cnm bnde damaklık kullanıyorum doktorum bana tel takmadı ilk başta çok zor geldi ama zamanla alışıyosun ayrıca avantajları da var özel yerlere toplantılara flan giderken çıkarabiliyosun yemek yerken çıkartıp takmak sorun oluyo ama sonucuna değcek eminim biraz daha sabır bnde 10 ay flan takcam bunları eyvahedigeldismile
tatlım son bikaç aydır bende başladım takmaya lastik..önce küçükleri verdi alttan üste çapraz takıyodm.şimdi de biraz büyüğünü verdi sağ tarafa arkaya yatay takıyorum.evet ağzımı açmam problem oluyo ama çok faydalı.takmaya başladığımdan beri -ki işte konuşmam gerektiği için takamıyorum genelde ede takıyorum buna rağmen-çok farketti..alt çenem geride olduğu için ameliyat tavsiye etmişlerdi.yani şart değil ama olursa tam olur demişlerdi diğer bir doktorda..ama zor bi ameliyat..artık ona gerek kalmadı..ilk günler biraz sızlıyo ama alışıyosun..doktorunun verdiği ağrı kesici varsa dayanamadığında onu kullan..
kızlar ya bende tel taktırmak istiyorum ama fiyat olarak
ne kadara mal oluyor sadece üst dişler benim
Canım o lastikler sadece cene yuzunden mi takılıyor? benim en yakın arkadasımda telli onun cenesinde problem vardı o yuzden takıyor. Boş dişler icinde lastik takılıyor sanırım ben hic takmadıgım icin bilmiyorum bi bilgilendirir misiniz
ben doktoruma güvenmez oldum artık oyuzden takmak istemıyorum lastıklerıde:gitme:
bu dengesiz adamın gösterdiği şekılden şüphelıyım.herşeyi daha çok berbat etmesınden korkuyorum.
acemiperi cok güzel görünüyor dişlerin güle güle kullan :) Tellerin takıldığı ilk zamanlarındaki resminle teller çıktaktan sonraki halinin resimlerini koysayın aradaki farkı daha iyi görürdük cnm.
Arkadaşlar aranızda diş teli kullanan var mı? Üst dişleriminden bir tanesi ileri doğru çıkık..Özellikle fotoğraflarımda çok belli oluyo,halbuki çok dikkat çeken bişe değil ama beni rahatsız ediyo ve tel taktırmak istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz..
acemiperi ben niye göremiyorum resimleri:bbo:
bende 2 aydır tel takıyorum şimdilik sadece altta var pek bi şikatyetim yok sadece geç kaldım birazsenağlama
hayırlı oslun canım ya darısı başımıza..ay bende düzeldi diye seviniyom..az kaldı az :)
kızlar oohh be sonunda beklenen gün geldi yarın tellerimden kurtuluyorum gerçi onlarla kanki olmuştum ama yinede çıkmaları beni daha mutlu edecek :)) keşke iş telleri çıkarmakla bitse bide sonrası var bakalım sabitlemek için hangi tedaviyi uygulayacak damaklık mı verecek arkadar tel mi takacak merak ediyorum yarını sabırsızlıkla bekliyorum sizinle paylaşmak istedim .... umarım herkesin tedavisi biran önce biterde kurtulursunuz ...
canım senin ne düzeydeydi? var mı resmin..ben çektim ama net değilbide alttaki dişlerimden biri yamuk ama zamanla düzelir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?