Kızlar benimde ön dişlerim bıraz uzun ve doktoruma soyledım tedavı bıttıkten sonra uclardan törpülicekmisnz diye?hayır dedi diş hassaslasıyo ve yemek yerken zaman zaman agrı verır dedi.siz böyle bir sorunla karsılastınızmı??
benim dişlerimde tel var..çıkarken çok acıtır mı acep? 5 ay filan daha kalcak ama merak ediyorum.takılırkenden daha çok mu acıyo?
benim dişlerimde çarpıklık filan yok ama üst çene dişlerim alt dişlerimden önde üst dişlerim biraz geri alınsa problem kalmıycak. bunun için tel taktırmak yeterli mi yoksa ameliyet yapılırmı?
benim dişlerimde çarpıklık filan yok ama üst çene dişlerim alt dişlerimden önde üst dişlerim biraz geri alınsa problem kalmıycak. bunun için tel taktırmak yeterli mi yoksa ameliyet yapılırmı?
Ben de diş teli taktırmıştım sadece 2 dişim için.
Kısa zaman içinde düzeldi. Çıkarıldı teller.
Sonra şeffaf kalıp taktım. Sadece yemek yerken çıkarıyordum.
Özellikle yatarken takmak çok önemliymiş.. Neyssee sonuca gelecek olursam dişlerim eski haline dönüyor maleseff.. senağlama
Bu problemi yaşayan çok insan varmış. 1 yıl sonra eski hallerine dönüyormuş dişler.
Moralimi bozuyor bu durum.
Böyle bir şeyi yaşayan var mı aranızda?
Mesajımı gören yok mu?
Gitmedim.
Ya ekşi sözlükte de hep yazılmış mesela boşuna taktırdım 1 yıl sonra eski haline döndü falan diye.
En iyisi doktora bi sormak ama o da 'demek ki doğru düzgün takmamışsın' der kesin.
Benim bir arkadaşıma damaklık değil de içten tel takmışlar damaklıkla uğraşmasın diye.
Sonradan öğrendim böyle bir şeyin olduğunu. Bilsem danışırdım doktoruma. O yöntem daha iyi.
Gitmedim.
Ya ekşi sözlükte de hep yazılmış mesela boşuna taktırdım 1 yıl sonra eski haline döndü falan diye.
En iyisi doktora bi sormak ama o da 'demek ki doğru düzgün takmamışsın' der kesin.
Benim bir arkadaşıma damaklık değil de içten tel takmışlar damaklıkla uğraşmasın diye.
Sonradan öğrendim böyle bir şeyin olduğunu. Bilsem danışırdım doktoruma. O yöntem daha iyi.
bana da o sabitleyici telden takılacak dbraketler çıkar çıkmaz... tabii o günleri görebilirsem sempatiksalakcinni
ama o tel ömür boyu kalacak; insanlara bu pek cazip gelmiyor olabilir... sen yine de diş hekimine bir danış istersen... peki senin teller çıkalı ne kadar zaman oldu ; hiç eğrilik oluşumu dikkatini çekti mi?
(( Ben geceleri hiç aksatmadım ama gündüzleri aksadığı oldu. (
Ooooff umarım daha da eski haline dönmez.
Arkadaşınınki tam anlamıyla eskisi gibi mi eğri şimdi yoksa biraz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?