damaklık en fazla 8-10 ay takılıyor,bıraktığında dişlerin eski haline dönmeye başlayabilir.ben o riski göze alamazdım..bunu önlemenin en garanti yolu sabitleyiciler..yerinde olsam kesinlikle sabitleyici taktırırdım..
kızlar tellerimin çıkmış hali merak eden arkadaşlar vardır diye ekleyeyim dedim çünkü bende telleri yeni çıkan arkadaşların resimlerini beklerdim hemen merak ederdim :))) rahat görebilesiniz diye ağzımı baya açtım :))
maaşallah çok güzel olmuş ya
darısı başımızaaa:teselli:
Hazan dişlerin çok güzel olmuş ,inci gibi dizilmişler.Ben şunu merak ediyorum ftğ dan anlayamadımüst dişlerinöne doğru çıkık mı oldu?
Benim de tel taktırmam gerekiyormuş,dişlerimde çarpıklık yok ,ama lazımmış işte.Çene darlığı var bende sadece altta iki dişim azcık çarpık.kaydirigubbakcemile3 8 ayda tamamdır dedi,ama güvenemiyorum dr a.Dr ların belirlediği süre gerçek mi?Yoksa tedavi uzuyor mu?:kedi:
Benim sadece 4 adet 20'lik dişim çekilecek.Onlar sanırım tedaviyi uzatmaz mantıken,dolması gereken bir yer yok çünkü.Ben telli dolaşma fikrini kabullensem adım atacağım ,ama nafile:))3 dr a gittim ,3'ü de 8 ay dedi,nedense güvenemedim ,gördüklerimin en az 1 yıl kaldı telleri çünkü.Önerilerin için teşekkürler.olumunekankayizsmile
kızlar tellerimin çıkmış hali merak eden arkadaşlar vardır diye ekleyeyim dedim çünkü bende telleri yeni çıkan arkadaşların resimlerini beklerdim hemen merak ederdim :))) rahat görebilesiniz diye ağzımı baya açtım :))
çok hoş görünüyorlar ... darısı başımıza...
çok istiyorum artık çıkmalarını... ayy dişçimin pembe gözlüklerini bi de ben takabilsem bilmiyorumkismile
küçük böcük sen dişlerini düzcede mi yaptırmıştın _?
çok GÜZEEEEEEEELLLLL olmuşlar valla benimde olsun böle hemen koyacam inşALLAH......
hazan dişlerin süper olmuş cnm darısı başımıza mutlu gülücükler diliyorum sana.. aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?