- 16 Temmuz 2013
- 596
- 232
- 73
Agiz icinde olusan yaralar icin neler yapabiliriz? Kac gunde gecer? Mum koydum ama agzim ne zaman alisacak.
ılık su-tuz gargarası yapılabilir, yaralar bikaç güne en fazla bir haftaya geçer, bir hafta içinde alışırsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agiz icinde olusan yaralar icin neler yapabiliriz? Kac gunde gecer? Mum koydum ama agzim ne zaman alisacak.
ılık su-tuz gargarası yapılabilir, yaralar bikaç güne en fazla bir haftaya geçer, bir hafta içinde alışırsınız.
Tesekkurler...birde hani cigneyememe durumu oluyorya.dislerde hassasiyet var.cignerken agri bu tedavi bitene kadar boylemi olacak?
bende dis teli kullaniyorum 11. Aydayim islem simdilik devam ediyor bir kac aya cikar tellerim sormak sitediginiz soru olursa burdayim
Saol canim degisim 3 ayda kendini gosteriyo benim dislerim carpikti onler altlar hafiften ust ustteydi birde kopek disim baska bir disin altindan cikmisti ve disimi baya one itti zamanla gulunce cok belli oluyordu buda rahatsiz ediyordu beni 2 ustten 2 alttan dis cekildi simetrik olsun diye ve kopek disimi cektigi disin yerine aldi ve o disim tam 8 ayda anca yerine geldi baya zorladi doktoru ama benimde ihmalimden kaynaklandi randevularimi aksattim biraz buda gec iglesmesine sebep oldu neyse suan 11 aydayim o disim olmasi gereken yerde diger dislerim aralandi carpiklik yok oldu sadece 2 disim var yerine gelmesi gereken ondan sonra islem biticek insallah zor bir surec degil tellerimle butun oldum ciktiginda bosluk yasiyorum cok alistim onlara :)Masallah baya yol almissiniz hatta sona yaklasmissiniz.ne guzel.degisim hangi ayda basladi dislerinizde. Birde ne sorun vardi sizin dislerinizde? Dis cekimi olmusmuydu? Sanirim bunlar farkediyor
Agiz icindeki yaralar gecmedi henuz ama alistim sanki artik acimiyor. Bugun birazda olsa yemek yiyebildim. Cenemdeki agrida hafifledi. 3.gunde iyi yanii :)))
canim benim yaralar olucaktir benim hala oluyor disler oynadikca yer degistirdikce malesef yara yapiyor birde tellerin son bitis yerlerinde cok olur disler duzeldikce ordan tel cikiyo disa dogru ozellikle o cok batiyor kontrole gittikce doktor teli kisaltiyor ve rahatliyosun inan buna tabi ilk aylara gore simdi daha iyi cok nadir batma yasiyorum seninde oyle olucak basta zorluklari oluyor yemek yerken cok takiliyo dolaniyor dislerde agri olabiliyor bu cok normal ilk 2 hafta gecsin tellerine alisicaksin o zaman daha rahat olursun insallah
Kesinlikle zaman ve sabir isteyen bir is canim ilk asamalar zor olur daha tel takilmadi sanirim cnm ben takildi saniyordum ona gore yazdim:)Canim saol...insallah dedgin gibi olur sabirsizlikla dislerimin duzelmesini bekliyorum.benim ust dislerim biraz onde.kopek disinin hemen arkasindaki azilar cekildi ustten.daha alt dislerime baslanmadi zaten orda pek sorunda yok ama alt ve ust uyumu icin ordanda dis cekilecekmis tel falan takilacak iste.bende sabirsizlikla cekilen dislerin yeri dolsun diye bekliyorum :)) sabir gerekiyor gercekten. Ilk zamanlar zor valla.
Kesinlikle zaman ve sabir isteyen bir is canim ilk asamalar zor olur daha tel takilmadi sanirim cnm ben takildi saniyordum ona gore yazdim:)
merhabalarr.
benimde cikali 1 ay kadar oldu sorularinizi beklerim ^^
Ayyy ne guzeeelllllll....bol gulumsemeli gunler size :) darisida bizee..benim daha cookk yeni 3 gun oldu zaman hic gecmeyecek gibi sanki. Sizin tedavi nasil oldu ne kadar surdu? Hangi sehirdesiniz?
merhabalarr.
benimde cikali 1 ay kadar oldu sorularinizi beklerim ^^
coookk tesekkur ederimm :)
zaten agzim kulaklarimda hala hevesimi alabilmis degilim :)
ben istanbuldayim doktorum etilerde ama goztepeye geliyordu.tedaviye gelirsek benim ust damagim dardi.damaklık taktım 3 ay durdu sonra tel takıldı 1.5 senede tamamlandi.
valla zaman oyle cabuk geciyorki..sizin cokmu bozuk?kac yasindasiniz..
Merhabalar dişlerime tel takılalı iki hafta oldu. Şeffaf tel hakkında çabuk kırılıyo, tedaviyi uzatıyo ve sararıyo dedikleri için metal tel taktırdım. Ne kadar doğru duydum bilmiyorum şehir dışında öğrenci olduğumdan kırılınca hemen gidemeyeceğim için tedavi uzatmayı riske atmamak adına metali tercih ettim. Ama şu an aynalara bakamaz dışarı çıkamaz oldum bu teller psikolojimi bozdu çıkarttırmayı bile düşündüm. Şeffaf tele geçiş oluyor mu sonradan? ödeme nasıl olur sizce ne yapmalıyım bana acil yardımcı olursanız çok sevinirimm
Arkadaşlar şeffaf teller çok belirgin oluyor mu gülünce ve konuşunca??