Tel taktırmayı çok istiyorum daha fazla zaman kaybetmeden düzelsin istiyrm ama bu durumda nasıl taktırabilirim ki hayatımın en güzel gününü tellerle nasıl geçirebilirim üstelik en çok gülümsemem gereken bi günde. Ya şimdi taktırıp düğünde çıkarttırıcam istanbulda yeniden taktırcam yada evlendikten sonra taktırcam.Aklına başka bişe gelen varsa sölesin lütfen arkadaşlar. Yada düğünü ertelicem ki bu hepsinden daha zor bi ihtimal
Düğünden sonra taktırman en karlı olan seçenek bence de... Acelen yok dişlerin için. Düğün fotografları yıllarca anımsanır, fotograflarda çarpık dişlerle mi görünmek istersin yoksa tellerle mi? Bu seçimi yaptıktan sonra karar vermen daha kolay olur bence.Tel taktırmayı çok istiyorum daha fazla zaman kaybetmeden düzelsin istiyrm ama bu durumda nasıl taktırabilirim ki hayatımın en güzel gününü tellerle nasıl geçirebilirim üstelik en çok gülümsemem gereken bi günde. Ya şimdi taktırıp düğünde çıkarttırıcam istanbulda yeniden taktırcam yada evlendikten sonra taktırcam.Aklına başka bişe gelen varsa sölesin lütfen arkadaşlar. Yada düğünü ertelicem ki bu hepsinden daha zor bi ihtimal
Bence bir kadının hayatındaki en guzel yıllar burnu ciceğinde yeni gelin olduğu zmnlardır.Ben şahsen evliliğimin ilk yıllarını telli geçirmek istemem herkes bakar yeni gelinlerin guzelliğine.
buarada tahmini düğün tarihinizi bilmiyorum ama bence nişandan hemen sonra başlayın istanbulda bir doktorla anlaşin.düğüne kadar gidip gelin istanbula düğün günü de cıkarsınlar tum braketleri bir paket braket parası fazla verirsiniz.100 dolar falan tutar.geçen yıl arkdaşim sormuştu ortodontistine mezuniyet için eğer masraflı gelmezse cıkartırız demişti.doktor benim yanımda soylemişti.ama birçok doktor braketlerin gerçek fıyatını saklıyor haberin olsun.
Bence bir kadının hayatındaki en guzel yıllar burnu ciceğinde yeni gelin olduğu zmnlardır.Ben şahsen evliliğimin ilk yıllarını telli geçirmek istemem herkes bakar yeni gelinlerin guzelliğine.
buarada tahmini düğün tarihinizi bilmiyorum ama bence nişandan hemen sonra başlayın istanbulda bir doktorla anlaşin.düğüne kadar gidip gelin istanbula düğün günü de cıkarsınlar tum braketleri bir paket braket parası fazla verirsiniz.100 dolar falan tutar.geçen yıl arkdaşim sormuştu ortodontistine mezuniyet için eğer masraflı gelmezse cıkartırız demişti.doktor benim yanımda soylemişti.ama birçok doktor braketlerin gerçek fıyatını saklıyor haberin olsun.
