende bazen jeske taktirmasamiydim diyirum sonra hemen yok yok zaman gececek ve dislerim cok guzel olacak diyorum.cevren destek verince daha kolay.bana herkes destek oluyor moral veriyor.

umarım senin dediğin gibi olur arkadaşım:) senin kaç ay olmuştu, tam üstlere alıştım derken altlar olucak umarım çok ağrılı geçmez e olursa da atla deve değil ya ağrı kesicilere hucümmm (inşallah çok ihtiyaç olmaz ağrı kesicinin diş hareketini engellediğini duymuştum acaba sadece dedikodumudur:))

Ben 6.ayima girdim.Ustler tam olarak duzelmeden altlara gecilmeyecek sanirsam.Aslinda agriyada alisiyor insan yahu :)Bu ay lastik tedavisine basladik herkes diyoduki telde neymis lastigin verdigi agri yaninda diye.Lastik takinca farkettim gercekten oyleymis kuvvetli cekis gücü var:)Ama alismisim agriya heralde hic agrı kesici almadan gecirdim o süreci :)

Aydan hanım öyle bişiy demedi bana sadece diş çekimi olucak yuvarlak bi gülüş için dedi, nasıl bir ağzım varsa artık:)) peki sana?

Ben cok dr gezdim. Hepsi kapanis sorunu oldugunu soyledi cenede sorun varmis yani. Ustten iki dis cekildi. Altlarada tel takilacak bi sure sonra altlardanda cekim olacakmis. Yuvarlak gulus falan anlatti iste hepsini. Bakalim neler gelcek basimiza.cekilen dislerin boslugu kapansa guzel olacak :)))))

Ben 6.ayima girdim.Ustler tam olarak duzelmeden altlara gecilmeyecek sanirsam.Aslinda agriyada alisiyor insan yahu :)Bu ay lastik tedavisine basladik herkes diyoduki telde neymis lastigin verdigi agri yaninda diye.Lastik takinca farkettim gercekten oyleymis kuvvetli cekis gücü var:)Ama alismisim agriya heralde hic agrı kesici almadan gecirdim o süreci :)

Aaaa korktum ben simdi lastikten. Ama lastikle daha cabuk duzelme oluyormus sanirim. Lastikle yemek yeniyormu.hic cikarmiyormuyuz.poofff neler gorcez yarebbim.

Canim sende kapanis sorunu yada cene problemi varmi? Lastik kullancakmisin.

Biraz lafa atlamis gibi oldum kusuruma bakmayin ama :) sadece kapanis sorunlarinda lastik tedavisi olmuyor.Dis cekimlerinde bosluk kapanmasi icinde lastik tedavisi uygulaniyor.Cunku bana o yuzden uygulandida :)

sen olayı aşmışsın arkadaşım:) darısı başımıza, lastik çok ağrıtır falan diyolar ama kişiye göre de değişiyor, ben ne zaman lastiklenicem acaba..:)

Biraz lafa atlamis gibi oldum kusuruma bakmayin ama :) sadece kapanis sorunlarinda lastik tedavisi olmuyor.Dis cekimlerinde bosluk kapanmasi icinde lastik tedavisi uygulaniyor.Cunku bana o yuzden uygulandida :)

Ni demek istedigin gibi atla lafa :)) bilgilenmek guzel... sonucta takacaz o lastigi kacis yookkk...peki gercekten o bosluklar ne kadar zamanda kapaniyor yaaa

Aaaa korktum ben simdi lastikten. Ama lastikle daha cabuk duzelme oluyormus sanirim. Lastikle yemek yeniyormu.hic cikarmiyormuyuz.poofff neler gorcez yarebbim.

Evet evet dislerinin daha hizli hareket ettigini gorup mutlu olunca o agriyi bastiriyosun merak etme:) benim lastigim cikmayan cinslerden doktorum cekilen disimin boslugunu kapatmak icin kullaniyor.Yemek rahat yiyorsun hic bi engeli yok hatta bugun cips yerken biraz korktum hassas koparmi acaba diye ama bisi olmadi:) denendi goruldu gayet saglammis

sen olayı aşmışsın arkadaşım:) darısı başımıza, lastik çok ağrıtır falan diyolar ama kişiye göre de değişiyor, ben ne zaman lastiklenicem acaba..:)

Senin altlara ne zaman takilacak braketler tel? Cunku ben 30 ocakta ustlere taktirdim. 24 subat alt teller. Mart sonu aydan hanima kontrol var. Ev odevlerini vericem dedi.sanirim lastik takicam hemen.valla herseye raziyim yeterki cabucak ilerleme olsun ve bitsin tedavim..bu arada 15 gunde bile on disimde degisim oldu. Arkadan hafif tel uzamaya basladi. Braketleri takan doktor bey her ay uzadikca o teli gelip kestireceksin bizde dedi.

Evet evet dislerinin daha hizli hareket ettigini gorup mutlu olunca o agriyi bastiriyosun merak etme:) benim lastigim cikmayan cinslerden doktorum cekilen disimin boslugunu kapatmak icin kullaniyor.Yemek rahat yiyorsun hic bi engeli yok hatta bugun cips yerken biraz korktum hassas koparmi acaba diye ama bisi olmadi:) denendi goruldu gayet saglammis

Cesitleri varmis lastiklerinde duymustum.bakalim bize nasil lastik takilacak. Goruntu nasil peki.gozukuyormu konusurken falan

Ni demek istedigin gibi atla lafa :)) bilgilenmek guzel... sonucta takacaz o lastigi kacis yookkk...peki gercekten o bosluklar ne kadar zamanda kapaniyor yaaa
Herkese gore bide tedaviye farklilik arzediyor duydumki bazilarinin 1 2 ayda kapanmis şokum şaştı :) benim 5.ayim bitince anca kapanmasi icin tedaviye basladik ilk 5ay napti doktur bilmem :D

Herkese gore bide tedaviye farklilik arzediyor duydumki bazilarinin 1 2 ayda kapanmis şokum şaştı :) benim 5.ayim bitince anca kapanmasi icin tedaviye basladik ilk 5ay napti doktur bilmem :D

Benin arkadasim murat selekte tedavi gormustu.memnun kaldi.ben aydan hanimi tercih ettim.her doktorun tedavi sekli degisiyor heralde. Birde agiz cene yapisi vs onemli.

neyse kızlar yine gelicem ama şimdi çıkmam lazım iyi akşamlar:)

Iyi aksamlar canim...yine gel sohbet ettikce moral buluyor insan :)

Back