Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar dişlerim şuanda böyle dün dişçideydim sağ taraf daha çok yükseldiği için ordaki kuvveti azaltıp sol taraftakini yükseltti.
dişlerimin eski halinin olduğu foto bulamadım ama tedavim bitince(1.5 yıl sonra:bbo:) ilk hali ve son hali olarak göstericemboshayallersmile

burda yan keser dişlerim çok hafif üstteydi onlar düzeldi

burda da asıl düzelmesini istediğim tel taktırmama sebep olan alt dişerim.

bu da vidayla bağlantı.bunu flaşla çektim belli olsun diye ama tuhaf oldu biraz:bbo:.

Son düzenleme:
uff ya bu doktor beni pek sallamıyor mu dersiniz (4. doktorum)
3. doktorum 3 haftada bir çağırıyordu kolay hareket ettiğinden dişlerim, bu doktor 6 haftada bir çağırıyor bir yeri yaparken öteki tarafa dokunkuyor ben uzman değilim ama bence bir yere işlem yapınca diğer tarafada yapabilir uff çok düşünüyorum tedavi uzuyor (

benımkıdee sınır oluyorumm.orta hattı duzeltmeye baslıcakk sureklı obur ay obur ay gelınce bıdakı ay dıyo artık bu sefer solıcem baslasın bıranonceeeeklava:

benımkıdee sınır oluyorumm.orta hattı duzeltmeye baslıcakk sureklı obur ay obur ay gelınce bıdakı ay dıyo artık bu sefer solıcem baslasın bıranonceeeeklava:

hahah benim 2. doktorumda öyleydi bu diş sığar mı çeksek mi tam 4 ayda karar vermeye çalıştı sonra kararsız kaldı ve yerine başkasını gelmişti 3. doktorumu özledim (

hahah benim 2. doktorumda öyleydi bu diş sığar mı çeksek mi tam 4 ayda karar vermeye çalıştı sonra kararsız kaldı ve yerine başkasını gelmişti 3. doktorumu özledim (

ne kadar cok doktor degıstırmıssın canım n ekdardır takıyosun

canım ya ben değiştirmiyorum hastanede tedavi görüyorum hastane yönetimiyle anlaşamadıklarındna doktorun değiştiği söyleniyor. 1 sene oldu benim, senin ne kadar oldu?

Canım doktorun değişmesi çok kötü her gelen doktorda süreyi uzatıyor ...bende 1 yıldır ortodonti tedavisi görüyorum .Bakalım sonuç nasıl olacak .zemuszemus

hepsi gerçekten böyle demek... ben de bir tek benimki ağırdan alıyor sanıyordum...
acaba biz mi çok sabırsısız...

Uzun bir aranın ardından yeni nick imle burada olmak güzel..
Dün muaynem vardı ve bu gün gerçekten ağrım var.4 numaralarım çekilip yer açılmıştı, dişlerim artık bayağı bir düzeldi öyle ki araları fazlasıyla açıldı şimdi gerçek yerlerine çekiyoruz dişleri
ayhh o teli germe işlemi çok korkunç birşey ağrı kesici içmeme rağmen resmen dişimin hızla ileri gittiğini hissettim.
Birde alt dişlerimede 15 haziranda braketlerim takılacakmış moralim çok bozuk herşeye yeni baştan başlıyor gibi, tüm o ağrılar acılar sünnet düğünü var sonra kendi nişanım gittikçe yaklaşıyor napıcam bu tellerle hiç bilmiyorum:gitme:

Arkadaşlar 5 ayda alt braketlerin takılması normal mi?
sizin üst ve alt tel takımı arasında kaç ay var cevaplarsanız sevinirim.

(Bu arada arkadaşlarıma moral olsun diye 4,5 ay boyunca dişlerimdeki değişim fotoğraflarını paylaşacağım çok yakında)

benim alt braketlerim 15-20 gün sonra takılmıştı. ilk doktorum iyiydi ama 2.si hiç birşey yapmadı 3. doktorum süper hızlı kaydırıyordu, 4. sü de hayal aleminde gibi 6 haftada bir çağırıyor bakıyor öyle bakalım hayırlısı...

DuyguygtTeşekkür ederim canım cevabın için bende tedavim hızlı ilerliyor diye sevinmişim meğer alt braketlerim belkide normale göre geç takılmış .
Valla çok zor bir işe kalkıştık arkadaşlar ve şafak sayar gibi resmen gün sayıyorum şu fotoğraf işini halledebilirsem yükleyeceğim iki resmimi şimdi..

Tellerim Şubat ayında takıldı yanlış hatırlamıyorsam ,Yaklaşık bir haftalık fotoğrafı

[/URL][/IMG]

Bu da1 Hazirana ait gelişme :) tabi bende 2 tane diş çekimi olduğu için yanlardaki boşluklar hala kapanmadı ama önden görünüşteki gelişme bence kayda değer ve bana işkence gibi gelen telleri sevimli ve çekilebilir kılan tek şey bu farklar oluyor..

[/URL][/IMG]

süper ya keşke benimde bu kadar olsa valla süper görünüyor bana göre:

canım o alt braketlerde duruma göre değişmiştir. bence güzel ve kısa zaman sürmüş moralini bozma çok güzle gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…