EN İYİSİ DOKTORA Bİ SORAYIM BEN BELKİ ÇIKARTIRIZ DER ÇIKARTMAM DERSE İŞİNE GELMEZ BELKİ ÇÜNKÜ DÜĞÜNÜM VAR DİE TAKTIRMICAMI DÜŞÜNÜR ONUN İÇİN ÇIKARTIR. NAPAYIM UMUTLU OLMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTE. BU ARADA TEMMUZ YADA AĞUSTOSTA NİŞANIM VAR 2011 EYLÜL EKİM GİBİ DE DÜĞÜNÜM OLCAK ALLAH NASİP EDERSE. ÖLE Bİ DURUMDAYIM Kİ KIZLAR DÜĞÜNÜ ERTELEMEYİMİ TEKLİF ETSEM ACABA SEVGİLİME DİYE DÜŞÜNÜYORUM DURDUK DURDUK 3 SENE OLDU 5 OLUVERSİN NEVAR SANKİ.olumunekankayizsmile
happylife
benim ön üst dişler biraz ileri ve yukarı doğruydu tedavi ilerledikçe ön dişler damağımla beraber aşağı indi böyle oluncada diş etlerim dişlerimin üzerine doğru uzadı.yani dişlerimi diş eti kapladığı için dişlerimin boyu kısaldı gülünce dişten çok diş etlerim görünüyor.dişlerim çekilince dişlerin geri hareketinden dolayı üst dudağım bayağı bi inceldi gülünce dudak kayboluyor anlayacağın.ben tedaviye başlayalı 2 yıl oldu üst taraftaki boşluklar kapandı ama altlar kapanmadı haziranda telleri çıkaracağım demişti doktor bu kapanmama yüzünden tedavim bir süre daha uzayacakmış.ben doktorun beceriksizliğine bağlıyorum bunları çünkü tedavi esnasında üst tavşan dişlerimden birisine fazla baskı uygulayınca dişin kökü diş etimden dışarı fırladı onu yerine almak için tedavim o esnada 2 ay daha uzadı.şimdi ise altta çenedeki dişlerimden birisi ağzımın içine doğru yamulmuş durumda.onuda aynı şekilde düzelteceğim diyor dolaysıyla tedavi aksaklıklar yüzünden uzayıp gidiyor.
Canım cok zor bir karar gerçekten en erken haziranda taktırsan 2011 eylulde 16 ay olucak bir 4 ay ertelersen düğünü bir 4 ay da evliyken takarsın. O son 4 ay da istanbuldan hem aileni ayda bir ziyarete hemde ortodontistinle randevuna gidersin.
Ki haziranda taktırsan nişanında gulumseyince boşlukların gorunur.
Nişandan sonra olursa ağustosta yukardaki takvime 2ay daha ekle yerinde olsam ne yapardım hiç bilmiyorum cnm ama şunu soylim benimde ilişkimin 3.yılında tellerim takıldı.Hiçbir sorun yaşamadım erkek arkadaşimla.
Off Allah'ım ya keşke herkesin dişleri düzgün olsaBu o kadar kötü bişeyki hayata sanki 1-0 yenik başlıyorsunuz.Çünkü insanlar sizinle konuşurken dişlerinize odaklanıyor ve kötü bir surat ifadesiyle bakıyorlar.Bu da tabi özgüvenimin yokolmasına yol açıyor Çok sıkıldım çoo..ok
Pazartesi günü 2 ay doluyor. İkinci ayda takılan bi boy kalın tele dişlerim hala alışamadı, bir aydır sızı çekiyorum, ilk ay on günden sonra sızlama olmamıştı. Ama görüntüde bi değişiklik hissetmiyorum.
Bu ay doktoruma, ilk önce dudaklarımın akibetini, sonra banttaki kokuyu, sonra sağdaki arka azı dişimin içe doğru kaydığını, sonra da ön dişlerimin arasında oluşan sarı lekeyi sorucam. Bakalım neler olucak...
Benim doktorum tedavi başında röntgen çektirmedi, fotograf çekmedi, ölçü almadı, diş temizleme yapmadı... bunların yapması mı gerekirdi? Fotograf çekmesini isticem, yoksa gelişmeyi nasıl anlicak ki? ya da yanlış hareketlenen dişleri??? Amaaan bu doktorlar da sıkıyo bazen beni!!!
çok haklısın uzun süreli bi tedavi olması ve o telleri herkesin görmesi çok zor bi durum ah ah o kadar pişmanım ki keşke küçükken taktırsaydım. yada keşke burnumda falan bozukluk olsaydı 1 ayda düzelir giderdi. Bu ne ya 2,5 sene dedi kadın bana. Ay düşünmek istemiyorum hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?