Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Benim doktorum Cem Baykan, çene konusunda çok iddialı olduğu için onu tercih etim. 4 aylık hastalarının filmlerini gösterdi bana, sakıp sabancı çenesinden neredeyse düzelme aşamasına gelmiş 4 ayda. Benim yaşım 31 olduğu için öyle senelerce tellerle gezmek istemiyorum, o yüzden diğer doktorların neredeyse 2 katı ücret ödeyerek Cem Bey'e tedavi oluyorum. Ankara ortodontide Serhat Beyle ve Ufuk Hanımla da görüştüm. Onlar da yaklaşık 5500 tl fiyat ve 18 ay tedavi süresi öngördüler. Onları da beğenmiştim aslında fiyatları da daha makuldü ama böyle giderken pek ilgilenmediler ne onlar ne de çalışanları, kendi kendime çıktım gittim muayenehaneden, böyle şeylere takılmak da saçma ama işte hasta kendini değerli hissetmek istiyor. Doktor aynı zamanda iyi bir halkla ilişkilerci olmalı bence. İşte ankara ortodontiyi eleme sebebim buydu:) Bir de Enver Akın Özkan var, bu doktora sadece filmleri gönderdim e-postayla ve telefonda görüştüm. O da çok ilgili ve bilgili bir insan. Bir takım aksilikler oldu fiziki muayeneye gidemedim eğer gitmiş olsaydım Cem Beyle Akın Bey arasında ciddi tereddüt yaşardım. Akın Bey GATA'nın doktorlarından. Özel muayenehanesi var Ümitköyde.
Çene ameliyatı asla düşünmedim. Siz de düşünmeyin. Alt çenede sağ ve soldan küçük azı dişi çekilerek alt çene ileriliği mükemmel tedavi ediliyor. Bence siz Cem Baykan, Enver Akın Özkan , ankara ortodonti ve başka doktorlarla da görüşün. Zaten ortodontistlerde ilk muayene ücretsizdir genelde (Cem Bey ücretli 50 tl, tedaviye başlanırsa muayene ücretini iade ediyor) İçinize en çok sinen ve bütçenize uygun olanı tercih edin. Kolay gelsin şimdiden, doktor seçimi stresli bir süreç, İnşallah en iyi tedaviyi en kısa sürede yapacak doktoru bulursunuz