selam kızlar diş telinin bir türü daha varmış dişlerin arkasından tel takılıyo böylece önden gözükmüyor bi bilgisi olan var mı bundan?
Kızlaarr alt çene en arka dişimdeki braketim yemek yerken çıktı, kırılmadı. Sanırım yapıştırmayla ilgili bi sebepten dolayı. Pazartesi günü randevum var sizce doktorumu arayım mı yoksa randevuyumu bekleyim
Eki Görüntüle 969879
5. ayıma giriş yaptım bu diş telleriyle.Ve teller porselen olunca oldukça bakım istiyor hemen sararmaya yüz tutabilir gibi duruyorlar..Oyüzden işte yanımdan ayırmadığım işkence aletlerim:)
Eki Görüntüle 969879
5. ayıma giriş yaptım bu diş telleriyle.Ve teller porselen olunca oldukça bakım istiyor hemen sararmaya yüz tutabilir gibi duruyorlar..Oyüzden işte yanımdan ayırmadığım işkence aletlerim:)
Kızlar bende geçenlerde 5. muayenemi oldum bayağı bir çarpışık olan üst dişlerim tamamen düzeldi doktorum bu muayenede hiç dokunmadı artık üst dişlere :) alt dişlerimde de az bi sorun var benim tahminim onlarında tamamen düzelmesi en fazla 4 ay sürer ama doktor bana 2 2,5 yıl arası sürer tedavin demişti :/ neyi bekleyeceğim ben 2,5 yıl?üst çenem alta göre biraz önde benim acaba bundan dolayı mı uzun sürer?
Cene probleminiz varmiydi? Ve dis cekimi olmusmuydu?
Eki Görüntüle 969879
Hepsi tanidik geldi fakat agiz bakim suyunun yanindaki stick gibi sey ne arkadasim taniyamadim ?
Benim dis fircam ve arayuz fircalarimdan :)
ortodontik fırça,arayüz fırçası,gargara,diş ipi,dudak balmı tamam.diğerleri nedir?
:) oldukca faydasini gordum ilk zamanlarda bile disimi fircalarken sifir acı vardi tesekkurler oral-b :)
Dudak koruyucusu:) dudaklarim oldukca fazla kurumaya basladi tel takilali.O yuzden yanimdan ayirirsam vay halime:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?