Canım benim köpek dişlerimde üstten gelmiş durumdaydı.Hatta senle aynı dr.gidiyorduk sanırım daha öncede yazışmıştık.Şimdi elimde ayna inceliyorum köpek dişimi ve yazıyorum:)Tamamen yerleşmiş olan soldaki dişim yankesicimle aynı hizada ama üstten geldiği için kökü diğer dişlerimden yukarıda.yani diğer dişlerimin etleri aynı hizadayken onunki daha yukarıda.mevcut boşluğa yerleşmiş durumda.diğer yerleşmeyen sağ köpek dişim gibi bombeli durmuyor.anlatabildimmi bilemiyorum ama anlamadığın bişey varsa yine sor lütfen.
arkadaşım çok saol yardım etmeye çalıştığın için, şimdi ben köpek dişimle yan kesici dişlerimi kıyaslayamıyorum çünkü onlar da geride ama alt köpek dişimin altıyla ön dişimin altı aynı hizada, hatta kapattığımda köpek dişimin daha inicek yeri yok gibi, ama gel gelelim gülünce falan daha yukarıdaymış gibi gözüküo. anlamadım gitti belki yan kesiciler geride olduğu için öyle duruo ya da köpek dişimin üstünde braket old. için yukarıda gibi duruo bilmyrm artık. bu arada senin dişlerin nasıl gidio ilerleme var mı , ben bi tane daha bilinen bir doktora gittim hemen hemen aynı şeyleri söyledi bizim doktorla ve doktorumu değiştirmeye gerek olmadığını söyyledi ve o da köpek dişlerimin yukarıda olmadığını söylemişti. tek farkı o geride olan yan kesicileri 1 seansta yerine getirebilcegini söyledi yeni gittiğim doktor, mevcut doktorsa hala yoğunluğu onlar üzerine vermedi, nie düzeltmio anlamıorum, hala alt köpek dişimi boşluğa doğru kaydırmaya çalışıo, adam bütün enerjisini o dişe verio halbuki bir üst dişleri debi yandan götürse düz dişlerle tedaviye devam etmek benim için hem daha güzel hem daha rahat olucak. bi yandan da kafam rahat olucak. o dişim yavaş yavaş kaysın...