- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
bana da o sabitleyici telden takılacak dbraketler çıkar çıkmaz... tabii o günleri görebilirsem sempatiksalakcinni
ama o tel ömür boyu kalacak; insanlara bu pek cazip gelmiyor olabilir... sen yine de diş hekimine bir danış istersen... peki senin teller çıkalı ne kadar zaman oldu ; hiç eğrilik oluşumu dikkatini çekti mi?
Mart ayında çıktı tellerim. 12 ay 6 ayı gündüz ve gece diğer 6 ayı da sadece gece olmak üzere o kalıbı kullandım. (
canım benimde neredeyse 1 ay olacak tellerim çıkalı ..doktorum banada şeffaf damaklıktan verdi ben hep çevremden ve burdan o damaklığın gece gündüz takıldığını sadece yemek yerken çıkarıldığını biliyodum ama doktorum sadece gece yatarken tak dedi şaşırdım gece gündüz takılmıyomu sadece gece takmak yeterli olurmu diye sordum sadece gece tak ama kesinlikle bir gün bile aksatma yeterli olur dedi 1 aya yakındır kullanıyorum şuana kadar bir bozulma olmadı bide herkesin damak yapısı dişlerinin önceki halleri falan farklı bence bu kişiye görede değişir sen yinede doktoruna git yada arayıp bi sor damaklığı taktığın halde bozulma başladıysa sana belki dişin arkasından sabitleyici tel falan takar ...
Çok ilginçç. Bana mutlaka gündüz de takmam gerektiğini söyledi. Geceleri asla aksatmadım zaten. O eskiye dönme olayını birkaç ay sonra farkettim hemen olmadı.
Haklısınız ben bir doktorumu arayayım daha da fena olmadan. (