- 7 Haziran 2011
- 759
- 9
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çene problemim varmış. Ağzımı kapattığımda alt dişler biraz daha geride duruyor. Doktor normalde bu çene ameliyatıyla düzelir ama ben tavsiye etmiyorum o ameliyatı, dişlerin yerini değiştirerek kamufle edeceğiz dedi. Hayır diş çekimi olmadı hiç. Siz bilgilisiniz sanki :)
Evet :)) benimde cene problemi var. 15 gunb oldu ust dislere tel takilali. 15 gun sonrada altlara takilacak. Benin ustten 2 dis cekildi. Zaten ust on dislerdede one cikiklik vardi. Daha 15 gun oldu ama sanki yillardir telli geziyorum sanki coookkk sikildim yaaaa...zaman su gibi aksin istiyorum.yemek yemekten sogudum.
merhaba, ben de diş teli takan yetişkin hastaların arasına dahil oldum
daha 1 ay oldu üstten çekimli bir tedavi, 2 dişim çekildi, ve teller inanılmaz zor geliyor bana,2 yıl sürecekmiş tedavim:44:
günler geçmiyor, gün sayamıyorum ama ay saymaya başladım,kaldı 23
umarım uzamaz da kısalır tedavimm...
Hosgeldin aramiza
Yetiskin demissinde yas kac ?
Ben 32 bakalim benim kadar yetiskinmisin ?
Burada paylasim yapan arkadaslar yaslarini ve tel tedavi surelerini yazarlarsa beraber safak sayabiliriz ne dersiniz ?
Hosgeldin aramiza
Yetiskin demissinde yas kac ?
Ben 32 bakalim benim kadar yetiskinmisin ?
Burada paylasim yapan arkadaslar yaslarini ve tel tedavi surelerini yazarlarsa beraber safak sayabiliriz ne dersiniz ?
Merhaba,benim yaşım da 28 :)
sizin ne kadar kalacak teller,tedavi süreniz ne kkadar? ben çocukken tedaviyi yarım bırakmıştım keşke bırakmasaydım diyenlerdenim, Allah sabır versin artık ama zormuş,zaman geçmiyor ((
yalnız değilsiniz kızlar benim yaş da 26 ve iki sene sürecek tedaviim herkese sabır diliyorum
Yumusak gidalarda olsa isirmak sakincali demi (( pizza bile minik minik lokmalarlami yenir? Cips cerez falanda yasaklar arasinda demi? Hepte sevilen seyler yahu
Yumusak gidalarda olsa isirmak sakincali demi (( pizza bile minik minik lokmalarlami yenir? Cips cerez falanda yasaklar arasinda demi? Hepte sevilen seyler yahu
merhaba teldaşlarım:) ben de aranıza yeni katıldım 13 şubat itibariyle, üst dişlerimde iki çekimden sonra tellerim nihayet takıldı, takılana kadar çok heyecanlıydım ama dün akşam itibariyle dişlerimin sızım sızım sızlamasıyla çile bülbülüm oldum resmen, dudaklarımı da birleştiremiyorum botoks yaptırdım sanki ayrıca dişlerimin alt dişlerime çarpmaması için intizam gösteriyorum::))şimdiden yemek yemekten soğudum ya...bugün azcık rahatlamak için parol aldım sanki iyi geldi, günler çabuk geçer inşallah, tellerimi sevmek istiyorum daha altlar var...bu arada ben de yetişkin teldaşlardanım yaşım 31 ve Bursalıyım Aydan hanıma gidiyorum :) hepinize bol sağlıklı gülüşler şimdiden
Doruk-Nisa ben de Aydan Vatansever'e gidiyorum, karşılaşırız belki, benim önümüzdeki randevum 13 mart öğleden sonra gidicem, bende de ikizler var 6 yaşında anaokuluna gidiyorlar öğlenciler o yüzden, ne tarafta evin ben nilüferdeyim..
kızlar bugün pek ağrım olmadı ama dişlerimi hala değdiremiyorum birbirine ve hala ağzım açık:))dudaklarım çok kuruyor çatladı resmen, nivea dudak koruyucu kullanıyorum ama pek bişe yaramıyor, varmı tavsiyesi olan
ilk gunlerde bende ayni seyi hissettim cekilirmi bu agrilar ya omrum boyunca bozuk dislerle dolasayim daha iyi diyordum.Benimde ustten iki disim cekildi alta daha takilmadi.O kadar komiktimki agzim yarim acik dolasiyodum kardesimle gitmistik hala der ilk gunler nasil kapatamiyordun agzini diye:) normal sonucta agzina aliskin olmadigin bir cismi sabitliyorlar ama insan cok cabuk alisiyor yokmus gibi gelecek yakin zamanda :) Yemekte sıkıntı olmayacak hatta ilk aylarda verdigin kilolari gerisingeri aliyosun:) Bende bursada yaptiriyorum ama doktorum Murat Selek :)